iPhone 4 a reklamace u Vodafone

Vše, co se točí okolo tabletu iPad a telefonech Apple iPhone 6, 5/5s, 4, 3GS, 3G…
Post Reply
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xperia X1 a iPhone 4

Post by Tom Vysoudil »

Ahoj, od vcerejska mam problem. Pri stisknuti sleep buttonu mi tlacitko krupne a pote domackne. Na funkcnost to nijak vliv nema, ale je to neprijemne, poslouchat pri kazdem uspavani lupani. Zda se mi, ze kdyz telefon uspim poprve, lupne to tlacitko silne a nahlas a postupnym mackanim je tizsi. Kdyz ho pak necham nejakou minutu v klidu opet lupe hlasite.

Chtel bych se zeptat, zda s timto nemate nejakou zkusenost a hlavne jestli nevite jak je to s reklamaci u Vodafone predevsim s iPhone 4. Koukal jsem jen tak zbezne a docela me prekvapilo, jak spatny ohlas je na Britex, ktery udajne opravuje Vodafonu iPhony (a to nevim, zda je to stara informace, pry by spravne telefony rozebirat nemel).

Pro jistotu jsem koukal na cidla (obe bila), ktera jsou ok a telefon je bez jedine znamky pouzivani. Cetl jsem, ze kdyz Apple vymenuje kus za kus pri reklamaci, pouziva refurbished a nebo nove. Docela by me nastvalo, kdybych dostal refurbished telefon (dle me drive pouzivany i kdyz s novymy kryty). Prece jen pocit s noveho zarizeni je daleko prijemnejsi.

Dekuji vsem, kteri maji k tomuto dotazu co napsat
E1X
nováček
nováček
Zařízení: SE Xperia mini pro

Post by E1X »

Problem lupajiciho tlacitka sem mel taky u HTC Desire a... mam ho doted. Servis neshledal nic spatnyho...

Kdyz nechces reklamovat ve Vodafonu proc nezkusis primo Apple?
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tom Vysoudil »

Applem mas na mysli koho? S telefonem jsem nedelal nic spatneho a tak doufam, ze kdyz je to hracka za 16tis, tak i kdyby to tlacitko lupalo jemne, vyreklamuji to.
E1X
nováček
nováček
Zařízení: SE Xperia mini pro

Post by E1X »

Nevim me se to u tel za 12k nepovedlo ale jako Apple myslim treba Iworld nebo nejakyho prodejce autorizovanyho.. Kam oni to posilaji? Ja mam taky HTC od jinud a reklamoval sem to primo v HTC prodejne tak predpokladam, ze to tak ma i apple.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Tom Vysoudil wrote:Applem mas na mysli koho? S telefonem jsem nedelal nic spatneho a tak doufam, ze kdyz je to hracka za 16tis, tak i kdyby to tlacitko lupalo jemne, vyreklamuji to.
U iphone to v pohode vyreklamujes,takze se niceho neboj.Jinak cti take zde : http://www.appleporadna.cz/iphone/rekla ... ase-prava/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tom Vysoudil »

Prave po precteni clanku Jana Matouska me polilo horko :-) (jedny trable s reklamaci uz jsem mel a trvalo to 7 mesicu). No jsem zvedavy, co s tim udelaji. Stale plati, ze se v tom servis nesmi vrtat?
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Neplatí,mě starý 3Gcko v tmobile opravovali
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tom Vysoudil »

Podle toho odkazu, co posilal jirka, jej rozebirat nesmeli (to 3G), jestli ctu spravne. Hodim to na prodejnu VF pristi tyden a uvidim, co s tim udelaji. Pak napisu jak to dopadlo.
GreenArrow
Ban
Ban

Post by GreenArrow »

Jirko díky za ten odkaz,zítra je tam jdu dořvat proč se mě v tom hrabal,protože mi do protokolu britex napsal výměna mechanické součásti na což podle článku nemají právo..i když je to starý 3G, stojí to za to

-- doplnění předchozího příspěvku (pon čer 20, 2011 22:33) --

Ještě se zeptám s ipadem je to asi to stejný,že?
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

Nejsem si uplne jisty ale mam pocit ze Britex nemuze opravovat iphony v prvnim roce zaruky, protoze ta je od applu mezinarodni, tam posuzuji zda je zavada opravnena a mel by nasledovat vymena za novy kus. V druhem roku zaruky, ktera uz je pouze ceska a lze uplatnit pouze u prodejce, uz myslim do iphonu zasahovat muzou a pokud to je nejaka opravitelna vec tak to opravi.
Prodejny applu v cesku iStyle, iSetos atd nejsou na stejne urovni jako Apple Store, a iphone koupeny jinde nez u nich vam do reklamace nevezmou.
Pro zahranicni iDevice nebo kopene i u nas zkuste kontaktovat tento servis http://www.iopravna.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ptal jsem se tam na pripadnou reklamaci ipadu s Usa, v prvnim roce zaruky, a bylo mi receno ze mi ho bez problemu opravi na zaklade serioveho cisla, podle ktereho zjisti kdy byl zakoupeny, a nemusim k nemu mit zadny ucet. Mel by to byt autorizovany servis Applu, ktery opravuje apple veci na zaklade rocni mezinarodni zaruky od applu. Pry by mi opravily v prvnim roce i iphone, koupeny u VF, bez dokladu, na druhy rok uz je potreba doklad o zakoupeni.

Hlavne o reklamacich iphonu v Britexu uz toho bylo napsano tolik, nekteri tvrdi to, jiny tohle, a pak se v tom vyznejte :(
Zkusit si zavolat do obou a uvidite ...
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tom Vysoudil »

No ja ho kupoval pred 7 mesici, tak snad to VF vymeni za novy kus. Ten zvuk uz mi leze krkem a mam z toho pocit, ze to tlacitko musim zalomit... Jen me stve, ze posledni dobou se operatori cukaji pri pujcovani zalozniho telefonu. Naposled pracovnik v TMob mi rekl, ze za X1 si muzu pujcit nejakou nokii za par stovek, na ktere slo jen sms a volani.
GreenArrow
Ban
Ban

Post by GreenArrow »

Budu reklamovat iPhone 4 a chtěl bych se zeptat,že kdyby mě uznali reklamaci,bude možně vyměnit barvu toho iphonu?
Tom Vysoudil
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Tom Vysoudil »

Take me to napadlo s tou barvou :-) No k vysledku me reklamace s tim sleep buttonem. Dal jsem ho tam az minuly tyden v pondeli (jednoduse nebyl cas). Dnes jsem si pro nej zasel na prodejnu VF. V Britexu nic neopravovali -> provedli SWAP za "novy". Obe strany bez jedineho skrabanecku. Jen na ocelovem ramecku jsem nasel jednu odreninu asi 0,5mm. Ale za bezneho provozu to nejde moc poznat. Takze relativni spokojenost. Az na ten skrabanecek vse ok. :-)
Post Reply

Return to “Zařízení (iPad/iPhone)”