Ten hard reset beztak nepomůže, já to zkoušel, 4 - 5 dnů se to zdálo lepší, ale pak zase bída. Výdrž od 8 do 16 hodin v závislosti na zatížení. Pokud 12070 zvedne výdrž 2 x, budu spokojen. A už aby to bylocrisp wrote:Čau, nemáte aspoň nějakou malou matnou představu nebo tip, kdy ten update 12070 pro nás v ČR vyjde? Ta baterka je fakt tragická a hard reset se mi dělat nechce...
Nokia Lumia 800: Problémy a jejich řešení
-
Milan Šťastný
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800
-
crisp
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire, Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 920
Hm, tak to je dobrý teda to s tím hard resetem... doufám, že s tím ten novej firmware fakt něco udělá, i když už jsem taky četl, že vlastně jen "dělá reálnější diagnostiku", že prostě víš přesnějc, že už nemáš šťávu... to by teda bylo fakt tragický a zdráhám se tomu uvěřit, protože v tomhle stavu jak je teďka je ten můj telefon více méně nepoužitelnej... pokud nejsem typ co sedí v kanclu u zásuvky a nejásá, jak je geniálně vydesignovanej :D
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
12070 nedela jen realnejsi diagnostiku,spotreba je o polovinu mensi,vydrz je minimalne dvojnasobna.Ted uz Lumie problem s vydrzi nema.Po mesici mohu s klidnym svedomim rici ze spotreba je opravdu temer jako na Titanu.
+ tento firmware opravuje spoustu dalsich veci.
+ tento firmware opravuje spoustu dalsich veci.
to htcjirka: to jsou hrozný řeči, není to pravda. Není to pravda a ještě jednou, není to pravda. Nevím, kde jste na to přišel, je to lež a podobnýma řečma tu akorát pobavíte ostatní, kteří vědí, kolik jim jejich telefon doopravdy vydrží. I kdyby byl odběr při některých procesech poloviční, neznamená to, že výdrž je dvojnásobná.vydrz je minimalne dvojnasobna
Pro připomenutí - út 14 bře:
... opravdu vám teď vydrží telefon při stejném používání bez problému čtyři dny? (tedy pokud vám neleží čtyři dny na stole pod btskou bez jediného doteku, to by mi vydržel taky...)Ja vicemene take vydrzim bezproblemu 2 dny
Abych to upřesnil - zlepšení opravdu je po upgradu patrné. Ale v žádném případě není ani zdaleka dvojnásobné.
-
Milan Šťastný
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 800
Tady je možno si dle product code ověřit stav aktualizace. Mně se teď nainstalovala, tak jsem zvědav, jak to pomůže.
-
htcjirka
- smartmaniak

Po mesici kdy tento firmware mam to mohu rict.A nejsou to jen ma slova,ale kdyz se podivas i do for nejen na xda,stejne dvojnasobnou vydrz pocituji i jini uzivatele.Predtim me Lumia nevydrzela pomalu ani den a nyni jsem na dvou dnech bez sebemensiho problemu.Ale v žádném případě není ani zdaleka dvojnásobné.
To uz je ale vydrz s novym firmwarem Richardiku,takze lepe cti,nez tu zacnes chytracit.Ja vicemene take vydrzim bezproblemu 2 dny
V posledni diskuzi kde jsi se take porad dohadoval jsi take pozorne necetl.
Ach bože já jsem takový hlupák... jak jen je to možné, že jsem nevěděl, že váš příspěvek mluví o novém firmwaru! A přitom to máte na nose napsané! Ten příspěvek jste uveřejnil asi dva týdny před tím, než tady byl firmware k dispozici. Pokud jste měl nějaký neoficiální ze Singapúru nebo Zanzibáru, mohl jste to tam připsat.
Bohužel, většina diskuzních fór je ucpána tisíci příspěvků chytrých a geniálních, kteří vědí všechno nejlépe a pro které jsou ostatní jen nevzdělaný póvl. Bohužel, nediskutuje se a neradí, píše se tu o tom, jaký je kdo hlupák. Chtěl bych vás tedy chytit za slovo, když mi tvrdíte, že dobře nečtu - mohl byste sem přidat alespoň pět deset odkazů na příspěvky jiných uživatelů, kteří přímo říkají, že jim osobně se výdrž telefonu zdvojnásobila? Předem děkuju a těším se.
Jinak se tedy budu muset omluvit, že mně můj telefon nevydrží dvojnásobně déle. Zkoušel jsem ho přemlouvat, slíbil úplatu, ale ne a ne a ne. Chápu, že tím tedy můj příspěvek ztrácí na hodnověrnosti - jsem asi jediný. Opravdu nevím, co s tím budu dělat. Asi se budu muset naučit žít s tím, že vy pravdu máte, že můj telefon dvakrát déle vydrží a mé zkušenosti jsou jen přeludem.
A jsem rád, že jste zmínil naši minulou diskuzi - nešlo o to, že jsem špatně četl nebo se dohadoval, šlo o to, že vy jste nedokázal přijmout názor nejen můj ale i několika ostatních a arogantně jste se do nich opřel - to byl také důvod, proč admin téměř celé vlákno smazal...
Těším se na odkazy a diskuzi opouštím - dohadovat se dál nemá smysl a obrázek si každý udělá sám.
Bohužel, většina diskuzních fór je ucpána tisíci příspěvků chytrých a geniálních, kteří vědí všechno nejlépe a pro které jsou ostatní jen nevzdělaný póvl. Bohužel, nediskutuje se a neradí, píše se tu o tom, jaký je kdo hlupák. Chtěl bych vás tedy chytit za slovo, když mi tvrdíte, že dobře nečtu - mohl byste sem přidat alespoň pět deset odkazů na příspěvky jiných uživatelů, kteří přímo říkají, že jim osobně se výdrž telefonu zdvojnásobila? Předem děkuju a těším se.
Jinak se tedy budu muset omluvit, že mně můj telefon nevydrží dvojnásobně déle. Zkoušel jsem ho přemlouvat, slíbil úplatu, ale ne a ne a ne. Chápu, že tím tedy můj příspěvek ztrácí na hodnověrnosti - jsem asi jediný. Opravdu nevím, co s tím budu dělat. Asi se budu muset naučit žít s tím, že vy pravdu máte, že můj telefon dvakrát déle vydrží a mé zkušenosti jsou jen přeludem.
A jsem rád, že jste zmínil naši minulou diskuzi - nešlo o to, že jsem špatně četl nebo se dohadoval, šlo o to, že vy jste nedokázal přijmout názor nejen můj ale i několika ostatních a arogantně jste se do nich opřel - to byl také důvod, proč admin téměř celé vlákno smazal...
Těším se na odkazy a diskuzi opouštím - dohadovat se dál nemá smysl a obrázek si každý udělá sám.
-
htcjirka
- smartmaniak

To je napsane o nekolik stran drive,takze zase - lepe ctete RichardikuTen příspěvek jste uveřejnil asi dva týdny před tím, než tady byl firmware k dispozici.
Ono upozorneni na promazani byl podnet z me strany,vyuzil jsem vykricniku a poprosil o promazanito byl také důvod, proč admin téměř celé vlákno smazal...
to htcjirka: no, vidím, že na vás reagovat je zbytečné, jste neprůstřelný
Asi bych se měl omluvit, že nečtu úplně všechny vaše skvělé příspěvky od počátku věků, nezlobte se, ale ani nebudu, je to ztráta času - relevantní odpovědi poskytujete opravdu jen málokdy a pokud má někdo jiný názor, necháte ho smazat
Plácáte dlaní do vody - ty spousty spokojených uživatelů s dvojnásobnou výdrží se nějak vytratily, že?
Plácáte dlaní do vody - ty spousty spokojených uživatelů s dvojnásobnou výdrží se nějak vytratily, že?
-
htcjirka
- smartmaniak

Nevytratily,navstivte xda,kde jiz tento firmware ma vice uzivatelu
Zde v cr se teprve uzivatele majici tento firmware "rodi" diky oficialnimu nastupu az nyni.Ale i zde jsou pozitivni ohlasy na vydrz baterie.Cist snad umite,nechcete aby vas nekdo vodil za rucicku,stacilo ze jste nebyl schopny pochopit,ze telefon se musi take nabijet v minule diskuzi.. 
Vas problem.
Pak nebrecte a nevytahujte mylna esa s vydrzi,kdyz ani nevite ke kteremu firmwaru se odpoved vztahuje,protože ctete diskuze usecne,nikoliv celeAsi bych se měl omluvit, že nečtu úplně všechny vaše skvělé příspěvky od počátku věků, nezlobte se, ale ani nebudu, je to ztráta času
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
nehádat se ! 
-
grafic
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia LUMIA 950
Osobně musím říct, že výdrž se o něco zlepšila. Celý den (ráno vyndat z nabíječky, před spaním jí tam zase dát) vydrží v pohodě, dříve jsem s tím měl občas problém. Ale že bych tvrdil 2x nebo 3x větší výdrž, to fakt ne.
-
htcjirka
- smartmaniak

3x urcite ne,to ani nikdo netvrdil,drive ztezi 1 den,nyni dva bezproblemu.
Například já. Už mě nebavilo čekat na ofiko upgrade, tak jsem udělal legální upgrade přes cab sender... a stejně jako HTC Jirka mi vydrží 2 dny (po 28hodinách jsem na 47%). Před tím ani ne 24 hod. Spíš 16-18 hod.richardik wrote:mohl byste sem přidat alespoň pět deset odkazů na příspěvky jiných uživatelů, kteří přímo říkají, že jim osobně se výdrž telefonu zdvojnásobila?
-
grafic
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia LUMIA 950
Kalash: taky jsem updatoval přes cab + raději hardreset (aby se srovnala full charge capacity). Když jsem to updatnul zůstala mi tam stará Diagnostic app a běhěm dvou dnů se mi tahle kapacita snížila na cca 1300. Se starým FW 11500 jsem jí měl furt plnou 1450 (takže 10% výdrže v pytli). Hard reset to měl spravit, ale nemůžu to ověřit, jelikož v nový Diagnostic appce to vidět není:/
Mám v telefonu 2x Exchange účet, 1x gmal, 1x hotmail a 2x imap, moc nevolám, dost netuju, občas chvilku nějaká hra, ale nabíjím každý den, při zbývající kapacitě cca 30%, takže reálná výdrž kolem 24 hodin... nic moc... ale se starším FW jsem měl dny, kdy nevydržel ani 14 hodin:/ Prostě sucks
Mám v telefonu 2x Exchange účet, 1x gmal, 1x hotmail a 2x imap, moc nevolám, dost netuju, občas chvilku nějaká hra, ale nabíjím každý den, při zbývající kapacitě cca 30%, takže reálná výdrž kolem 24 hodin... nic moc... ale se starším FW jsem měl dny, kdy nevydržel ani 14 hodin:/ Prostě sucks
-
htcjirka
- smartmaniak

Podle stare diagnosticke aplikace se nerid.Ukazuje nesmysly.zůstala mi tam stará Diagnostic app a běhěm dvou dnů se mi tahle kapacita snížila na cca 1300
grafic - 1x nefční exchange (it se snaží opravit certifikát), tj. 1x-x denně manuálně, bez wifi, bez 3g (tady u bás to je bída, akorát to žere baterku, jak to hledá síť), sem tam volám (pracovní tel), na net chodím na nb, ale hodně čtu (3-5 hod) - černé pozadí, červené písmo. po 30 hodinách mám 44%. Takže v průměru by mi to mělo brát 2% / hodinu. Uvidíme, je to první cyklus po nahrání nové ROM bez HR.
Ptam se jako uplny amater,ale tam ROM je jako firmware nebo neco jineho? Takova vydrz telefonu jako mas ty by se mi teda libila.. Ja max den . Firmware 12070.
Breznyjan - ROM je firmware. A mas nejnovejsi verzi?
Jo mam. Predvcerem jsem aktualizoval pres cab sender. Nepomohl by treba hardreset? Jinak me to celkem stve no :[