Aktualizace aplikací
Aktualizace aplikací
Mám pocit, že se mi nějak zaseknul Marketplace, vůbec nenabízí aktualizace aplikací. Posledně aktualizované (Twitter a Robertovo Počasí) se neaktualizovali čtyři dny, poté mi došla trpělivost a navštívil jsem je na marketplace, tam už na mě možnost updatu vyskočila. Nyní vím že je update IM+ a CHMI Meteoradar a telefon mi je stále nenabízí. Je to normální? Nemoh jsem někde něco omylem vypnout? Jak to prošťouchnout?
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Aktualizace aplikací
Pokud jsou pro mnou nainstalované aplikace dostupné aktualizace, objeví se mi vždy jejich počet - zpravidla po ránu, když zapnu telefon - na dlaždici. Včera to sice bylo až kolem poledne, ale bylo. Dnes zatím žádná.
Aktualizace aplikací
mne dnes ukazalo aktualizaciu twittru a este jednej aplikacie
podla mna to chodi v pohode...tiez vacsinou rano najdem updaty 
-
ThePXL
- nováček

- Zařízení: HTC 7 Trophy s příchutí Manga
Aktualizace aplikací
U mě taky většinou ráno, ale když vím o aktualizaci najdu si v marketu tu aplikaci a dám update.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Aktualizace aplikací
Updaty chodi normalne,take je vetsinou vidim rano.
Aktualizace aplikací
Tak to sem v louži. Předpokládám, že jedinej způsob opravy je hardreset?
btw. jakou máte verzi twitteru? Marketplace píše 1.3.0.0 a mně se dnes updatoval a mám jen 1.2.4331.15424 a marketplace další update nenabízí :(
btw. jakou máte verzi twitteru? Marketplace píše 1.3.0.0 a mně se dnes updatoval a mám jen 1.2.4331.15424 a marketplace další update nenabízí :(
Aktualizace aplikací
Pripajas sa cez wifi alebo cez datovy prenos? mozno je problem ze si na wifine len nejaky cas a ono to kontroluje updaty raz za par hodin 
Aktualizace aplikací
Datovej tarif nemám, páč je všude wifi. Jsem tedy jen na wifi.
Aktualizace aplikací
Tak update teď konečně naskočil, jen ten twitter je divnej. Jakou máte verzi? Já mam stále jen: 1.2.4331.15424