Nefunkční e-mail

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Post Reply
LordKaspr
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Motorola Moto G

Nefunkční e-mail

Post by LordKaspr »

Zdravím,

tento týden jsem si koupil Xperii X8 s Androidem 2.1 a je to můj první telefon s tímto systémem vůbec. Chtěl jsem si nastavit email, ale integrovaný poštovní klient po zadaní údajů psal něco o ověřování a ne a ne schránku nastavit. Čekal jsem i 10 minut, ale nejde to. Je to problém X8 nebo takhle zlobí Android 2.1 všem?

Stáhl jsem si z Marketu trial verzi Profimail 3.38 a nastavil dvě schránky podle naprosto stejných údajů jaké jsem použil u integrovaného klienta - a hle, obě fungovali na první pokus. Přesto bych dal přednost integrovanému klientu, který je "provázán" se systémem a očekávám u něj bezproblémové notifikace, práci s přílohami a pod. Také je o 450 Kč levnější ;-)

Jak řešíte email na Androidu vy? Jaké máte zkušenosti s X8?
spermosh
smartstar
smartstar
Zařízení: HTC One X+

Nefunkční e-mail

Post by spermosh »

pres gmail ucet - settings > account & sync > tam si pridej tvuj google ucet a nemel by byt problem
ostatni schranky muzes vybirat prave pres gmail, navod napr. zde

btw zakladni otazky tykajici se Androidu obecne
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Nefunkční e-mail

Post by YAMATO »

A pokud z nějakého důvodu nechceš jet přes Gmail (jako třebna já), tak si mail přepni do IMAP. Nejsi jediný, komu mail v Androidu blbne a ty výmluvy že Gmail je lepší a že i ostatní maily můžeš jet přes něj...tak to jsou opravdu jen výmluvy. Taková věc by prostě měla fungovat bez nějakých problémů.
richardwolf1
nováček
nováček
Zařízení: htc desire hd

Nefunkční e-mail

Post by richardwolf1 »

pOŘÁD PROBLÉMY S MAILY. Dle tvé rady jsem si přepnul v nastavení na svém mailu na centrumu mail do IMAP. Chtěli tam po mě 50Kč. Pak jsem to zkoušel v nastavení mého mobilu HTC DESIRE HD jak je ta ikona stím cilidrem a pořád nic nefunguje.Už opravdu nevím co Mám dělat.JSEM ZAČÁTEČNÍK TAK DÍKY ZA POLOPATICKÉ VYSVĚTLENÍ
Post Reply

Return to “Operační systém Android”