PC ani telefon se vzájemně nespojí přes USB
Ahojte,
po spojení telefonu USB kabelem k PC se telefon pouze nabíjí, nezobrazí se v telefonu ani nabídka pro výběr spojení (nabití, disk atd.) a rovněž PC telefon vůbec nezobrazí. Toto se stalo z ničeho nic, na začátku to fungovalo. Řešil jsem to i s podporou HTC a ti doporučili HW reset. To jsem udělal, ale problém přetrvává dále. Nevíte čím to a co s tím dál ?
Díky Milan
po spojení telefonu USB kabelem k PC se telefon pouze nabíjí, nezobrazí se v telefonu ani nabídka pro výběr spojení (nabití, disk atd.) a rovněž PC telefon vůbec nezobrazí. Toto se stalo z ničeho nic, na začátku to fungovalo. Řešil jsem to i s podporou HTC a ti doporučili HW reset. To jsem udělal, ale problém přetrvává dále. Nevíte čím to a co s tím dál ?
Díky Milan
-
- nováček
- Zařízení: HTC Desire Z
Přesně tohle mám už taky nějaký čas. Prostě zničeho nic se to přes PC jen nabíjí, nic víc.
a neni v nastaveni vyber co sa ma stat po pripojeni... v mojom here daco take bolo..., ale ked neni, tak hardreset, a ked nepojde tak reklamacia
-
- nováček
Je tam, co se má stát a to jsem měl a mám nastavené správně. Prostě to jen samo od sebe najednou přestalo fungovat.
Na technické podpoře HTC.com mi doporučili poslat telefon do servisní opravy. Ten problém je ale asi zjevně rozšířenější, tak nevím co mi s tím tam udělají.
Milan
Milan
urobia hardreset, pripadne vymenia maticnu dosku
-
- nováček
hm, to teda nejsem potěšený, to někam posílat. V nejbližší době se chystám na ROOT a dát CM, myslíte, že tohle pomůže?
-
- redaktor
- Zařízení: HTC Desire HD
Re: PC ani telefon se vzájemně nespojí přes USB
A jak ten ROOT uděláš bez připojení k PC?
Vyřešeno až výměnou základní desky v rámci reklamační opravy. m