Poškozenej homescreen -> smrt
Poškozenej homescreen -> smrt
Stáhnul jsem si nějaký téma a asi byl poškozenej soubor, a způsobuje to dokola restartování telefonu. Co s tím? Nechci dělat Master reset, a přijít o data, hlavně o kontakty mi jde, těch dat ostatních jsem tam tak moc neměl.
Ja jsem na nejakem foru cetl o nouzovem rezimu,tak jako je na pocitaci... Jen uz nevim kde to bylo ani na jakem principu to fungovalo
EDIT: Tak pro PocketPC exituje zkratka camera+reset,ale o Smartech tam nepsali nic
EDIT 2: Tady je program,neni free a musi se nainstalovat pred experimentovanim s telefonem,takze ani tohle ti nepomuze (Trial verze tady )
EDIT 3: Jo a taky bys nam mohl rict co to bylo za tema a odkud jsi ho stahnul,aby se to nestalo treba i nekomu dalsimu;)
EDIT: Tak pro PocketPC exituje zkratka camera+reset,ale o Smartech tam nepsali nic
EDIT 2: Tady je program,neni free a musi se nainstalovat pred experimentovanim s telefonem,takze ani tohle ti nepomuze (Trial verze tady )
EDIT 3: Jo a taky bys nam mohl rict co to bylo za tema a odkud jsi ho stahnul,aby se to nestalo treba i nekomu dalsimu;)
Tak já nepožívám Otlook, nemám ho rád, takže synchonizace kontaktů z PC nehrozí. Navíc v PC u nich ani nemám telefony, tam mám povětšinu jen emailový adresy. Jako dá se to obejít tak, že kontakty z telefonu budu zálohovat jako vCard a uložím je někde a pak je zase natahat zpátky, akorát se to musí po jednom.
Chtělo by to nějakej fígl, jak rozjet telefon bez témat, to by pomohlo. Aby se mi spojil a ActiveSync, a stačí vymazat jeden soubor, vím kterej. To zkažený téma se jmenovalo Green Liquid, ale napoprvně se natáhlo, ale bylo celý rozházený a po restartu tohle
Chtělo by to nějakej fígl, jak rozjet telefon bez témat, to by pomohlo. Aby se mi spojil a ActiveSync, a stačí vymazat jeden soubor, vím kterej. To zkažený téma se jmenovalo Green Liquid, ale napoprvně se natáhlo, ale bylo celý rozházený a po restartu tohle
Taky si muzes pres Spravce SIM zkopirovat kontakty z telefonu na SIMku a pak kdykoliv treba po master resetu zase zkopirovat do telefonu... Jak rozjet tel bez temat nevim... jak dlouho muzes s tel. pracovat nez se restartuje?
EDIT: Mam pocit,ze nez zadas pin,tak uz se telefon spoji s active sync a tak muzes smazat co potrebujes...
EDIT: Mam pocit,ze nez zadas pin,tak uz se telefon spoji s active sync a tak muzes smazat co potrebujes...
Přes tu SIMku, tam by se mi všechno nevešlo, ale některý kontakty tam už mám uložený od dřívějška. Něco vyhrábnu ze starýho telefonu, ale to asi nebude všechno.
Pracovat s tím nemůžu, restartuje se už v momentě, kdy je na displeji logo Windows mobile. PIN mám vypnutej, to je prd ochrana, navíc bych si ho stejně nepamatoval a jenom by to zdržovalo.
stve mě to hlavně proto, že telefonu nic není, a kvůli jednomu pojebanýmou souboru s tím budu mít půl dne práce než dám dohromady všechno nastavení a tak. Nějakej nouzovej režim jako mají Windows by se sakra hodil.
Pracovat s tím nemůžu, restartuje se už v momentě, kdy je na displeji logo Windows mobile. PIN mám vypnutej, to je prd ochrana, navíc bych si ho stejně nepamatoval a jenom by to zdržovalo.
stve mě to hlavně proto, že telefonu nic není, a kvůli jednomu pojebanýmou souboru s tím budu mít půl dne práce než dám dohromady všechno nastavení a tak. Nějakej nouzovej režim jako mají Windows by se sakra hodil.