Přetáčení obrazu
Přetáčení obrazu
Zdravím,
mám nově HTC DHD a nemůžu přijít na to, jak mám nastavit, aby se přetáčeli fokty, když si je prohlížím. Ostatně i při psaní sms se mi nepřetočí klávesnice, abych mohl psát na šířku.
V Nastavení - Zobrazení mám zaškrtlé modře automatické otočení obrazovky, ale stejně to nefunguje.
Můžete poradit, co s tím? Doufám, že nebude pokažené čidlo.
Díky moc za rady...
plecha
mám nově HTC DHD a nemůžu přijít na to, jak mám nastavit, aby se přetáčeli fokty, když si je prohlížím. Ostatně i při psaní sms se mi nepřetočí klávesnice, abych mohl psát na šířku.
V Nastavení - Zobrazení mám zaškrtlé modře automatické otočení obrazovky, ale stejně to nefunguje.
Můžete poradit, co s tím? Doufám, že nebude pokažené čidlo.
Díky moc za rady...
plecha
-
janiss
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Přetáčení obrazu
Menu...Nastavenia...Obrazovka...a zaskrtni hned prvu moznost Automaticky otacat obrazovku
Přetáčení obrazu
To jsem právě napsal, že jsem udělal, ale stejně to nefunguje...
Je tohle jediná možnost? Nebo mám rovnou přístroj reklamovat?
Díky
Je tohle jediná možnost? Nebo mám rovnou přístroj reklamovat?
Díky
-
David Barborka
- častý přispěvatel

Přetáčení obrazu
Než ho půjdeš reklamovat, tak udělej HR a hned potom se podívej jestli to otáčení funguje.
Přetáčení obrazu
Zkusil jsem to, ale ani to nepomohlo... Tak reklamace...
Díky za rady...
Díky za rady...
Přetáčení obrazu
me by se docela hodila aplikace na nastaveni otaceni obrazovky u konkretnich operaci..napr u sms ne,u fotek ano,u prohlizece ne,u youtube jo atd..ale asi chci moc,ze ?:-D
Přetáčení obrazu
Možná by pomohla kalibrace gyroskopu, pokud vůbec funguje...potom už asi jenom reklamace.plecha wrote:Zkusil jsem to, ale ani to nepomohlo... Tak reklamace...
Díky za rady...
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Re: Přetáčení obrazu
Treba free je Autorotate Apps, Smart Rotator...placena My Autorotate a jine.KaCzaba wrote:me by se docela hodila aplikace na nastaveni otaceni obrazovky u konkretnich operaci..napr u sms ne,u fotek ano,u prohlizece ne,u youtube jo atd..ale asi chci moc,ze ?:-D
Přetáčení obrazu
diky diky.nemam problem zaplatit si apikaci,kdyz funguje a umi co od ni potrebuji..diky za info