Jak to bude s češtinou u současných telefonů + další dotazy

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
majkl91
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: NOKIA E71

Post by majkl91 »

Ahoj rád bych si zakoupil MT s WP7 nejspíše omnii 7 a chtěl bych se zeptat je možné dohrát do otevřeneho mobilu český jazyk jelikoš jsem se dočetl že update na mango stare modely nebudou podporovat český jazyk. mohu plnohodnotně využívat telefon jen s wifi routerem nemám datový tarif, a jestli jde v nastavení zakázat veškeré připojení kromě wifi nechtěl bych aby mi přišel paušal na častku několik tisíc, další otázka je na WP7 už nějaká offline navigace pro ČR nebo jestli vubec náka bude, a další to odemčení telefonu znamena jako pro iOS JB ?? a ješte existuje program ktery by suploval infodiodu? a poslední když si obědnám telefon neurčený pro český trh bude možne přehrát FW jako třeba u symbianu ? děkuji za rychle odpovědi

edit by admin: Název tématu přejmenován - příště si dej více práce a svůj problém lépe pojmenuj
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

prosím o radu

Post by Vlasta W. »

Odpověď na tuhle otázku tu najdeš několikrát, naposledy se na to ptal jiný nováček DNESKA! Stačilo by se trochu podívat po fóru, alespoň po první stránce, proboha.

Čeština dohrát nejde. Nikdo neví, jestli to po Mangu půjde.
Plnohodnotně? Záleží, co to pro tebe znamená, podle mě ne.
Data zakázat jdou.
Offline navigace je, Navigon Select, ale nedá se koupit, jen ukrást. Dále Garmin StreetPilot a ten se zase naopak dá jenom koupit (40 USD). Po Mangu budou asi i další.
Odemčení není JB v pravém slova smyslu, využívá to legální a dokumentované metody, ale ano, umožní to ručně instalovat aplikace.
Dioda ano.
Firmware ano.

A příště zkus svých sedm otázek zformulovat do více než jedné věty. A samozřejmě do vlákna, kde už na většinu odpovědi jsou.

Moderátoři, až si tady toho majkl91 všimne, prosím o sloučení s nějakým jiným vláknem s podobnou tématikou. Díky.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Ohledně češtiny - věnoval jsem se tomu už v tomto článku.
majkl91
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: NOKIA E71

Post by majkl91 »

omlouvám se na fora moc nepišu a je to dost vidět, jiank plnohodnotně myslím to že si prohlidnu doma internet a stahnu si aplikace s placu tot vše naky stahovaná počasí a abych měl pořad zapnuty FB to nepotřebuji
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Post by geronimo_cz »

Vlasta.W - to ze ho upozornis, ze je na to kazdej den zalozeny novy tema, nic neresi, dys mu pak v zapeti odpovis.. jinde dostane tema lock a at hleda.. zase tolik tech temat tu neni a tlacitko hledat funguje bezproblemu.. asi taky zacnu na kazdej dotaz zakladat novy tema.. aspon bude sranda ;oP
Vlasta W.
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC 7 Mozart, Nokia Lumia 720

Post by Vlasta W. »

Zase nechci nováčky úplně prudit :-)
geronimo_cz
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: LG Optimus 7

Post by geronimo_cz »

jako dyby hned prvni topic nebyl vse o WP7, tak bych to tak nehrotil, ale nez se pak clovek za den proklika na founu tema tematama o nicem porad dokola, tak to zacne trosku nudit ;oP
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”