Dynavix představuje první českou navigaci pro iPhone

Zajímavé hry pro iPad a iPhone, tipy a návody
Odpovědět
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9220
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: ---
Bydliště: Praha

Dynavix představuje první českou navigaci pro iPhone

Příspěvek od Jiří Hrma »

Dynavix dnes představil novou verzi navigačního software, která je určena pro iPhone a jde o vůbec první navigaci v App Store od českého výrobce. Verze s mapami Střední Evropy je k dispozici za 39,99 EUR (cca 970 Kč), připravena je ale rovněž samostatná verze s mapou České republiky, která stojí příjemných 19,99 EUR (zhruba 480 Kč). Třetí verze produktu s mapami České republiky, Slovenska a Německa stojí 29,99 EUR (730 Kč). Navigace Dynavix pro iPhone nabízí příjemné grafické rozhraní, ve kterém se snadno zorientujete. Jedním z hlavních lákadel této nové navigace je bezpochyby funkce chytrá trasa, která umožňuje zvolit optimální cestu s ohledem na den v týdnu a denní dobu. Vyhnete se tak jednoduše dopravním zácpám, a to ať cestujete v pondělí ráno nebo neděli odpoledne.

obrázek

Mezi další významnou funkci patří bezesporu více než 99% pokrytí čísel popisných v ČR. Standardní databáze od společnosti TeleAtlas, která obsahuje 450 tisíc čísel popisných, byla rozšířena na 2,3 milionu adres. Díky této rozšířené databázi navigace Dynavix zajistí pohodlné a rychlé vyhledávání cíle a zamezí zbytečnému bloudění v dlouhých ulicích nebo malých vískách.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uOPUQYrd6yU[/youtube]

Na Appstoru je k dispozici přibližně 16 navigací od různých dodavatelů, přičemž věříme, že aplikace Dynavix bude díky svojí funkčnosti a intuitivnímu ovládání patřit mezi nejlepší tři.“ uvedl Tomáš Tvrzský, předseda představenstva společnosti. „Oproti konkurenci se můžeme pochlubit rychlejšími výpočty delších tras. Dynavix aplikace nabízí rovněž rozsáhlé možnosti osobního nastavení.“ Uživatel si tak může zvolit podle svého vkusu např. černý nebo bílý styl celé aplikace, rovněž má k dispozici široké možnosti nastavení pozadí, barvy mapy, údajů infopanelu, tématu nebo auta. Další informace o navigaci Dynavix pro iPhone naleznete na webu výrobce.

obrázek

Zdroj: tisková zpráva
Stavros Niarchos
nováček
nováček
Příspěvky: 43
Registrován: pát pro 05, 2008 23:08
Zařízení: iPhone 4 + pár WM veteránů

Dynavix představuje první českou navigaci pro iPhone

Příspěvek od Stavros Niarchos »

Cena vypadá velmi lákavě, ale mám obavy, protože:
1. Na WM to bylo děsně pomalý (i na rychlých strojích)
2. POI nemají moc přesné a aktuální
3. Poslouchat vtipné hlášky Pavla Lišky déle než 5 minut snad normální člověk nemůže. Tedy myslím v reálném provozu, ne jako machrovinka před kolegy nebo kamarády.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava na iOS“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů