Emaily pres Imap na Centrum.cz

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Post by kome »

Zdarvim ,narazil jsem na dalsi problem. U některých emailu ze serveru Centrum.cz se mi nezobrazuje zadny text, ackoliv tam samozrejme je. Zkousel jsem kde co ,ale neprisel jsem na to cim to muze byt
morro
smartguru
smartguru
Zařízení: AT&T Samsung Focus™

Post by morro »

Nechci v žádném případě do vás nějak rýpat, ale myslím jsi, že by bylo lepší jít ke světovým jedničkám -> Gmail, Hotmail, Yahoo,... nebo si zařídit přeposílání... každopádně Windows Live ID + Hotmail, Gmail je mnohem lepší volbou než Windows Live ID + centrum. Dřív jsem je používal též (Seznam, Centrum), ale už bych se k nim nikdy nevrátil ... tyhle služby jsou akorát pro zlost až se od nich odprostíme (Seznam, Centrum, ICQ - a podobných nesmyslů, které nás zlákali reklamou) budeme na tom lépe. ;)
wez_
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Omnia 7

Post by wez_ »

Souhlasim s Morroem. Centrum/Seznam jsou fajn maily, pokud Vam staci webovy pristup k mailu. Jakmile chce clovek pouzivat Outlook, uz je to spis na obtiz. Samozrejme to neni nic neresitelneho, ale v momente, kdy ty Outlooky ma 2+ (NB, stolni komp, komp v praci, ...) zacinaji komplikace. Opet to neni nic neresitelneho, ale reseni vetsinou ztraci na komfortu. Zrovna v pripade WP7 si myslim, ze nejlepsi mozne reseni je zacit pouzivat Hotmail a LiveID. WP7 funguje udajne dobre i s gmail ucty (nemam gmail, takze netusim), ale porad nejlepsi podpora bude s produktem od MS (live id). Problem s maily u jineho poskytovatele (centrum, ...) se da vyresit prostym preposilanim mailu (jak se zminil morro).
LiveID je tak jako tak temer nepostradatelnou casti WP7, takze pokud ji nemate, driv nebo pozdeji si ji stejne poridite. Je potreba na marketplace, umoznuje synchronizovat kalendat, kontakty, ... V tomhle smeru cloudu nesmirne fandim, protoze neni nic lepsiho nez mit kontakty dostupne v telefonu, ale i ve webovem rozhrani mailu (kdyz posilam mail), v outlooku, ... aniz bych musel delat machinace s kabelem a slozitou offline synchronizaci mobilu s outlookem apod.
kome
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy Note3 32GB/64GB SDXC 1 Sandisk

Post by kome »

Primarne pouzivam Gmail , na centru mam schranku urcenou pouze k prodeji na internetu ,aby mi nechodil spam do primarni schranky. Mam i seznam ,ale ten se snazim jiz nejakou dobu nepouzivat, ale porad mi tam nekdo neco posila ,i kdyz jsem jiz vsem kontaktum rozesla info o tom ,ze maji pouzivam moji Gmail adresu. Vsechny schranky ,vcetne exchange funguji perfektne ,jen to centrum zlobi. Pres pop3 jede centrum normalne ,tak jsem si to nastavil na pop3. Ale zajimalo me ,jestli to dela i nekomu jinem a jak to resil.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”