Online rádio Digitally Imported nově také pro Android
Digitally Imported (DI.fm) je skvělá služba poskytující desítky streamů různých žánrů elektronické hudby a svou velikostí se řadí k jedné z největších na světě. V současné době si můžete vybrat z 35 virtuálních stanic, na kterých se můžete zaposlouchat do techna, trance, house, dubstepu, tech house či poklidnějších chilloutových rytmů, ambientu a několika desítek dalších. Díky nové aplikaci pro zařízení s Androidem můžete DI.fm poslouchat kdykoliv se vám zamane, stačí mít pouze přístup na internet. Vysílání je zdarma, jen se čas od času připravte na několikavteřinovou reklamu, která ale nijak neobtěžuje. A komu by přece jenom vadila, může si zakoupit placený účet, se kterým získá i lepší kvalitu streamu. Přímo v aplikaci můžete k jednotlivým kanálům snadno přistupovat, ty nejčastěji poslouchané si můžete přidat do oblíbených. V detailu stanice vidíte, jaká skladba nebo set se aktuálně vysílá a k dispozici je vám i historie dříve hraných tracků. Na DI.fm má svou show celá řada známých DJ jako Carl Cox, Adam Beyer, Marco Bailey, Markus Schulz nebo Sander van Doorn. Aplikace je zdarma a stahovat ji můžete z Android Marketu.

-
TomasNM
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
Super vec. Elektronicku hudbu ozaj mozem. Akurat mi stale chyba ekvalizer a v tej free verzii 96kbps je fakt malo:( Elektronicka hudba potrebuje ekvalizer,aspon 10ch a kvalitou taky,aky ma Winamp pre PC,inac je to bohuzial zvuk dost degradujuce.
-
cicolably
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 735 , MS Band , iPad mini
zvuk myslím ide zo sluchadiel alebo reproduktorov
tam treba investovať a nie čakať na prznič zvuku - EQ
tam treba investovať a nie čakať na prznič zvuku - EQ
-
TomasNM
- častý přispěvatel

- Zařízení: HTC TouchPro,Toshiba G710,Hero a vela SP
To je vysoko subjektivny nazor. Mne sa to s EQ paci a je mi uplne jedno,kto ake standarty robi. Preco by som mal kupovat sluchatka za megalove,ked aj tak nemam rad stredy? jednoducho bez toho mi to nevyhovuje a basta,no comment. O tomto som sa uz hadal so sefom,audiofilom. Jemu sa to tak paci,"lebo to tak ma byt",lenze ja si to radsej upravim a paci sa mi to inac.