Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Samsung Galaxy Note - zkušenosti, postřehy...
Ano jsi, protoze sis zmenil LCD density na 280.
ale 280 uz mam par dni a vsetko bolo fajn. az dnes.
edit: mame pravdu, nie som v tom sam a na vine je dpi. diky za tip. a vcera sa mi updatol market do poslednej verzie a ten uz densitu sleduje (a bonzne to googlu, pretoze nefunguje ani web install).
edit: mame pravdu, nie som v tom sam a na vine je dpi. diky za tip. a vcera sa mi updatol market do poslednej verzie a ten uz densitu sleduje (a bonzne to googlu, pretoze nefunguje ani web install).
-
janiss
- častý přispěvatel

Nepaci aa mi ze ked mam note pripojeny v nabijacke tak sa telefon stale vybija ked s nim pracujem to znamena ze ked ho chcem nabijat muaim ho nechat iba lezat a to celmim dost dlhy cas. Som v tom sam?
standarne dava USB 0,5A, original nabijacka k Note vie myslim 1A.
skus AI Charger od Asusu, mal by fungovat i na ne-Asus doske.
info napr. tu
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=123&t=43141" onclick="window.open(this.href);return false;
skus AI Charger od Asusu, mal by fungovat i na ne-Asus doske.
info napr. tu
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=123&t=43141" onclick="window.open(this.href);return false;
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
To Janiss: A pouzivas original od Samsungu co byla v baleni? Je to zvlastni a nikdy bych to nerekl, ale jelikoz mam i BB a u toho mam jednu stenovou nabijecku a jednu v aute (original BB), tak se mi jinou pouzivat nechtelo. Stavalo se mi, ze ta stenova nabiji hrozne dlouho a nevydrzi ani s praci. To same v aute, navigace vybijela vic, nez se Notas nabijel. To uz je ale asi tyden minulost, napadlo mne zacit pouzivat tu Samackou a div se svete, telefon se rychleji nabiji, pracovat se s nim pri nabijeni da tak, ze fakt pomalu dobiji a po koupi drzaku do auta, kde je v baleni i nabijecka, se dobiji i navigace, filmy atd. Takze asi tak. Neni to muj subjektivni dojem, proste fakt.
- kome
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk
Ja ho v aute nabijim nabijeckou ze streaka a dobiji i pri navigaci. Sice pomalu, ale leze to nahoru.
-
risa1978
- přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note
Ja su z toho nabijeni v aute taky tochu v rozpacich. Pred Notem sem mel Desire HD a v nem Navigona. Pri navigaci se uplne v pohode dobijel a po nejakym case byl naplno nabit a drzel. Ted v Note mam toho stejnyho Navigona. A predevcirem sem jel trasu Brno Olomouc. Na zacatku sem mel 83%, v Olomouci jen 75%, coz me docela zarazilo. Prikladal sem to nabijecce, mel sem tam takovej no name usb adapter do autozapalovace s micro usb kabelem. Tak sem sunnysoftu koupil ten automobilovy paket od Samsungu a probehne dalsi test.Dopredu su ale trochu skeptickej, protoze kdyz sem to vcera doma trochu prostudoval tak jak nabijecka od Samsungu tak i predesly noname maji na vystupu 1 amper. Takze pak dam vedet.
OT: poradi me nekdo jak sem prispivat pres Tapatalk? Nikdy sem ho nepouzival, ted sem si rekl ze to zkusim. V Notovi je nainstalovanej, tohle forum to taky podporuje, ale co kde zadat nebo nastavit sem zatim nevyzkoumal.
OT: poradi me nekdo jak sem prispivat pres Tapatalk? Nikdy sem ho nepouzival, ted sem si rekl ze to zkusim. V Notovi je nainstalovanej, tohle forum to taky podporuje, ale co kde zadat nebo nastavit sem zatim nevyzkoumal.
- aeon101
- stálý přispěvatel

Jak rikam, s origo drzakem a kabelem v baleni mi v aute leze nabijeni pri pouziti cehokoliv pomalu, ale jiste nahoru.
-
Sparrow86
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsung Galaxy Note, Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Hlásím se jako další šťastný majitel Samsungu Galaxy Note. Teprve včera mi dorazil ze Sunnysoftu, takže zatím se s ním pořád seznamuji. Každopádně jsem nadšený...rozdíl proti Xperii Mini Pro, kterou mám taky, je obrovský. Už jen ten displej, no prostě nádhera. Měl bych jeden malý dotaz - předpokládám, že ve stylusu je nějaká baterie, která ho napájí...pokud je to tak, nevěděl by někdo, po jaké době by jí asi bylo potřeba vyměnit?
-
popa81
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 4, iP6+ 64gb
Žádná baterka tam není.
-
mino
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy i7500,Samsung Galaxy Tab 8.9
není tam žiadna bateria
-
Sparrow86
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: Samsung Galaxy Note, Sony Ericsson Xperia Mini Pro
Aha, díky. Tak to mám o starost míň.
-
Bobanovicz
- smartguru

V Tapatalku dej search a najdi si forum, napriklad Smartmania. Pokud se i lognes do fora budes si moci nadtavit favorites atd.risa1978 wrote:
-
risa1978
- přispěvatel

Ahoj, trochu se to řeší v jiném, ale špatném vlákně tad, takže to zkusím přesunout sem.
Mám Nota koupenýho u Sunnysoftu, v pevné víře že mám nebrandovanou CZ verzi. Když ho však připojím ke Kies, tak mě to píše CSC:KK5 (VDC), což by značilo Vodafone a tím pádem i dost zpožděné aktualizace.
Má to někdo sejně? Hned zítra se zeptám u Sunnysoftu co to má znamenat.
Mám Nota koupenýho u Sunnysoftu, v pevné víře že mám nebrandovanou CZ verzi. Když ho však připojím ke Kies, tak mě to píše CSC:KK5 (VDC), což by značilo Vodafone a tím pádem i dost zpožděné aktualizace.
- aeon101
- stálý přispěvatel

To je divne a nemyslim si, ze by jsi Sunnysoft dovolil na zakazniky takovou botu. Nevim cim to muze byt (u mne se to samozrejme neobjevuje a Notase nemam ze Sunnysoftu) ale rozhodne to stoji za provereni...
I mě dorazil od sunnysoftu note, který je určen pro vodafone.risa1978 wrote:Ahoj, trochu se to řeší v jiném, ale špatném vlákně tad, takže to zkusím přesunout sem.
-
popa81
- přispěvatel

Tak mohla se stát chyba u samsungu v expedici a poslat chybnou dodávkurisa1978 wrote:Ahoj, trochu se to řeší v jiném, ale špatném vlákně tad, takže to zkusím přesunout sem.
-
risa1978
- přispěvatel

Tak u Samsungu se klidně chyba stát mohla, to já beru. Je to v podstatě prkotina, ale jde o princip. Když si v republice jako spotřebitelé obecně fořád necháme všechno líbit tak se to tu nikdy nezmění. Myslím že to stálo dost peněz na to aby mohlo být vše na 100%, marže mají oproti venku dost velký.
-
popa81
- přispěvatel

No to určitě já to nijak neomlovam jen píšu co za tím může stát 
Necituj poslední příspěvek!
EDIT by Mike-biker 4.12. 14:32
Necituj poslední příspěvek!
EDIT by Mike-biker 4.12. 14:32
-
risa1978
- přispěvatel

Já su v okolí známej "prudič" v obchodech, takže když někdo známej potřebuje něco reklamovat, jde za mnou ať mu tam s tím zajdu. Zítra se do toho pustím a uvidíme. Jak říkám, prkotina, ale jde o princip. Kdybych chtěl Vodafone, tak sem si ho koupil tam cca o 500 levněji, a nepřiplácel bych za nebrand.