Ale k tématu, spousta uživatelů ví, že MS to sotva pomůže a jen jsem chtěl dát najevo, že z té zprávy o obchodu Googlu mám radost. Takže jsem zvědavý co přesně to do budoucna přinese, hlavně nám zákazníkům
Další velký obchod: Google kupuje mobilní divizi Motoroly
- Peete
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P9 black
Pěkně jsi mi to s tou češtninou natřel a nemám k tomu co dodat a léčit si mindráky úražením -> no super.
Ale k tématu, spousta uživatelů ví, že MS to sotva pomůže a jen jsem chtěl dát najevo, že z té zprávy o obchodu Googlu mám radost. Takže jsem zvědavý co přesně to do budoucna přinese, hlavně nám zákazníkům
-
Vlastimil Bartošák
- stálý přispěvatel

- Zařízení: LG V10
Konečně by mohl zatopit proklatému Applu. I když Jobs je frajer dost toho dokázal ,ale Apple 2x nemusím. 
-
janac_marek
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, S7 Edge, iPhone 7
Microsoft by sa mal takisto uvedomit a tu Nokiu rovno kupit. Ak ma Apple aj Android doslova vlastneho vyrobcu HW a tym moznosti dokonalej odladenosti, tak toto je nieco, co MS chyba.
Jasne, viem, ze su tam standardy a mantinely pre vyrobcov WP7 zariadeni, ale aj tak to nebude tak dobre odladene ako zelezo priamo od MS.
Cudujem sa, ze sa MS doteraz nepustil do vlastneho zeleza aj ohladom PC.
Jasne, viem, ze su tam standardy a mantinely pre vyrobcov WP7 zariadeni, ale aj tak to nebude tak dobre odladene ako zelezo priamo od MS.
Cudujem sa, ze sa MS doteraz nepustil do vlastneho zeleza aj ohladom PC.
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
Vlastimil Bartošák: Ano, také jistě "patřím" do skupiny, kdy byly před iPhonem úžasné stroje, ty stylusy, ta "akcelerace" OS přes CPU, ty přenosový rychlosti po USB, ta ergonomie... prokletý to Apple:-)
-
premikkoci
- smartguru

- Zařízení: iPhone 4S, iPad 2
Nemusíš to cpát do každé diskuze..Vlastimil Bartošák wrote:Konečně by mohl zatopit proklatému Applu. I když Jobs je frajer dost toho dokázal ,ale Apple 2x nemusím.
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
TO Uni:
Je to jen moje zdani, ze se tedy radis do nazorove skupiny "VSECHNO stare = spatne"?
Je to jen moje zdani, ze se tedy radis do nazorove skupiny "VSECHNO stare = spatne"?
-
WhiteFaust
- nováček

- Zařízení: HTC Touch Pro 2
Třeba se Google zajímá opravdu jen o patenty Motoroly a s jejich názvem nijak nepočítáTom Vysoudil wrote:A nekdo neovlada holT ani tu cestinu![]()
Microsoft se snazi rozsirit svuj system a vlastni telefony by jim to momentalne moc neusnadnily. Za to Skype je uzasny a muze hodne pomoci v boji proti konkurenci, to souhlasim.
Co se tyce Googlu, tak tam to bude vazne zajimave, jestli zacne plivat vlastni placky s cistym Androidem. Jen by me zajimalo, jak by pote oznacoval Google sve telefony. Sice je jmeno Motorola zname, ale Google urctite bude chtit, aby vsichni vedeli, ze se jedna o jeho telefony.
- Kulík
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7 32GB,SGSII,Sensation,Flayer 32GB,HD2 A2.3.
No, až tak super hvězdný obchod to nebude, alespoň co se hodnoty patentů týče. Možná Googlu pomohou v obraně, ale určitě ne v ofenzívě, hvězdné roky Motoroly totiž zůstaly v minulém století (a vlastně i tisíciletí
).
http://wmpoweruser.com/the-real-value-o ... to-others/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wmpoweruser.com/the-real-value-o ... to-others/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
uni
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi
bkf1: Ale vůbec ne:-) Ale jsou věci, které mi rozhodně nechybí. A v mobilním světe prostě v poslední době platí "před iPhonem a po iPhone". Ačkoli mnoho pomatenců vlastně ani neví, co vše příchod iPhone změnil a zcela zcestně tvrdí, že nic nepřinesl. Přinesl. A byla toho strašná kvanta. Bohužel pro mě např. i vlnu "méně tlačítek, lepší přístroj" nebo vymazání dosavadních veličin z trhu (prakticky všech), což sebou vzalo bohužel i kvalitní 3rd aplikační základnu.
To je hlupost.google nazov motorola zachova,len si maximalne prida aj svoje logo. Nemoze stratit vsetkych zakaznikov motoroly. Nieje motorola, nieje fanusik motoroly. Je motorola(aj ked v rezii niekoho ineho), je fanusik aj nadalej.WhiteFaust wrote:Třeba se Google zajímá opravdu jen o patenty Motoroly a s jejich názvem nijak nepočítáTom Vysoudil wrote:A nekdo neovlada holT ani tu cestinu![]()
Microsoft se snazi rozsirit svuj system a vlastni telefony by jim to momentalne moc neusnadnily. Za to Skype je uzasny a muze hodne pomoci v boji proti konkurenci, to souhlasim.
Co se tyce Googlu, tak tam to bude vazne zajimave, jestli zacne plivat vlastni placky s cistym Androidem. Jen by me zajimalo, jak by pote oznacoval Google sve telefony. Sice je jmeno Motorola zname, ale Google urctite bude chtit, aby vsichni vedeli, ze se jedna o jeho telefony.