HTC Titan: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Tak jsem dnes koupil HTC Titan... Zatím jde poštou, ale těším se jak malé dítě... :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

To jsem zvedavy jak dlouho u tebe vydrzi,moc mu nedavam,ale i tak gratuluji ;-)
milennium
smartstar
smartstar
Zařízení: NEXUS 6 / 64GB

Post by milennium »

Tak Titan přišel... Je to macek tedy.
Displej vypadá úžasně ! Pěkné barvy, syté, ale nepřepálené... Zatím nabíjím a pak se dám do testování a nastavování...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ja jsem si rikal,ze jsi se nejak neozval :tlem:
MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by MiroS »

Chlapi, mam Titan oficialne odomknuty cez Chevron Labs., a uz 2x sa mi stalo ze som musel robit Hard Reset a odomykat ho znovu, lebo aplikacie na isntalaciu XAP hlasili ze telefon nie je odomknuty a odomknut cez unlock mi takisto nesiel, hlasil ze nekomunikuje. Po naslednom Hard Resete sa odomkne bez preblomemov.

Nestalo sa to aj Vam niekomu?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Jednou odemknuty telefon se ti jiz nezamkne.Dale musis pri instalaci aplikaci mit pustene Zune a telefon nesmi mit zhasnutou(zamcenou) obrazovku.Je i vice druhu xap instalatoru apod a zalei i co instalujes.Nektere aplikace navic zahlasi chybu,protoze je potreba interopunlock.
lo1kat1
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 2

Post by lo1kat1 »

chlapi jsem tu nový ale hltám všechny vaše příspěvky.Právě jsem se stal hrdým majitelem Titááána.Mám ho 3dny a zatím je uplne super.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Vítej,čti,ptej se ;-)
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

Ano, spravne, je to nejlepsi v tomto poradi :-)
noisemajkl
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: htc titan

Post by noisemajkl »

ahoj titáni, tak od pátka jsem další majitel htc titan. Zatím jsem nadšený, WP7ku mám prvně takže poznávačka... + info z netu. Ale mám tu asi problém a potřeboval bych poradit co stím?...
- při vytočení kontaktu mi okamžitě zhasne celý displej, nanic nereaguje
tzn. nemůžu ho ukončit, popřípadě vyťukat u operátora předvolbu prostě nic:(
jen občas problikne
díky za radu
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Nezakryvas si senzor v horni casti telefonu?Ktery je tam proto ,aby displej zhasnul kdyz prilozis telefon k hlave..
Problem muze zpusobovat tez nevhodna levna folie bez vyrezu.
Dale pripoj Titana k Zune a zkontroluj veskere aktualizace.Se spatnou funkci senzoru byl problem u prvni romky,ale tu uz predpokladam nemas.
noisemajkl
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by noisemajkl »

hned to omakám, folii jsme si musel vyříznout( origo zrovna nebyla ) otvor na kamerku tam mám... ten senzor bych mě hledat kde?

zune jsem už pároval spolu s aktualizaci
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Tak to bude ono,mel jsi zakoupit origo folii nebo Brando.Je kousek od ty kamerky,smerem doleva.
noisemajkl
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by noisemajkl »

to jsem si dost oddechl :)
zítra hned mažu sehnat originál
díky
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

Mam taky par dotazu, jestli mate podobne problemy.

Mam Titana ze Sunnysoftu, asi mesic a do ted jsem narazil na nasledujici:

1) obcas mizerna kvalita hovoru, tedy druha strana spatne slysi. Na WPCENTRAL se resi, ze je to ten horni mikrofon co ma filtrovat okoli. Zda se, ze filtruje i muj hlas. Dle rady jsem ho pod krytem prelepil lepenkou a podle odezvy lidi co jim volam, se to pry zlepsilo, ale perfektni to neni, coz znamena, ze to ma neco spolecneho krome citlivosti take s konstrukci. HTC to udajne vi a resi, tak uvidim.
2) wifi me trapi hodne. Obcas proste jsem pripojen a data netecou, nebo je to strasne pomale. Prepnu na 3G a svisti to jako blazen, zpet na wifi a zase chvili OK. Uz jsem s tim dost laboroval, takze mam Apple Time Capsule router, prepnul jsem do G a bylo to lepsi, ale stavalo se to stejne. Ted zkousim jiny router (konkretne Comtrend co dava o2 k dsl), mam ho nastaveny na N a zatim se to zda o dost lepsi. Jestli bez problemu nevim, ale lepsi. Potkal jste se s tim nekdo? Co jsem cetl, Titan neni jediny, kde se to deje, udajne i Samsungy a Radary, takze je to mozna problem WP7 samotnych. Mozna jen s urcitou konfiguraci.
3) Bluetooth, mam spojeny telefon v aute, VW Passat, firemni HF a na rozdil od jinych telefonu to nestahne do sady kompletni telefonni seznam, tedy jmena jsou asi vsechny, ale ne u vsech se stahne cislo. Myslel jsem, ze ma auto malou pamet, ale jine telefony byly podle me OK.

Jinak je perfektni, miluju ho a nerad bych ho daval pryc, ale ten mikrofon a wifi me irituji. Fotak je fantasticky, video nahrava vyborne, displej skvely, rozmer (neveril bych ze to reknu) je paradni a po iPhonu, ktery vedle toho vypada jako hracka urcite uz nepujdu pod 4 palce. Vydrz baterie nadstandardni. Takze Titan ano, ale prosim HTC/MS, uz to spravte.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Bluetooth je vždycky sázka do loterie,záleží na sadě,dost jich montuju,s originalnim koncernovym Handsfree chodi perfektne vcetne stazeni veskerych kontaktu,odzkousený mam i Parrot Mki 9200,ukazuje zmeskane hovory atd,proste plna bezchybná funkcnost.Zadny telefon nebezi perfektne se vsemi hadsfree.
Wifi - tento problem zaznamenalo dost uzivatelu nejen u Titana,udalne pomaha bud restart nebo vypnuti 3G pri pripojeni na Wifi.Tato chyba se nevyskytuje nejen na Titanovi jak jsi podotknul,takze hádám,ze to bude spíš bug WP7.5 bug samotnych,spatne ovladace..?
Ovšem ne u kazdeho se to projevuje,zalezi zrejme na routeru.Nekomu pomaha vypnuti podpory N u wifi,takze tezko rict.
S mym domacim routerem ani s tim v praci musim zaklepat chodi Titan ok
S hovory problem nemam,ale na xda se to resi,takze ten problem existuje a nejspis nezbyde nez vyckat nejaky brzky update.
Jinak také už bych nešel já pod 4.3" ;-)
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

RE: HTC Titan: Všeobecná diskuze

Post by mberdych »

Ten bluetooth, mam dost kontaktu, nevim, ale to mi tak moc nevadi. Je sice divne, ze se stahne jmeno a u nej se nestahne cislo, ale s tim se da zit.

Wifi je zvlastni a dost mi to vadi, nicmene pokud nepomuze jiny router, tak wifi vypnu a bude. Necham ho zaple jen pri instalaci aplikaci. Kazdopadne se ale zda, ze jiny router je vyrazne lepsi, mozna jeste i u nej zkusim vypnout N. Bohuzel Comtrend ma vyrazne horsi signal nez time capsule.
Robert Varga
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC Titan

Post by Robert Varga »

Titana jsem prověřil již na více než pěti routerech, a všude běhá OK. :-(
MiroS
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by MiroS »

Ten problem s Wifi som si vsimol aj ja. Pouzivam Wifi len velmi sporadicky ale niekedy ked sa pripojim, tak hlasi ze je pripojeni k Wifi ale data taha z pausalu.

Ak teda potrebujem byt pripojeny k Wifi a viem ze mi to blbne tak proste vypnem pouzivanie dat v telefone a potom bezproblemov taha data z akehokolvek routeru.

Mam to odskusane asi na 5 routeroch, u niektorych to hapruje, u niektorych to ide naprosto spolahlivo
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Pokud jde o WiFi na mobilu, osobně mám "n" vypnuté, protože stejně není důvod ho používat, akorát žere baterku. 802.11g poskytuje pro mobilní použití rychlost více než dostatečnou.

Parrot CK3100 se softwarem 5.0 synchronizuje perfektně, akorát si nepamatuje nastavení třídění kontaktů dle pořadí příjmení, jméno. Po každém restartu (vypnutí zapalování) to zapomene.
Post Reply

Return to “HTC Titan”