Poslední přehraná skladba

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
longer
nováček
nováček
Zařízení: HTC Radar

Post by longer »

Mám HTC Radar. Po stisknutí bočních tlačítek na ovládání hlasitosti se mě v nabídce kromě nastavení hlasitosti a vibrací zobrazí i ovládácí prvky hudebního přehrávače a poslední přehraná skladba. Nedá se toho ovládání a zobrazení skladby nějak zbavit (ale ne na trvalo)? Například místo pozastavení skladby její vypnutí (nenašel jsem jak).
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iP 8+

Post by Petulinek »

Jedině nainstalovat nějaký softík, který to umí smazat z lockscreenu, třeba WP Tools
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Aplikace, která toto provede se jmenuje Stop the Music! a je zdarma na MP. Aplikace funguje skvěle, stačí v nastavení zadat, aby se při použití nespouštěla, ale pouze vypnula tento miniplayer a hrající hudbu. A jako bonusek, na její LT se po překlopení objeví obrázek posledně přehrávaného alba.
Případně zkus ještě jinou, která se jmenuje StopMusic! Ta ale po ukončení přehrávače musí být ukončena šipkou Zpět, což je jedna operace navíc. Stop The Music! to provede na jeden stisk dlaždice.
Při vyhledávání aplikací na MP dodržuj mezery mezi slovy, jak je vidíš napsané zde.
longer
nováček
nováček
Zařízení: HTC Radar

Post by longer »

Díky, Stop The Music funguje opravdu skvěle. Jen je smutné, že taková základní funkčnost se musí řešit aplikací... :roll:
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Post by geronimo_cz »

ja mam opacnej problem.. po nahrani tanga se mi posledni prehravana pisnicka ztrati a mam tam jen ikonu smartdj nebo jak se to menuje.. nevite jak vyresit tohle? celkem neprijemny, kdyz clovek prehrava v aute a pokazdy musi ten set poustet od znova..
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”