Poškozenej homescreen -> smrt

Diskuze o smartphone telefonech HTC S710a S730
Post Reply
Paolo.n
nováček
nováček

Poškozenej homescreen -> smrt

Post by Paolo.n »

Stáhnul jsem si nějaký téma a asi byl poškozenej soubor, a způsobuje to dokola restartování telefonu. Co s tím? Nechci dělat Master reset, a přijít o data, hlavně o kontakty mi jde, těch dat ostatních jsem tam tak moc neměl.
nowizz
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC One S (Ville)

Post by nowizz »

jestli voxe pripojujes k pc tak se ti po MR kontakty zase zpatky natahnou do pristroje.........a osobne bych rekl ze se MR nevyhnes
Koblih
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: N97 mini

Post by Koblih »

Ja jsem na nejakem foru cetl o nouzovem rezimu,tak jako je na pocitaci... Jen uz nevim kde to bylo ani na jakem principu to fungovalo

EDIT: Tak pro PocketPC exituje zkratka camera+reset,ale o Smartech tam nepsali nic

EDIT 2: Tady je program,neni free a musi se nainstalovat pred experimentovanim s telefonem,takze ani tohle ti nepomuze (Trial verze tady )

EDIT 3: Jo a taky bys nam mohl rict co to bylo za tema a odkud jsi ho stahnul,aby se to nestalo treba i nekomu dalsimu;)
Paolo.n
nováček
nováček

Post by Paolo.n »

Tak já nepožívám Otlook, nemám ho rád, takže synchonizace kontaktů z PC nehrozí. Navíc v PC u nich ani nemám telefony, tam mám povětšinu jen emailový adresy. Jako dá se to obejít tak, že kontakty z telefonu budu zálohovat jako vCard a uložím je někde a pak je zase natahat zpátky, akorát se to musí po jednom.

Chtělo by to nějakej fígl, jak rozjet telefon bez témat, to by pomohlo. Aby se mi spojil a ActiveSync, a stačí vymazat jeden soubor, vím kterej. To zkažený téma se jmenovalo Green Liquid, ale napoprvně se natáhlo, ale bylo celý rozházený a po restartu tohle :-(
Koblih
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: N97 mini

Post by Koblih »

Taky si muzes pres Spravce SIM zkopirovat kontakty z telefonu na SIMku a pak kdykoliv treba po master resetu zase zkopirovat do telefonu... Jak rozjet tel bez temat nevim... jak dlouho muzes s tel. pracovat nez se restartuje?

EDIT: Mam pocit,ze nez zadas pin,tak uz se telefon spoji s active sync a tak muzes smazat co potrebujes...
Paolo.n
nováček
nováček

Post by Paolo.n »

Přes tu SIMku, tam by se mi všechno nevešlo, ale některý kontakty tam už mám uložený od dřívějška. Něco vyhrábnu ze starýho telefonu, ale to asi nebude všechno.

Pracovat s tím nemůžu, restartuje se už v momentě, kdy je na displeji logo Windows mobile. PIN mám vypnutej, to je prd ochrana, navíc bych si ho stejně nepamatoval a jenom by to zdržovalo.

stve mě to hlavně proto, že telefonu nic není, a kvůli jednomu pojebanýmou souboru s tím budu mít půl dne práce než dám dohromady všechno nastavení a tak. Nějakej nouzovej režim jako mají Windows by se sakra hodil.
Post Reply

Return to “HTC S710/S730”