Titan šel do servisu,mám zapůjčený místo něj HTC Sensation XL, což je v podstatě HW parametry i vzhledem Titan s Androidem. Stejný procesor,paměť,displej atd.
Android - běží svižně,aplikací hafo.Start přístroje sice dvojnásobná doba oproti WP,ale na rozdíl od něj: nevypíná WIFI když zhasne displej, obdobné aplikace používané na obou platformách se spouští přibližně stejně rychle (mail,Gmaps versus Google Maps, Facebook,Twitter,IE versus Mozzila Firefox beta atd),widgety se na rozdíl od Live Tiles opravdu aktualizují pravidelně,ne sporadicky jako na WP když mají Windows zrovna náladu, aplikace se aktualizují v pohodě na rozdíl od WP, kde mi i dva týdny existující aktualizace prostě nenaběhne, maily a kontakty a kalendář šlapou s Exchangem perfektně, kalendář je podstatně lepší, Office Suite pracuje lépe než Office ve WP a neřve stále, že se soubor nedá otevřít nebo editovat, Google drive je v pohodě, Picassa též. Co se týká výdrže baterie, je to zhruba stejné, přibližně den a něco se shodnými účty (push mail Exchange z Office 365 a Gmail, sync Facebook, Titter, Linkedin)...
Takže po tomto srovnání opravdu nevidím, v čem je WP o tolik lepší, proč ho vlastně používat? Nebudu se tu vypisovat o notricky známých omezeních a chybách WP, prostě Android i přesto jak ho někteří haní, je pro mně mnohem lepší a použitelnější OS