Toť vše
http://translate.google.com/translate?s ... ml&act=url" onclick="window.open(this.href);return false;

Diky moc! Tak jsem vcera dle tveho navodu nainstaloval mango!benzinkanalevo wrote:mě to právě nešlo vynutit podle návodu, který je všude, tak jsem zkusil tohle.. Nikterak složité to fakt není.. Stáhneš ty věci, nainstaluješ starý Zune a to tě prostě vede.. Ja taky nejsem žádný expert a tohle jsem měl asi za 30 - 40 minut a to jen kvůli tomu, že jsem měl problém s malým místem na disku...
Samozřejmě na vlastní nebezpečí, ale já už sem fakt nevěřil, že to Mango někdy budu mít :D Ještě k tomu, když naše Omnie jsou zatím dle Microsoftu zatím ve fázi testingu (Omnia 7 brand od němčourů)
Jak říkám, fakt nic složitého, stačí nainstalovat 3 věci a ono to už pak všechno udělá samo za tebe.. Jo a mít místo na disku C: dle toho kolik máš dat v telefoně...kvůli záloze...vytvoří zálohu, začne nahrávat update, pak se zapné STARÝ Zune (v. 4.7) a jak ti to nabídne aktualizaci na mango beta, odmítnéš, Zune zaktualizuješ na nejnovější a podíváš se do update a woalaaa) dokonce ti i sám telefon (pokud máš aktivní data) zahlásí, že je k dispozici update..

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest