Restartol sa mi HD7

Diskuze o komunikátoru HTC HD7
Odpovědět
moree
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv srp 11, 2011 18:40
Zařízení: HTC HD7

Restartol sa mi HD7

Příspěvek od moree » ned čer 03, 2012 9:38

Zdravim vas, vecer som vypol mobil a este som mal cca polovicu baterky. Rano ho idem zapnut a nejde, dal som ho nabit, trocha som ho nabil a zapol. V tom mi nabehlo vsetko ako pri prvom spusteni phonu. Vsetko som si musel nastavit, uplne factory nastavenia tam mam teraz. Kontakty a SMS vsetko zmizlo, a kedze som to mal z karty importovane v mobile, tak na karte teraz ziadne kontatky nemam a vsetko je fuč. Neviete ako to vratim naspat? Da sa to cez Zune?? Stalo sa to uz niekedy niekomu? Prosim poradte. Diki moc

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Restartol sa mi HD7

Příspěvek od htcjirka » ned čer 03, 2012 9:46

Pokud jsi nemel zalohu z predchoziho upgrade pres Zune,tak ne..(Zune-nastaveni-aktualizace,pokud tam bude zaloha bude zde videt aspon predchozi restore,od ktereho muzes zacit..)
Kontakty jsi snad mel sesychronizovane se svym live/windowslive uctem..Po jeho zadani by jsi mel mit zpet.HD7 ma jeste jako pamet microSD kartu,pokud je jiz telefon po zaruce,stalo by za to kartu vymenit.

moree
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv srp 11, 2011 18:40
Zařízení: HTC HD7

Restartol sa mi HD7

Příspěvek od moree » ned čer 03, 2012 10:16

KOntakty mam spat, chvala bohu, ale vsetko ostatne je prec. Ked som dal aktualizacie, napisalo iba ze telefon je aktualizovany 7.10 ... nic ine tam neni, takze som v "riti" ? Uz nijak inak sa neda ten telefon nevratim? Vsetky aktualizacie som robil cez ten notebook takze nechapem preco mi tam neaslo ziadnu zalohu.... uff

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Restartol sa mi HD7

Příspěvek od htcjirka » ned čer 03, 2012 10:24

Ano,pokud ji tam nevidis mas zrejme smulu.Zalohovani a obnova omezenych WP je bohuzel bolest.Budes muset zacit od zacatku a pak pouzit nejlepe WP7 Easy Backup,ktery ti do Zune vytvori zalohu.Nejlepe na dvou zarizenich,notebooku + jeste treba PC.

moree
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: čtv srp 11, 2011 18:40
Zařízení: HTC HD7

Restartol sa mi HD7

Příspěvek od moree » ned čer 03, 2012 10:28

Okey, no to bude chvilu trvat nez si to dam dokopy, ale diki moc... uz budem vediet ze mam pouzivat easy backup...

Pacikx
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 130
Registrován: čtv bře 12, 2009 19:27
Zařízení: iP 6s+ 128GB

Restartol sa mi HD7

Příspěvek od Pacikx » ned čer 03, 2012 11:16

K tomu problému - kamarádovi s HD7 se tohle stalo 2x, až na to že dal mobil na nabiječku a šel spát. Ráno se vzbudil a na mobilu uvítání a průvodce prvotním nastavením, podruhé to samé, až na to že se mu to stalo v práci... Poslal tedy mobil na reklamaci, kde vyměnili SD kartu a od té doby je vše v pořádku. Takže to zkus řešit přes reklamaci (pokud máš ještě záruku).

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12254
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Restartol sa mi HD7

Příspěvek od htcjirka » ned čer 03, 2012 11:20

Prave proto uz jsem v prvni odpovedi o te microSD psal zvazi jeji vymenu.

Odpovědět

Zpět na „HTC HD7“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů