Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Post by Bobanovicz »

To je prave vyhoda toho reseni co sem postnul Revin. Streak je defaultne v landscape a pokud zakazes automaticke otaceni tak zustane v landscape.
Automatika ma za nasledek otaceni vseho, me docela hodne vadilo, ze pokud treba pokladam hovor tak se mi 2x zmeni pozice tlacitka po ukonceni, protoze se dialer pretaci.
Po fixnuti do portrait jsem povolil pouze nekterym app automaticke otaceni, zbytek je stale v portrait.
Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Nexus S

Post by Revin »

Tak tohle mě taky štve :-)
Jak jsi prosímtě udělal to omezení automatického otáčení jen na některé aplikace? Někde jsem četl, že to jde Taskerem, tak mě zajímá jestli existuje ještě jiný způsob...
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Taskerem to jde, ale to je zbytecne pokud ho uz nepouzivas na neco jineho. Zatim se mi osvedcil Smart Rotator, je free a po instalaci jen zaskrtnes app, ktere se maji otacet, zbytek zustane v defaultu, to znamena pokud Streaka neprepnes na default portrait tak zustanou v landscape.
Revin
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Nexus S

Post by Revin »

Díky, to jsem nevěděl, vyzkouším. Zatím jsem si vystačil s tlačítkem na vypínání otáčení displeje na ploše.

Doporučte prosím někdo sluchátka, přemýšlím že bych k Dell Streaku nějaké koupil, chci aby hráli pokud možno hlasitěji + aby měli ovládání hlasitosti i nějaké základní ovládání přehrávače. Tak jestli někdo máte nějakou dobrou zkušenost tak dejte prosím vědět. Díky.

Edit: ještě jsem zapomněl napsat, že nechci aby to byly špunty, ty mi moc nesedí...
vivago
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Post by vivago »

Mám další obecný problém s Androidem. Ztrácí se mi vazba mezi nainstalovanými programy z Marketu a samotným telefonem. Byl jsem zvyklý, že když kliknu na Marketu na My apps, tak se mi zobrazí již nainstalované programy se statusem installed nebo update. Nejdřív jsem si myslel, že za to může změna jazyka z CZ an EN po ofic. updatu na 2.2.2 build15609 kvůli zmršené češtině, kdy se mi to stalo poprvé. Teď po reklamaci streaka jsem ihned přepnul na EN, průběžně jsem sledoval stav, kdy to fungovalo a nyní v závěru po všech instalacích vidím akorát 3 poslední aplikace se statusem installed. Ostatní aplikace se tváří, jako bych je neinstaloval a nabízí mi stejnou verzi k instalaci znovu i když na telefonu se již vyskytuje. Jde mi hlavně o updaty.
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Tak tohle se mi nikdy nestalo. Zkus udelat clear dat a cache Marketu a nebo odebrat Google ucet ze synchronizace a zase pridat. Nepouzivas na Gmail email se svou domenou?
vivago
nováček
nováček
Zařízení: Dell Streak

Post by vivago »

ano, používám gmail se svou doménou - to s tím souvisí?
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Rekl bych, ze ano. Ja kdyz jsem pouzival svoji domenu jako Google ucet na telefonu tak jsem mel myslim podobne problemy, uz si moc nepamatuju co to bylo konkretne, ale stavalo se mi, ze jsem se do marketu ani neprihlasil.
Zalozil jsem kvuli tomu specialne gmail.com email a vse funguje.
lahys
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Dell streak

Post by lahys »

Zdravim muzete mi nekdo poradit, dnes jsem chtel prohlidnout fotky v galerii a nektere nahledy fotek I galerii se nezobrazuji. Jen jsou videt nazvy slozek ale po potvrzeni se rozbali misto nahledu fotek jen prazdne nahledy. Setkali jste se nekdo s tim nekdy uz dekuji.
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Smaz obsah slozky sdcard/DCIM/.thumbnails
lahys
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by lahys »

Tak jsem smazal a vysledek stejny.zkousel jsem I restarta nic. Mam formatovat kartu nebo je jine reseni?
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Zkus jeste najet do aplikaci a v galerii udelej clear dat a cache.
papricash
nováček
nováček
Zařízení: SGSII

Post by papricash »

mal som podobný problém.. ja som nahodil iný dátum v systéme /o 24h som vrátil čas/ a všetko fičalo.. keď som čas nastavil späť, mal som znova rovnaký problém.. o niekoľko hodín /cca. 12h/ mi táto anomália zmizla sama... vysvetlenie nemám..
lahys
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by lahys »

tak ani datum zatim nezabira kazdopadne me to stve pockam jeste nejakou dobu par hodin mozna par dnu jestli se to nespravi samo jak pise papricash jinak nevim co bych mel resit. Treba smazat kompletne obsah fotek na SD a znovu je nakopirovat na SD. Fakt netusim.
matodrummer
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy note

Post by matodrummer »

Zdravim, mam Streakdroid 2.0 a nie som s touto rom spokojny, je pomalsia ako oficialna. Cize by som sa rad vratil k ofiko 2.2.2. Precital som toho dost, lebo sa mi to nedari. Potrebujem pravdepodobne flashnut recovery presne pre tuto rom, ale neviem kde recovery najst, ani pre aky build ma byt. Je to cislo 351, co potrebujem aby som z bootloadera flashol ROM 2.2.2?
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Potrebujes flashnout zpet original recovery. Je ke stazeni zde, vyber si dle ROM.

http://forum.xda-developers.com/wiki/in ... k#Official" onclick="window.open(this.href);return false;
mattyasek
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: HTC HD2

Post by mattyasek »

ahojte, funguje vám na streakovi tohle? http://apps.facebook.com/farmwow/?ftype ... 1681005953" onclick="window.open(this.href);return false; nechce mi to zobrazit... prohlžeš hodí chybu... nevíte co s tím? díky
scarabeus
nováček
nováček
Zařízení: Dell STREAK Mini 5 -> Samsung Galaxy Note II

Post by scarabeus »

Tak nevím, to myslíš jako opravdový dotaz, nebo jen honíš lidi abys získal bonusy do hry??? :evil:
matodrummer
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy note

Post by matodrummer »

Zdravim, pouzivate niekto Launcher 7? Mne sa velmi zapacil, ale mam problem so status barom. Pouzivam Wp7 status bar z tohoto launcheru, ale casto, najma po odomknuti streaka mi nezobrazi jeho pravu cast, konkretne bateriu a hodiny. Ked uz to nahodou zobrazi, tak mam baterku 0% a stav ze je na nabijacke. Pritom je samozrejme nabita. Skusal som ako demo, tak aj plnu verziu, reinstal, clear cache, proste vsetko co ma napadlo. Na webe som o tom nic nenasiel. Mate niekto podobnu skusenost, ci sposob riesenia? Dakujem.
lukas.manak
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: BB Q10

Post by lukas.manak »

mám jeden dotaz, jde nějak vypnout vibrace při odemčení telefonu v oficial 2.2.2? a při dlouhém podržení tlačítek ta vibrace asi vypnout nejde co?
Post Reply

Return to “Dell Streak”