Nokia N9
-
biscuit84
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone X,Note8,Honor9,iPad Pro 10,5”
Nokia N9
Jettero: No este pockam, pokial poklesne na cca 6000 a asi si ju kupim, to MeeGo ma laka coraz viac 
Balrog: Takze zas pre zmenu spat u N9? To striedas uz castejsie nez ja ponozky
Balrog: Takze zas pre zmenu spat u N9? To striedas uz castejsie nez ja ponozky
Nokia N9
Pokud sneseš lehce ojetou tak na aukru jich už pár za 5,5 je.
např: http://aukro.cz/nokia-n9-i2394959271.html" onclick="window.open(this.href);return false;
např: http://aukro.cz/nokia-n9-i2394959271.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nokia N9
To biscuit84: Jj zase jsem se k ní vrátil a můžu říci,že nelituji.Už toho mám moc a postupně se jich zbavuji až my zůstane jen Note a N9 (za ty prachy si jí opravdu nechám a budu střídat s Notem,u něho je paráda obrovský displej,ale Meego je Meego,opravdu návykové.jen možná že udělám ještě jednu změnu a místo mé modré si pořídím bílou 64GB,ale chtěl bych už tu novou revizi.Jinak o téhle jsem přemýšlel : http://mobily.aukro.cz/nokia-n9-64gb-wh ... 03477.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nokia N9
já jsem si koupil modrou od O2 kupovanou v prosinci tak je to ta horší revize a i ten foťák má horší (díky za vysvětlení HTCJirkovy).Kdybych kupoval tu 64Gb tak už bych sháněl tu s tím lepším foťákem a více lepidlem
Právě nějak nechci černou (nejraději bych modrou,ale tu 64gb asi jen tak neseženu a nebo tu bílou)¨
Jinak včera jsem fotil s N9 a fotky fakt pěkné i s horším fotočipem
Jinak včera jsem fotil s N9 a fotky fakt pěkné i s horším fotočipem
Nokia N9
No právě ty prachy jsou pěkné a že je i bílá.Co jsem koukal tak se dají sehnat i levněji N9 64gb,ale černé.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Nokia N9
To nikdo nevi,nokia je na firmwary nejen u MeeGa velice stroha,co se tyce kdy a co..i u WP se nevi ,kdy co nokia vyda.Balrog wrote:A kdy bude možné stažení?Snažil jsem se najít nějaké informace co bude za novinky a moc jsem toho nenašel:-(
Jeste lepe si nastavit vse manualne a ńenechavat to na automatice,to se pak daji z N9 vytahnout moc pekne fotky.Jinak včera jsem fotil s N9 a fotky fakt pěkné i s horším fotočipem
N9 ma siroku skalu nastaveni fotoaparatu.
Nokia N9
Já mám telefon jen na focení momentek a nečekám od telefonu moc pěkné fotky,ale N9 mě opět příjemně překvapila.je to lepší focení než s Titanem.
Jinak dnes telefon z ničeho nic chtěl po mě heslo ke gmailu a když jsem ho zadal správně tak ho chtěl znova a znova.Zrušil jsem si synchronizaci gmailu a dal Exchange a v pohodě.
Jinak dnes telefon z ničeho nic chtěl po mě heslo ke gmailu a když jsem ho zadal správně tak ho chtěl znova a znova.Zrušil jsem si synchronizaci gmailu a dal Exchange a v pohodě.
Nokia N9
Tak nevím jestli se to pořád děje jen mě a nebo dělám něco špatně?Dal jsem stahovat z obchodu aplikace Reebot a SwipeManager a jen se mi ukazuje čekání a čekám už asi 10 minut a nic.A neni to poprvé co se mi to na obchodě stalo,občas pomůže se vrátit zpátky a pak dát znova a jede to.dělá to i když přepnu na data od operátora a ne z wifi.Myslel jsem,že to dělá to moje Wifi a asi ne?Jo a zase občas nejde synchronizovat Exchange.ukáže se mi v rohu ta červená šipečka a pak na ní kliknu a objeví se problém,dám znova synchronizovat a to většinou pomůže (a to jsem byl znova nadšený že jsem si pořídil N9 a nějak mě začíná štvát 
Nokia N9
Když jsem jí kupoval tak byla celá vymazaná a nebylo v ní nic.Je to fakt divné (nechápu proč já?)
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9
Kolikrat vymazano nestaci,nevis co vse s ni majitel delal,tweakoval apod.To tovarni nsstaveni nevymaze a je potreba reflash nejlepe pres Nokia Care Suite.Nevim proc ty,ja si radsi kupuji novotu nez pristroj z druhe ruky.Vim ,ze jsi ji mel za dobrou cenu..Podle toho co pises ti zamrzaji data.Bud je to SW chyba nebo HW vada.
Nokia N9
OK zkusím si sehnat Nokia Care Suite a udělat reflash a uvidím.No vzhledem k mé spotřebě telefonů bych se zruinoval kupovat nové telefony :-)Je to jak s autem po koupi razantně ztrácí na ceně.Snad jen tři telefony jsem si koupil za plnou cenu (jeden z nich je i Note)Kdybych sehnal N9 64Gb za 7000kč od O2 a novou revizi
jako někdo tak bych do ní také šel :-)Já většinou sháním,kupuji či vyměňuji většinou hodně zánovní pomalu nové telefony 
Nokia N9
nevíte někdo kde sehnat Nokia Care Suite popřípadě odkaz ke stažení?nějak to nemohu najít.Díky moc
-
htcjirka
- smartmaniak

Nokia N9
Ty jsi nesamostatny http://www.seidea.com/2012/06/02/nokia-care-suite-5-0/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nokia N9
Nezdá se ti Jirko že jsme tu jen mi dva co něco řeší o N9?Nějak hledám něco o N9 a také nějakou diskuzi a je toho hodně málo,oproti cizině je to bída.