HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
Uživatelský avatar
mark95
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: pon bře 21, 2011 19:32
Zařízení: LG Optimus 2x, Samsung Omnia II

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od mark95 » pon bře 21, 2011 21:16

My Phone Explorer je jen pro android, s tím toho teď moc neudělám. Neni prosím Vás nějaká Freeware aplikace, která by šla lehce stáhnout a používat jak na Wm tak i na Androidu. Ten Outlook mi nějak nejde. A hlavně mi jde o SMS. Kontakty už nějak přežiju. Prosím poraďte...

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1248
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od mike-biker » pon bře 21, 2011 22:03

Já jsem to řešil přes MPE, nebo SMS vyexportovat do souboru a mít v PC. Ony jsou v jiném formátu ve WM a Androidu, už si to nepamatuju přesně....

janiss
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 268
Registrován: ned úno 14, 2010 0:34
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od janiss » úte bře 22, 2011 21:44

zdravim vsimol som is ze bola vydana nova verzia adobe flash player 10,2 pre android zaujima ma ako ho dostat do fonu.Najdem na markete nainstalujem a uz bude bezat v vstavanom internetovom prehliadaci alebo musim cakat na aktualizaciu softu od htc? A inac co ten 10,2 prinesie nove?

Uživatelský avatar
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 12203
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od htcjirka » úte bře 22, 2011 21:48

Tady mas vse dulezite vcetne instalace verze 10.2,ktera uz je i v marketu.

http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?t=23550" onclick="window.open(this.href);return false;

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Tom2009 » sob bře 26, 2011 18:24

Ahoj všem..
Mám problém s hlasitostí zvuku u zamykání a odemykání obrazovky. Pár dní po koupi byl dostatečně hlasitý. Od včerejšího dne (po přepnutí do nouzového režimu u téměř vybité baterie) je hlasitost tak malá, že nejde zaslechnout ani s tel u ucha.. Hlasitost v nastavení jsem kontroloval- je na max. Nevíte prosím co stím? Díky moc za pomoc! Tom

Uživatelský avatar
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Příspěvky: 569
Registrován: pon pro 31, 2007 14:00
Zařízení: SGN
Bydliště: Praha

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Luboš Klicpouch » sob dub 02, 2011 0:30

DHD má několik hlasitostí. Ztáhni si z Marketu nějaký Audio manager a tato hlasitost by měla být systémová.

Pedro111
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: ned kvě 30, 2010 14:45
Zařízení: HTC

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Pedro111 » ned dub 03, 2011 18:12

Zdravím. Potřebuji poradit s programem MyPhoneExplorer. Mám ho nainstalovaný v PC i v HTC DESIRE HD, ale přestě to nefunguje. Když připojím HTC DESIRE HD k počítači, tak mi nabídne čtyři nabídky. Ani jedne včetně HTC SYNC se telefon s PC nespáruje. 1x se mi to povedlo a od té doby nic. Může mi někdo hodit postup krok za krokem :?: Díky Všem. :oops: :P

Tom2009
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 132
Registrován: pát lis 06, 2009 15:53
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Tom2009 » ned dub 03, 2011 19:57

Luboš Klicpouch píše:DHD má několik hlasitostí. Ztáhni si z Marketu nějaký Audio manager a tato hlasitost by měla být systémová.
Luboši.. Díky! Pomohlo :-)

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned dub 10, 2011 3:14

Chtěl bych se zeptat nevíte o nějakém programu který by uměl v menu vytvářet složky abych si do nich mohl vkládat aplikace? Takhle když rozevřu menu tak tam mám 80 aplikací a než najdu tu co hledám je plno času v tahu tak bych ta chtěl nějak roztřídit. Na Symbianu to šlo krásně tam bylo vše přehledné ,ale na WM a Android je vše naházené v jednom dík moc za odpověď. :)

Uživatelský avatar
dufulo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 342
Registrován: čtv pro 23, 2010 1:26
Zařízení: HTC Desire HD, Evo 3D

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od dufulo » ned dub 10, 2011 9:44

V Menu aplikácií to nejde, ide to ale na ploche. Mám tak vytvorené na ploche foldre s najviac používanými aplikáciami...

Uživatelský avatar
Misha kulicka
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 98
Registrován: pon kvě 26, 2008 12:24
Zařízení: BlackBerry Passport
Bydliště: Olomouc
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Misha kulicka » ned dub 10, 2011 10:30

Nebo v aplikacích zmáčknout tlačítko pro hledání a máš hned to, co potřebuješ.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » ned dub 10, 2011 11:44

Na ploše to mám tam používám simi folder ,ale v tom menu mě to štve.

Lufik
nováček
nováček
Příspěvky: 21
Registrován: pon pro 27, 2010 14:34
Zařízení: HTC Desire HD

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Lufik » ned dub 10, 2011 21:29

Chci se zeptat používá tu někdo 4tečku Aldiko ?? Chtěl jsem si do toho nahraát soubor v pdf ale píše mi to že nelze nahrát nevíte proč ?? A přitom jiný pdf jdou

Tharadalf
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon dub 18, 2011 10:39
Zařízení: Nokia

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Tharadalf » pon dub 18, 2011 10:50

Vím že už se to tu asi řešilo, ale nemůžu se v tomhle threadu nějak zorientovat, takže se zeptám znovu. V pátek jsem si přinesl domů nové DHD. Dal jsem do něj SIM kartu ze svého starého telefonu, zapnul, převedl kontakty atd. Pak jsem chtěl vyzkoušet fotoaparát ale když jsem ho zapnul vyskočila na displeji hláška "Vložte SD kartu", v telefonu ovšem byla vložená originální karta, ale v nastavení SD karty byla velikost udána jako nedostupná, nešlo ji připojit ani naformátovat. Tak jsem telefon vypnul, kartu vyndal, dal zpátky a telefon zapnul. Nyní se objevila hláška "Karta je poškozená je potřeba ji naformátovat." Dal jsem tedy kartu formátovat, nic se ovšem nestalo. Tak jsem kartu šoupnul do počítače, kde normálně fungovala a já jsem si mohl zálohovat soubory, které tam byly nahrané od výrobce a kartu zformátoval. Po vložení do telefonu opět hláška "Karta je poškozená." Zkusil jsem do telefonu dát dvě staré karty které jsem našel doma, jedna fungovala ale po vypnutí a zapnutí telefonu jít přestala. Druhá nešla vůbec. Existuje tedy nějaké jiné řešení než reklamace?

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Pistolník » pon dub 18, 2011 19:34

Tohle asi opravdu vypadá na reklamaci. Zkusil bych ještě uvést do továrního nastavení. Ale moc tomu nedávám.

Tharadalf
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: pon dub 18, 2011 10:39
Zařízení: Nokia

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Tharadalf » pon dub 18, 2011 22:17

To jsem zkoušel, takže zítra s tím zajdu do prodejny a uvidím.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » úte dub 19, 2011 18:41

Vytáhni SD kartu s telefonu vlož jí do PC a tam jí naformatuj at na ní nic není pak jí vlož do telefonu a v telefonu dej obnovit tovární nastavení. Telefon se přehraje trvá cca do 10min pak už by mělo vše fungovat měl jsem totiž podobný problém. :)


Jo jinak všimly jste si že už DHD umí ve vestavěném prohlížeči přehrávat AVI. videa 720p ? :) Já jsem to zjistil cca před týdnem když jsem dal do telefonu po dlouhé době film. To je skvělá správa :)

Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Re: HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Pistolník » čtv dub 21, 2011 13:59

Tak to jsem si nevšiml. Mě vest. přehrávač avi nepřehraje.

Uživatelský avatar
Vlastimil Bartošák
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 360
Registrován: pát úno 01, 2008 12:13
Zařízení: LG V10
Bydliště: Teplice v Čechách, Krupka
Kontaktovat uživatele:

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od Vlastimil Bartošák » pát dub 22, 2011 9:42

Mě jo úplně v pohodě :-)

-- doplnění předchozího příspěvku (pát dub 22, 2011 14:42) --

Chtěl bych se zeptat nevíte proč tento program setCPU nefunguje na oficiální ROM HTC? Nelze mi totiž taktovat nad 1GHz.
https://market.android.com/details?id=c ... d.cputuner" onclick="window.open(this.href);return false;
Dík moc za odpověď. :-)

-- doplnění předchozího příspěvku (pon dub 25, 2011 21:36) --

Krásná věc na facebook a twitter : http://forum.xda-developers.com/showthr ... st13188849" onclick="window.open(this.href);return false;
Zítra natočím video jak mi to šlape na HTC Desire HD. :)

-- doplnění předchozího příspěvku (úte dub 26, 2011 14:34) --

Tady je video jak přehrává AVI. formát. Točil jsem to TP2.
http://www.youtube.com/watch?v=pLaycDBkd3k" onclick="window.open(this.href);return false;
A tady dobrá aplikace z XDA na twitter a facebook.
http://www.youtube.com/watch?v=gtZ_hg3T8-E" onclick="window.open(this.href);return false;

hudec307
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř dub 27, 2011 15:43
Zařízení: Nokia

HTC Desire HD: Všeobecná diskuze, řešení problémů

Příspěvek od hudec307 » stř dub 27, 2011 15:49

Lidi těžce uvažuju o pořízení tohoto mobili...i když jsem doteď žadneho SMARTA neměl...HTC DHD mě připadne uplně luxusní ...jen se potřebuju někoho z vás zeptat, jak je to s nákupem..našel jsem ceny od 9000,- do 12000,- a mám obavy že ty 9000,- jsou bez české lokalizace....nevíte o tom něco??...popřípadě jake máte zkušenosti s mobili bez CZ lokace (zaruka, opravy, funkčnost). A ještě byh se rád zeptal, jestli víte o nějakem lepším mobili v téhle cenové relaci......díky moc

Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti