Když jsem si koupil telefon (cca 2 tydny zpět), tak mě internet jel a to:
- Přehrávání videa pomocí aplikace od Samsungu "Youtube". Nevím jak je to se stažením videa z YT, ale to už mi nešlo, ale aspoň mi jely videa. Obdobna hlaska - Videoklip nelze prehrat.
- Když jsem si otevřel browser od Samsungu, tak jsem si taky mohl kliknout na youtube odkaz a normalne ho spustit
- Jeste kdyz mi Market jel a nepsal mi chybu jako ted "Došlo k chybě sítě. Zkuste to znovu nebo akci zrušte a vraťte se k předchozí obrazovce", tak jsem si stáhl ICQ, kde jsem se taky normalne se svym uz dosavadne zalozenym uctem pripojil, ted uz nikoliv s odkazem "Chyba v komunikaci prosim zkontrolujte internetove pripojeni a zkuste to znovu"
Jeste pripominam, ze me veskere spuzby spojeny s internetem jedou E, H, 3G, WI-Fi, signal vporadku. Docela me stve, ze telefon za tolik penez muze rozhazet nejaky aplikace, nebo co ja vim, co jsem tam nahral, primo od zdroje Samsungu a nejet me tak tyhle veci.
V navodu k SGS jsem nic nenasel, tam jsou akorat popsany veci ohledne aplikaci a co mam k cemu pouzivat a jakym zpusobem, ale nic o nastaveni pripojeni nebo v cem muze byt chyba opravdu netusim, na tyto veci spojene se systemem Android jsem proste kratkej, nevim jestli se to nekomu z vas stalo nebo mel stejny problem, kazdopadne bych byl velice rad, kdyby mi nekdo poradil co s tim mam delat, aby mi vsechno fungovalo jak ma.
Predem diky za kazdou radu