Čtečka ebooků
Čtečka ebooků
Bookviser už přešel ze stadia beta do plné verze a je k dispozici v Marketplace, z toho všeho co existuje mi přijde zatím zdaleka nejlepší 
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Čtečka ebooků
buď problém s diakritikou, nebo znaky v názvu knihy- nepátral jsem po tom, udělal to autor. každopádně dnes je již aplikace na MP, takže jdu vyzkoušet.Petulinek wrote:Neříkej, jaký bug?
Čtečka ebooků
Mně zmršila diakritiku v názvu knihu Calibre když jsme převáděl pdb do epub.. Ale jinak mi jede vše v Bookviseru normálka
-
vlasta
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Advantage a Omnia 7.
Čtečka ebooků
Nevypadá to špatně, ale natáhl jsem knížku v txt a problém s diakritikou. A přepnout kódování není kde. Budu dál zkoušet.
Čtečka ebooků
mohu se zeptat jak presne tam nahravate knihy ? ja to zkousel mam ji v bookviseru, ale pri stahovani me to zahlasi error :(
RE: Čtečka ebooků
Buď přímo na webové stránce nebo přes ten jejich uploader. Zjistil jsem,že knihu o velikosti 10MB to ale nespolkne,normální velikosti kolem 1MB v pohodě.
Sent from my TITAN X310e using Board Express
Sent from my TITAN X310e using Board Express
Freda dnes dostala update s plnou podporou skydrive! Vyzkouseno, funguje!
Sent from my OMNIA7 using Board Express
Sent from my OMNIA7 using Board Express
- Robert Varga
- smartguru

- Zařízení: HTC Titan
Čtečka ebooků
A freda tedy nyní vyhovuje? Rozmýšlím, že bych s tím SkyDrive něco zkusil, ale jestli to už umí a je OK, tak to nemá smysl.
Můžu potvrdit, že Freda teď se Skydrive funguje výborně.
Čtečka ebooků
Tak vyšel update čtečky Bookviser - opravil stahování knih ze skydrivu. Pro mě prví pořádně funkční čtečka a navíc zadarmo.
Čtečka ebooků
Jak mi psal autor, v další verzi Bookviseru bude kromě Skydrive i podpora Dropboxu