připojení USB paměti

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
Kasprik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Omnia II

připojení USB paměti

Post by Kasprik »

Dobrý den. Manželka dostala Galaxy mini s androidem 2.2.1. Ze starého telefonu /z karty/chceme dostat fotky do tohoto nového. Paměťovku ze starého mám již v počítači a neumím připojit tento Galaxy jak klasické USB mass storage. Pořád mi to hlásí, že mám nainstalovat nějakej Android USB Device, což já nechci. Chci pouze klasické F jako paměťovou kartu. Co já používám starý telefon s WM tak tam je to bez problémů. Umí prosím Android zobrazit klasické USB bez nainstalování dalších deseti volovin do PC. Nebo je tak hloupej a neumí to. Děkuji. Návod jsem si samožřejmě přečetl, ale tento návod nesouhlasí s realitou. V panelu zkratek žádné USB Mass storage nemám.
Leffi
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Nexus

připojení USB paměti

Post by Leffi »

Řešim stejný problém se svým Samsungem Ace. V menu možnost Mass Storage nemám a v nastavení nemám ani ladění USB, takže se zdá, že jsem ve slepé uličce. Kdyby se našel někdo kdo by věděl co s tim, tak bych to ocenil.

Jsem se koukám se svým příspěvkem unáhlil. Celý problém mi vyřešilo vypnutí onoho ladění, které jsem celou dobu hledal.
Skrývalo se v: Nastavení -> Aplikace -> Rozvoj -> Ladění USB

Pokud ono ladění vypnete, tak by se po připojení do usb, mobil měl sám zeptat jestli chcete zapnout velkokapacitní uložiště. Funguje to teď jedna báseň a já začínám mít Android zase o trošičku radši.
Post Reply

Return to “Operační systém Android”