Všeobecná diskuze o Windows Phone 7 Mango
-
VNavrátil
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Nexus
Muzu se zeptat, k cemu je mi oficialni develop studentsky unlock, kdyz jsem si ted nekde precetl ze s nim nejdou nahravat xap aplikace? Diky
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Přečetl sis nesmysl.
A máš telefon připojený k PC po zakoupení?ThePXL wrote:Nechci tady spamovat, ale narazil jsem na problém, že když koupím aplikaci přes zune v pc tak mi to napíše že Aplikace bude brzy instalována, ale v menu se mi nic neinstaluje:(. Když zapnu market v mobilu a tu samou aplikace zkusím koupit tak mi to jde. Nemá s tím někdo zkušenosti?
-
Martin Suchan
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 925
"Studentský unlock" je především k vyvíjení aplikací a ne k pirátěníVNavrátil wrote:Muzu se zeptat, k cemu je mi oficialni develop studentsky unlock, kdyz jsem si ted nekde precetl ze s nim nejdou nahravat xap aplikace? Diky
-
Ingnition
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 520
Nevíte někdo přibližně, kdy bude další vlna aktualizace na Mango? Už mě ten telefon s NoDo s*re. :(
RE: Všeobecná diskuze o Windows Phone 7 Mango
Tak si tam dej Mango pres vynuceny update v Zune pokud nechces cekat dalsich 14 dnu... Postupy jak na to tu jsou a nejsou nikterak slozite.
-
Vlasta W.
- smartstar

- Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720
Microsoft to urychlil a druhá vlna už běží - pokrývá cca 50 % zařízení.Ingnition wrote:Nevíte někdo přibližně, kdy bude další vlna aktualizace na Mango? Už mě ten telefon s NoDo s*re. :(
-
ThePXL
- nováček

- Zařízení: HTC 7 Trophy s příchutí Manga
Ano telefon mám připojený k pc. To je logické :D.A máš telefon připojený k PC po zakoupení?
-
Ingnition
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 520
RE: Všeobecná diskuze o Windows Phone 7 Mango
Kdyby mi vynucený update šel, tak ho už dávno mám. Ale nejdeKositch wrote:Tak si tam dej Mango pres vynuceny update v Zune pokud nechces cekat dalsich 14 dnu... Postupy jak na to tu jsou a nejsou nikterak slozite.
Super. Díky za zprávu. Skutečně už se mi update nabídlVlasta W. wrote: Microsoft to urychlil a druhá vlna už běží - pokrývá cca 50 % zařízení.
No Samsung OMNIA7 stále nic. Už s enemůžu dočkat sakryš ..
-
Krusty
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64GB
Na studentský unlock lze instalovat xapy..Necroman wrote:"Studentský unlock" je především k vyvíjení aplikací a ne k pirátěníVNavrátil wrote:Muzu se zeptat, k cemu je mi oficialni develop studentsky unlock, kdyz jsem si ted nekde precetl ze s nim nejdou nahravat xap aplikace? Diky