Problémy

Diskuze věnovaná telefonům společnosti Samsung s operačním systémem Windows Phone
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Problémy

Post by dzordanobruno »

Pánové mám problém,
už 2x za sebou se mi telefon seknul při vložení do nabiječky. Mám Trophy. Při indikaci plného nabití, vytáhnu z nabiječky a telefon je tuhej. Vyndám, zandám baterii a baterka není nabitá ani z poloviny. Zkusil jsem 2x reset a teď se uvidí. Snad nebudu muset posílat na reklamaci.
Pepanisko
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Blackberry Z10

Problémy

Post by Pepanisko »

No sice mám Omnii 7, ale mám něco podobnýho jako kolega přede mnou. Mě se občas stává, že když dám mobil do nabíječky, že občas to prostředí nereaguje jak by mělo (pocit jakoby uplně mizerné citlivosti, kdy roluju a třeba to něco vybere atd), po odpojení se vše vrátí do normálu, ale v té nabíječce mě to štve...
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Problémy

Post by kalmia »

Možná jsem úplně blbý :oops: , ale nemůžu přijít na to, jak napsat z klávesnice znaménko +. Jde to vůbec? Dík.
dzordanobruno
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Trophy

Problémy

Post by dzordanobruno »

přepni se do psaní číslic a pak jak je shift, tak se Ti změnil na šipku doprava, tak tukni a máš to tam:)

Jinak všechny problémly mi přijde, že dělá jedna aplikace. Dokud jsem neměl PhotoEnhancer naistallovaný, tak byl klid, ale jakmile jsem si ho tam dal, tak se telefon seknul.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Problémy

Post by htcjirka »

PhotoEhnancer mam take a zadne problemy nemam,takze na tuto aplikaci primo od HTC bych to nesvadel.
Problem ,kdy se telefon uplne seknul ci zamrznul pri nabijeni jsem zazil konkretne u HTC dvakrat,vzdy byla na vine vadna baterie.
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Problémy

Post by kome »

Ja na svem HD7 jsem zpozoroval problemy ,pokud pouziji Navigon. Po nem se telefon nekolikanasobne zpomali, tedy spousteni aplikaci. To co trvalo cca 1-2 vteriny se pak nacita treba 10 vterin.
spree
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC 7 Trophy

Problémy

Post by spree »

Tak Omnia je definitivne zavrhnuta, presiel som forum na xda a to vypalovanie je realna vlastnost. Dobre to je vidno hlavne na vystavnych modeloch u operatorov.
Takze moje posledne otazky pred kupou:
1. Je o 0,1 palca mensi displej na Mozartovi oproti Trophy nejak citit?
2. Neni kovovy povrch Trophy nachylny k vyklznutiu z ruky?
3. Ktory z tejto dvojice ste kupili (by ste si kupili) a preco?
Dik
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Problémy

Post by htcjirka »

1.Ne,to urcite neni,je to opravdu mikro rozdil..
spree
přispěvatel
přispěvatel

Problémy

Post by spree »

Nasiel som zaujimavy link, kde porovnavaju dva displeje modelu Trophy. Jeden pre azijsky trh vyrobeny skor a druhy pre europsky trh vyrobeny tento rok a vyzera to tak, ze europska verzia pouziva obycajny LCD TFT displej namiesto SLCD.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... st12715489
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Problémy

Post by htcjirka »

Ano stejna situace jako u HD7 tam je take pro nas trh jen obycejny TFT LCD.Nektere modely HTC jako treba HTC7 PRO jsou dodavany jen s SLCD.
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Problémy

Post by kome »

Displejem jsem byl po prechodu z Desire Z zklamany ,ten mel taky S-LCD
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Problémy

Post by steelspace »

dzordanobruno wrote:Pánové mám problém,
už 2x za sebou se mi telefon seknul při vložení do nabiječky. Mám Trophy. Při indikaci plného nabití, vytáhnu z nabiječky a telefon je tuhej. Vyndám, zandám baterii a baterka není nabitá ani z poloviny. Zkusil jsem 2x reset a teď se uvidí. Snad nebudu muset posílat na reklamaci.
Teď se mi to taky 2x stalo.
Maddogg
nováček
nováček
Zařízení: Omnia 7

Problémy

Post by Maddogg »

Mám dotaz ohledně nastavení mailu. Chci nastavic klasické stahování skrz pop3. Údaje jsou vyplněny korektně ale zprávy se nestáhnout. Přitom outlook na pc funguje se stejnými údaji v pořádku. Jedna se o mail na tiscali. Zajímavé je že seznam email funguje v telefonu dobře. Nevíte kde by mohl být problém?

//edit: vyřešeno místo pop3.tiscali.cz to chtělo pop3.mail.tiscali.cz. I když na pc je to první normálně funkní, tak nevím...
spree
přispěvatel
přispěvatel

Problémy

Post by spree »

Neviete, ci sa da na Omnii upravit hlasitost zvonenia?
Chcel by som o cosi zvysit hlasitost vyzvanania a nikde som tuto funkciu nenasiel.
Mozno cez registre?

Edit: aha uz som to zistil, mozete tento prispevok zmazat :-)
lucinda calwen
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: samsung

Problémy

Post by lucinda calwen »

Zdravím , můj přítel má také Samsung Omnii 7 a máme pár problémů .
1. jak už tu bylo psáno též nemůžeme spojit telefon s pc ani s jiným mobilem :(
2. když hovoříme ,také se nám párkrát stalo že hovor vypadnul a jen tak nic nešlo slyšet

už ste někdo problém vyřešil ?
benzinkanalevo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7 16GB

Problémy

Post by benzinkanalevo »

telefon se spojuje pres PC pouze pres software ZUNE... Nepodporuje tzv Mass storage, tzn ze na pretahovani hudby, obrazku, videi...celkove spravy telefonu musite pouzit program Zune.. - ten je volne stazitelny...

Telefon bohuzel s jinym telefonem (pres bluetooth) nespojite... telefon zatim tuto funkci neumi..

Co se tyka vypadnuti hovoru, mam stejny problem.. Pricinu jsem zatim nenasel..Snad se to zlepsi po prichodu aktualizace softwaru Mango
Martin Suchan
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 925

Problémy

Post by Martin Suchan »

Me se jednou pri hovoru stalo, ze jsem uchem zmacknul tlacitko Hold a nic jsem neslysel, nez jsem ho zmackl znova... i toto muze byt problem :)
benzinkanalevo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Omnia 7 16GB

Problémy

Post by benzinkanalevo »

však omnia má přece proximity senzor, který těmto "jevům" zabraňuje ... Každopádně i technika má někdy "své dny" 8-)
dwbmb
smartstar
smartstar
Zařízení: Lumia 820, 930

Problémy

Post by dwbmb »

Mně se stává, že mi s handsfree zvoní telefon i handsfree, na handsfree přijmu hovor a ten mezitím probíhá v kastlíku auta, neslyším ani ň. Bez šahání na telefon či měnění čehokoli zavolám zpět (miluji tě, hlasové vytáčení!) a v pohodě si pokecáme. To stejný bylo i u HTC Trophy, takže prostě bug, kterej nikdo nebyl schopnej vyřešit ani v NoDo, ani v Mango.

Teď stejně balím Omnii 7 do krabice a posílám zpět prodávajícímu, protože se pořád náhodně samovolně restartuje.
Post Reply

Return to “Samsung Ativ S, Omnia W a Omnia 7”