Vymazání map integrované navigace ..

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 125
Registrován: pon úno 22, 2010 10:21
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Vymazání map integrované navigace ..

Příspěvek od Lestr »

Vyzkoušel jsem integrovanou navigaci Route 66,ale vůbec mne nenadchla a proto jsem ani neuvažoval o zakoupení licence. Mám však dotaz jak smažu stáhnuté mapy a jestli samotné vymazání trochu odlehčí paměť telefonu ??
Kde se mapy nacházejí když je budu chtít smazat.

Druhá věc, sice tu na fóru je mnoho sekcí s navigacema,ale pořád se nemůžu rozhodnout. Hodně lidí chválí Sygic navigaci ale mě se nějak docela líbí Navigon .. Využití navigace bych měl převážně v ČR a někde píšou že Navigon má nepší podporu čísel popisných ... je tomu doopravdy tak ???
Vacclaf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 143
Registrován: čtv pro 09, 2010 15:44
Zařízení: HTC DHD

Vymazání map integrované navigace ..

Příspěvek od Vacclaf »

Lestr, asi ti nezbude, než si to SÁM vyzkoušet. Vyzkoušej si třeba i 3 navigace, nahraj si je do mobilu a testuj na svých cestách. Co se líbí jednomu, nemusí se líbit druhému. Někdo tvrdí, že TAHLE je dobrá, já říkám, že je to jen omalovánka. Další říká, že TATO má lepší TO či ONO, já tvrdím, že mapové podklady (tedy ty základní, abysme si rozuměli), mají všichni stejné (jedno místo na mapě s číslem popisným nenajde žádná navigace, další místo s č.p. ukazují všechny někde jinde..........). A proto ti říkám, tady nebo jinde na fórech se dočteš mnohé, ale určitě pro tebe bude lepří, když si některé (ty co se ti líbí) odzkoušíš sám a vybereš si jednu, co ti padne.
Ohledně origo navigace, určitě ji neodinstaluješ, pokud nemáš ROOT. A ani tak systému neulehčíš, protože toto není aplikace, co by běžela na pozadí. Mapy KAŽDÉ navigace hledej vždy na SD kartě (složku ti neřeknu, každá navigace je jiná).
No, doufám že jsem tě neotrávil, přeji hodně štěstí při výběru a pevné nervy. ;-)
Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 hostů