Oficiální upgrade na Android 2.3
Re: Oficiální upgrade na Android 2.3
Nie v pohode len mi bolo divne tych 20-30 aplikacii keby som ich mal vyuzivat ja tak som cely den s palcom na telefone a vobec nepracujem
-
- smartstar
- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Je pravda ze telefon mam v rukach porad ale palcem po displeji matlam tak 4-5 hodin denne :o)
Ahoj, tenhle telefon je jednim z mejch favoritů, ale trápí mě pár věcí. Dostane Sense 3? S tim, že oficiální cestou nedostane ICS jsem se smířil, ale 2.3.5. + to nový Sense bych v tomhle telefonu viděl opravdu rád. Akorát sem nikde nenašel, jestli to plánujou. Netuší někdo z vás?
Podle me ho nedostane. Cena DZ sla hrozne dolu a rekl bych, ze se jim to ekonomicky nevyplati. Me osobne vyhovuje vice starsi verze sense. Jinak Desire S ho ma... coz je celkem podobny pristroj tomu nasemu, ale kdo vi.
Právě Desire S je druhym telefonem ve výběru, a protože on ho má, tak sem tak nějak doufal, že by ho mohl dostat i DZ, ale s tou cenou je to dobrá připomínka. Asi se teda budeme muset nechat překvapit.
Tak pokud mohu taky napsat své poznatky po upgrade systemu na 2.3.3,tak je tedy uvádím.Hlavním a nejhorším poznatkem je velké zkrácení výdrže baterie,potom restartování sense a další drobnosti.Psal jsem na htc kvůli downgrade a teoreticky to delají ve značkové prodejně v Praze ale ještě s nimi o tom komunikuji.Ale zatím jsem to vyřešil jiným launchrem a baterie je zpátky a jinak vše ok.A opravnou verzi upgrade neplánují.Tak asi vše.
-
- přispěvatel
- Zařízení: HTC EVO 3D, 2.3.4, 16GB Kingston class 10
Pokud neplanuji opravu, tak neplanuji ani novejsi android. Tak hura na alternativni rom. A dalsi HTC, ne dekuji.
Sent from my HTC Vision using Tapatalk
Sent from my HTC Vision using Tapatalk
Tak podle lidí na XDA to vypadá na update v lednu. Lepší lockscreen se dá brát jako jistota, když ho dostal i Wildfire S a snad i kompletní Sense 3.0 by si mohli pro Zetko připravit.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1382776" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1382776" onclick="window.open(this.href);return false;