tak to si uzivejte, driv nebo pozdeji stejne prijde SMS, ze mate prekroceno a od te doby uz FUP naporad
Jinak taky jsem to nejaky cas takto bez FUP mel, ale rozhodne to neni Mangem, WP7, nebo nejakym nastavenim telefonu. Je to jen tim, ze dane cislo, nebo sim neni v systemu hlidano na datove prenosy, ale postupne v nem budou vsechny sim, takze se taky dockate. Pripadne po prvni aktivaci netu na sim tusim na prvni mesic az tri mesice(dle aktualni akce) se FUP neuplatnuje, pak se uplatnovat zacne...takovy chytak na nove uzivatele :D
Levný internet a jeho nastavení v Mangu
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Jen taková informace pro Vodafone uživatele s netem (mám 150 MB FUP, takže nevím, jak jiné limity)- v samoobsluze přibyla možnost odblokování FUP na daný měsíc za 100 Kč. Osobně jsem nezkoušel, ale předpokládám, že to zohlední ve vyúčtování.
- Henatko
- častý přispěvatel

- Zařízení: BB Q10 , N95
Jo ja měl "neomezenej" za tech 500Kc(myslim) FUB 3Giga a pak slo dokoupit nejake to mega navic. Ale me bylo receno ze neomezenej net je pro jinou skupinu lidi jako jsem ja :D to byla asi odmena za tech 8let a 1500mesicne. Jo a myslite ze operator pozna co máme za OS :D to nemyslite vazne asi proto nam pisou na S60 pisou at stahnem android aplikace