Zmagnetizovanej S-Pen
-
xax41
- častý přispěvatel

- Zařízení: New iPad, iPhone 4S, iPhone5, MacBook Retina
Zmagnetizovanej S-Pen
Obcas ( dost casto ) se mi stava, ze mam S-Pen zmagnetizovanej, spousti programy ci kresli apod. jeste nez se dotknu displeje. Pritom ho mivam neustale zastrcenej v mobilu, nikam ho nepokladam. Taky se vam to stava?
- Rady
- častý přispěvatel

- Zařízení: SG NOTE2, S2, SG Note 10.1
Zmagnetizovanej S-Pen
No nevim jestli je zmagnetizovany, kdyz v nem nic magnetickeho neni. Bohuzel tento problem mam i ja a uz jsem to nekde na foru popisoval. Zatim jsem nezjistil, jestli je problem ve stylusu ci v pristroji. Pro mne je ale timto stylus temer nepouzitelny. Rovnou caru neudelam a po chvilce psani stylus reaguje i bez dotyku, coz je des. Uz jsem to konzultoval v servise a oni se s tim jeste nesetkali. Pry ho mam poslat na opravu, ale cekat 30 dnu se mi nechce a take bych jim to rad osobne ukazal. Nerad bych, aby mne to po 30 dnech doslo s tim, ze se zavada neprojevila.
Nemas moznost vyzkouset jiny stylus?
Nemas moznost vyzkouset jiny stylus?
-
Starbuck
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD, SG Note
Zmagnetizovanej S-Pen
Tak jim zkus poslat jenom ten stylus. Ten ti tolik chybet nebude, pokud ho teda používáš tak často jako já, čili občas.
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Zmagnetizovanej S-Pen
Tohle chování jsem nikdy nezaznamenal, každopádně být tebou tak zajdu do nějakého obchodu kde mají Note a zkusím jiný stylus.
-
xax41
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Rady: Jeste teda par otazek. Mas ochrannou folii na displeji? Event. jestli mas Custom ROM? Ja mam uz nekolikatou, ted zrovna CheckROM, ale delalo to u kazde. Orig. FW jsem tam mel asi pul hodiny a u toho jsem tudiz nemel moznost to vypozorovat. Zkusim jeste zajit do Media Marktu vyzkouset jinej stylus, ale problem je v tom, ze to nedela pokazde a pri me smule az tam prijdu bude vsechno v poradku.
- Rady
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Folii jsem mel a s podezrenim ze to dela ona, jsem ji sundal. Problem ale pretrvava a byl jak u origo ROM, tak i u jinych co jsem zkousel.
Nemam moznost nekde vyzkouset jiny stylus a na reklamaci chteji cely komplet. Problem se vzdy vyskytne po kratkem pouzivani stylusu cca 1 minuta.
Nemam moznost nekde vyzkouset jiny stylus a na reklamaci chteji cely komplet. Problem se vzdy vyskytne po kratkem pouzivani stylusu cca 1 minuta.
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Zmagnetizovanej S-Pen
Zarucene to neni stylusem ,taky se mi to driv stavalo ,stacil restart. Nekdy stopu pera kazi dotek v rozich pristroje. Ale ted uz jsem to dlouho nezaznamenal , pouzivam posledni DBT rom.
- Rady
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Zrejme pises o necem jinem nez my. Restart nepomaha a pristroje se rukou ani nedotykam.
- kome
- stálý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
To, ze stylus kreslil skoro 10 mm od displeje se mi prave stavalo a po resetu to vzdy zmizelo ale uz se mi to nestalo nekolik mesicu, takze si myslim, ze to nejak resili v autualizaci firmtware.
-
xax41
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Uz jsem asi nasel reseni. Je to sice lamani pres koleno, ale snad to pomuze. Jeden z duvodu proc jsem SGSII vymenil za Note byl prave S-Pen, protoze jeho vyuziti je opravdu siroke a vzdavat se ho nechci. Vyzkousim a uvidime. Odkazy pridavam:
Code: Select all
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=23004793&postcount=12Code: Select all
http://www.youtube.com/watch?v=tPqGw297Fa0- kome
- stálý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Ok, nebudu se prit ,u me slo tedy zrejme o neco jineho.
- Rady
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Po prelepeni al. folii dle navodu S-pen nereaguje vubec 
Edit: po ustrizeni pasku 3,5 mm, ktery je nalepen tesne pod tlacitko se zda, ze S-pen bezkontaktnim ovladanim netrpi. Po tomto zjisteni jsem volal na prodejnu s dotazem, zda je mozne reklamovat samotny S-pen. Zitra mne prodejce da vedet. Kazdopadne se s takovouto zavadou nesetkal.
Edit: po ustrizeni pasku 3,5 mm, ktery je nalepen tesne pod tlacitko se zda, ze S-pen bezkontaktnim ovladanim netrpi. Po tomto zjisteni jsem volal na prodejnu s dotazem, zda je mozne reklamovat samotny S-pen. Zitra mne prodejce da vedet. Kazdopadne se s takovouto zavadou nesetkal.
-
xax41
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Ja uz byl odpoledne v Media Marktu, vysvetlil jsem problem, prodavac se mnou sel na reklamace, zeptal se jestli chci vymenit celej telefon, ja rekl ze ne ( znova instalovat a nastavovat se mi nechce ), tak otevrel novou krabici s SGS Note, dal mi novej S-Pen, ten muj dal do krabice, na krabici neco nacmaral a asi z dvou metru ji hodil do velike krabice se zmetky na vraceni. No a ten novej zatim posloucha.
- Rady
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Jednoznacne se potvrzuje, ze problem je v samotnem S-penu, nastesti
Pokud mne nevemou samotny S-pen na reklamaci, tak nez jim posilat celej pristroj, tak to si ho radsi na ebay koupim za sve.
-
xax41
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Ukaz jim tuhle diskuzi, najdi si k tomu i diskuzi na xda a pokud jsou soudni, tak ti daji hned jinej.
- Rady
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
No zitra jim mam volat, tak uvidim. Ty jsi mel stesti, ze Ti vysel vstric prodavac. U mne bude rozdil v tom, ze to jde jiz do servisu a ti jsou schopni chtit komplet.
- Rady
- častý přispěvatel

Zmagnetizovanej S-Pen
Ne, neposlal. Na prodejne udelaji co jsi napsal t.j. ze zavolaji do servisu Samsung. Zitra mam zavolat, kdyz tak se ho pokusim zlomit na stejny postup jako u Tebe