Čekání na Mango update

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Čekání na Mango update

Post by Radek Hulán »

Tealc_EU wrote:na jedné akci WUGu stran WP7 bylo řečeno že odemčení telefonu je možné pomoci tohoto prográmku i bez uhrazení aktivačního poplatku.
To určitě ne. Ale je tam nějaký EDU program pro studenty, kteří mají ten poplatek nulový, to asi bude myšleno..
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Čekání na Mango update

Post by Martin Suchan »

Je to tak, pokud jste studentem, staci se nechat overti v programu DreamSpark a potom mate Dev ucet na rok zdarma, v cene je odemceni jednoho telefonu a limit 3 homebrew aplikace v telefonu. Ja byt studentem, tak do toho urctute jdu, i kdyz treba neplanujete vyvijet - uz jen ten unlock a Mango beta2 se hodi :)
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Čekání na Mango update

Post by Vlasta W. »

S Dreamspark účtem jdou odemknout tři telefony.
Tealc_EU
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Honor 7

Čekání na Mango update

Post by Tealc_EU »

A jak přesně musím potvrdit že jsem student ? Stačí jen "čestné slovo" a nebo je potřeba někam posílat nějaké doklady ?
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Čekání na Mango update

Post by Vlasta W. »

http://www.dreamspark.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Při registraci ke svému Live ID ověříš čísloo svého ISICu.
Tealc_EU
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Honor 7

Čekání na Mango update

Post by Tealc_EU »

No a to je problém...už dávno nejsem student :-(
Napadlo mě zda to nejde nějak obejít :-( Nechce se mi platit ty šílený peníze když chci jen pár aplikací pro omezený počet uživatelů. Ostatním by to taky k ničemu nebylo :-(
Vlasta W.
smartstar
smartstar

Čekání na Mango update

Post by Vlasta W. »

Jde, odemkni si telefon Chevronem.
Radek Hulán
smartstar
smartstar
Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800

Čekání na Mango update

Post by Radek Hulán »

1 800 Kč nejsou zrovna "šílené peníze" ;) Nicméně Chevron měl snad nabízet unlock i oficiálně za nějakou relativně nízkou částku i pod Mango, ale nějak to asi nedopadlo..
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by Martin Suchan »

Oficiální Chevron pro ne-vývojáře se plánoval za 10$, což je pohoda, ale zatím je ticho po pěšině... možná až vyjde Mango a RTM SDK, tak se dají věci do pohybu.
nocturneop15
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Omnia 7

Čekání na Mango update

Post by nocturneop15 »

Radek Hulán wrote:1 800 Kč nejsou zrovna "šílené peníze" ;)
V absolutnich cislech nikoli, ale pro spoustu z nas jsou to silene penize za nesmyslnou sluzbu - zprovozneni alespon jedne ze zakladnich funkcionalit telefonu. BTW - je to vic nez tretina ceny toho telefonu :-/
MartinJ
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920 white (GDR3)

Čekání na Mango update

Post by MartinJ »

Tak sem ti ten dreamspark účet udělal, potvrdil ISIC a všdchno v pohodě. Ale když se snažím o registraci telefonu, tak mi to píše:
Error communicating with the developer portal. Please set the correct date and time on the phone, check the Internet connection and try again later.
:-(
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by Martin Suchan »

Radek Hulán wrote:1 800 Kč nejsou zrovna "šílené peníze" ;)
Není to moc, ale i tak je trochu smutné, že český vývojář, i když si zaplatí dev účet, nemá "legálně" šanci otestovat svoje aplikace na mobilu s českým prostředím na fyzickém stroji, pokud tedy nehodlá upravovat registry v NoDo :-(
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Čekání na Mango update

Post by dwbmb »

Bere to číslo ISIC. Jakýkoli číslo ISIC. Já tam vrazil číslo karty svojí milenky a voilá - sem developer :D
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

RE: Čekání na Mango update

Post by p.a.Ť.o »

A pak ze milenky jsou na h***o :-D
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by Martin Suchan »

dwbmb wrote:Bere to číslo ISIC. Jakýkoli číslo ISIC. Já tam vrazil číslo karty svojí milenky a voilá - sem developer :D
Jaj, Češi se prostě nezapřou... a milenka teď má smůlu, až bude chtít vyvíjet aplikace :-D
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Čekání na Mango update

Post by dwbmb »

Trochu mě k tomu inspiroval Twitter, kde jsem si všiml, že to jde i s prošlým ISICem :D Moje pokroková UTB svýho času nepovažala ISIC za něco, co by vůbec existovalo, takže se svým jménem bych měl smůlu.
Kositch
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Čekání na Mango update

Post by Kositch »

Ještě do prosince mám platný ISIC, ikdyž už nejsem veden jako student. Chápu-li to správně, tak bych získal zadarmo možnost mít odemčený telefon s Mangem, ale pouze na rok?

Nechtěl bych totiž přejití na Mango s Dev Unlockem s tím, že za rok by se mi to zrušilo a já bych muse zpět na původní ROM a odemykat znovu...

Když mám nyní chevron unlocked NoDo, tak bych provedl jen oficiální update na Mango, on by se asi zamnkul a poté bych ho mohl odemknout jako developer nebo bych musel udělat HR před odemčením, když jej mám nyní odemčený chevronem?
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak

Čekání na Mango update

Post by Martin Suchan »

Radek mel asi pravdu o tom zachovani Interop services v Mangu pri nastaveni MaxUnsignedApp, viz:
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1265321" onclick="window.open(this.href);return false;
XDA wrote:Interop-unlock: On RTM and NoDo versions of WP7 it was possible to run apps with native code. These apps would use a COM-Interop-Bridge to transit between managed and native code. These apps need to be tagged with the Interop-capability called "ID_CAP_INTEROPSERVICES". These apps don't seem to run on Mango. Not even when you have a legit Developer Unlock. There are two reasons for that. The first reason is that most native libraries need some modifications to run on Mango. I found out how to do this and modified WP7 Root Tools so that it is compatible with Mango. The other reason is a deployment-restriction. That is the Interop-Lock that needs to be Unlocked. If you have a normal Dev-unlock on Mango and you try to deploy an app with that uses COM interop, the deployment will fail with error 0x81030120. Currently, the only known way to get an Interop-Unlock is to revert to NoDo or earlier version, apply unlock-settings there and then use the priously refered thread to update to Mango. The key seems to be the registry setting for MaxUnsignedApp. This value is 0x0a when the device has a normal Dev-Unlock. But when it is set to 0x7FFFFFFF it is possible to side-load apps that use COM interop/native code. The problem is that, to set this setting you already need to run native code, so this setting can't be changed on Mango. Thanks to contable and Marvin_S for their research on this matter. If you need more info on reverting to an older version to apply a working unlock and then upgrade back to Mango, you should look here and here. I will see if I can find a work-around for this problem, so that it will be possible to do an Interop-Unlock on Mango, without reverting to a previous version.
imaxik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Omnia 7

Čekání na Mango update

Post by imaxik »

dwbmb wrote:Trochu mě k tomu inspiroval Twitter, kde jsem si všiml, že to jde i s prošlým ISICem :D Moje pokroková UTB svýho času nepovažala ISIC za něco, co by vůbec existovalo, takže se svým jménem bych měl smůlu.

Staci overeni pres skolni email, ale asi si nikdo necte podminky 8-)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Čekání na Mango update

Post by p.a.Ť.o »

Kositch wrote:Nechtěl bych totiž přejití na Mango s Dev Unlockem s tím, že za rok by se mi to zrušilo a já bych muse zpět na původní ROM a odemykat znovu...
za rok už bude zase všechno jinak, takže bych to fakt neřešil :-)
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”