Google představoval Android 3.0: Na co se můžeme těšit?

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Není pravda. Najdeš víc proapplovských keců v androidích/windowsích tématech nebo víc proandro/windowsích keců v applovských tématech? ;-) Ale započítej jen "vážné" weby, ne mobilmanii a mobil.

Jinak je pravda že WM konvertuje do Androidu. Část s radostí, a části nezbývá nic jiného, neboť adekvátní hardware pro WM není a vývoj je již prakticky na nule.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

http://www.mynokia.cz/meego/mobile-worl ... -platformu" onclick="window.open(this.href);return false;
Přečti si tento článek,Nokia se v něm vyjádřila,že uživatel jako takový přechod mezi meego a Maemo vubec nepozná,protože budou mít stejny graficky rozhraní,takže ano Maemo=meego,plus meego ma dostat Android market
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Pokud vim, tak Meego vychazi z Maema, ktere se od verze 6 prejmenovalo na Meego 1.1 a od konce minuleho roku je zdarma ke stazeni pro N900 a zarizeni AAVA (momentalne je u zarizeni AAVA podporovan i Android tzn. kazdy si muze vybrat, ktery OS je mu blizsi). Screeny noveho Meego v1.1 (podle me jednoduche pritom prijemne, narozdil od WP7; co na to rikas Stando?):
Image Image
Dalsi jsou zde: http://meego.com/devices/handset/handset-screenshots
7luke_com
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Wave Metallic Black 34 GB, iPhone 4 32 GB

Post by 7luke_com »

MeeGo vychází z Moblin (Intel) + Maemo (Nokia). MeeGo nerovná se Maemo, že bude stejně vypadat navenek (což je kravina), neznamená, že to je Maemo. To je jako kdyby si někdo dal do iPhone ten WP skin a machroval před kámošema na učňáku, že v tom má načipované WP.... Lehkou spásou pro Nokii by bylo to funkční QT.
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

bkf1: Tak to se mi líbí. Nemám nač si stěžovat :-)...
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

Nicméně, pokud se mi má např. Applista vysmívat, že mé Desire Z neumí notifikovat SMS, Android 2.2 rozesílá náhodně SMS v odpovědích a mám tam zprzněnou podporu češtiny na HW klávesnici (kvůli které si člověk do Zetko kupuje), zatímco já jemu mohu vytknout max. tak doručenky (které nepoužívám), tak prostě můžu akorát sklapnout hubu a udělat hmm. A když mi řekne, že se mu nějaká oprava ve FW nabídne "do měsíce" v iTuines App zatímco my HTCcečkáři se modlíme ke Google a HTC (ke komu dřív?), aby laskavě uvolnili nějakou opravu, tak už má člověk prostě sto chutí tím telefonem seknout o zem a jít koupit iPhone 4.
anims
nováček
nováček
Zařízení: Wizard

Post by anims »

Pane Pavle mel by jste to promazat uz nyni :-) Jednak kvuli tomu ze se sebe delate hlupaka mirne receno. Kdyz tvrdite ze apple HW(tim asi byl myslen navrh tisteneho spoje apod..) je sunt. Je to stejny sunt jako vsechny ostatni.
Ve srovnavaci tabulce Swype na 10" displayi jsem se opravdu od srdce zasmal :-)
A jednak to zde uz vubec neni diskuze o androidu 3.x ale zaslepencu typu 7luke kteri se snazi svou apple fylozofii vnutit vsem kteri navstevuji CZ fora o mobilnich zarizenich.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

AtoM.: Ano, také jsem si vzpomněl, hned poprvé, co jsem ho zde zahlédl... Nebudu víc komentovat, už jsem si dost užil s interfacem a někdy je vážně mnohem lepší mlčet a jen se bavit.
7luke_com
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Wave Metallic Black 34 GB, iPhone 4 32 GB

Post by 7luke_com »

Doručenky jdou (stejně jako cokoli jiného, co si člověk vymyslí) na iPhone úplně dokonale: http://www.7luke.com/iphone4" onclick="window.open(this.href);return false; Stejně jako třeba Exchange (to jest další oblast, kde má Android a hlavně nové "TOP" Nokia nemalé problémy).

Facebookový status z tohoto týdne u jednoho velkého zastánce Androidu (stál tu slavnou frontu na Desire HD) :arrow: "Tak prave sem zjistil ze smazane SMS sou na HTC Wildfire, Desire HD, Desire, Desire Z... a vse na 2.2.1... tak snad vyjde nejaka aktualizace co to opravi :-/ "... Pozn. 7luke - Já jsem si Desire HD koupil na ošahání, za týden šla pryč z domu.

Jinak ano, dobrý postřeh - jsem jeden ze dvou zakladatelů se-tuningu, protože mě cenzurovali na fóru semania.cz - dělali si z toho totiž business, zatímco já jsem lidem poskytoval návody, úpravy a vlastní postupy zdarma. Se-tuning je ale jen jedna kapka v moři, třeba ohledně Siemensů a patchů jsem měl celosvětově známou vlastní stránku, dále Motoroly, atd... ale to tady nebudu rozebírat. Vy jste si začali :grin:
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

Standa wrote:Není pravda. Najdeš víc proapplovských keců v androidích/windowsích tématech nebo víc proandro/windowsích keců v applovských tématech?
ak by som na to pozrel len z pohladu tohoto fora, tak tu vladne jasna diktatura nezabudnutelnych uzivatelov wm a stylusov...takze nemas pravdu a za desat minut hladania ti jasne najdem nepomer, kde vy utocite na apple vzdy vsade a aj v takych temach kde to naozaj nikto necaka sa najde nejaky zvratok ohladom applu...

bkfk: tie sreeny su pekne, osobne som sa na meego tesil, ale ako si nikde nic a kym vyjde, uz bude wp odladeny, android na mobiloch uz bude mat 3. verziu a ios tak ako doteraz, takze bude to mat tazke nokia...plus este aj ohlaseny palm, blackberry...

ale spat k androidu a jeho tretej verzii...ako som uz neraz pisal, som fanusikom tohto pocinu a teda sa mi a budem rad ak sa o nho bude google co najlepsie starat, nenecha vyrobcom aby ho pokazili svojimi lacnymi nadstavbami, zmeskanymi aktualizaciami a casom sa tento pocin vyrovna ios...to je proste fakt...ale dnes to este z daleka nie je a ak si chce clovek kupit tablet, tak ma len jednu moznost...ale ako sompovedal, nie len adrodid ale aj palm, ale aj blackberry, takze zas ako som uz povedal budu vianoce 2011doteraz tymi najzaujimavejsimi ;)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

7luke_com wrote:MeeGo vychází z Moblin (Intel) + Maemo (Nokia). MeeGo nerovná se Maemo.
Takze jsi vlastne potvrdil, co jsem psal, jen to mas trosku naopak :)
bkf1 wrote:Pokud vim, tak Meego vychazi z Maema
Kdyz to upresnim tak vychazi z Maema od Nokie, coz je debianova linuxova distribuce a nekterych soucasti Moblinu od Intelu (Fedoracka linuxova distribuce).
Standa wrote:bkf1: Tak to se mi líbí. Nemám nač si stěžovat :-)...
Mno tak jsme zase nasli spolecnou rec ohledne vzhledu :) Naposled to bylo tusim u tohodle :) =>
Image
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

bkf1:měl by jsi jít do MS!
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Na "superfóru" mám ban i kvůli Tobě a diskuzím ohledně N8 a N900. A jak jsi viděl, žíly mi to netrhá a normálně tam můžu napsat kdykoli ve dne v noci, ban neban
Vse mas kvuli sobe a jen napadani ostatnich a prosazovani jen sveho nazoru o kterem si presvedceny ze ten je jediny spravny..
jen Ty si zaděláváš svým chováním na problémy
Jen ty sam si zadelavas na problemy,ja zadne problemy narozdil od tebe nemam.

bkf1: Moc pekny screen,tebe by mel microsoft zamestnat.
koumes
moderátor
moderátor
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom

Re: Google představoval Android 3.0: Na co se můžeme těšit?

Post by koumes »

Tak pánové nechte těch urážek! Nebo to zamknu a promažu.

Sent from my HTC Desire
Standa
smartmaniak
smartmaniak

Post by Standa »

bkf1: No ja, na ten tvůj návrh si vzpomínám. Jestli tě to potěší, tak oba, originál WP7 i tvůj redesign, jsou pro mě to nejlepší napříč dotekovými zařízeními :-).
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

TO VŠICHNI
Dekuji za pochvalu, ale navrhnout koncepci a pote ji graficky ozivit (nekdy trochu, nekdy vice), to by mel zvladnout KAZDY prumerny grafik (aspon co se tyce prumeru, ktery ja povazuji za prumer).
PS: tedka si rikam, ze ta spodni lista by snesla zjednoduseni na jednu barvu, at se to cele netopi v prechodech ;o)
Image
Bloom
nováček
nováček
Zařízení: Vodafone 845

Post by Bloom »

Moc se omlouvám že se vám pletu do diskuze, ten návrh je opavdu moc pěknej, jenom tak nějak nechápu jak souvisí s googlem a s představením Androidu 3.0, což je název tohoto tématu.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Souvisi to tak, ze Android 3.0 s sebou prinasi novy vzhled ostatne jako kazda zasadni nova verze OS... tak jsme se dostali i k tem vzhledum ostatnich OS...
eLPeCKo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy SIII

Post by eLPeCKo »

Osobně doufám v trochu větší změnu dizajnu aj pro Smartphony, nejenom pro tablety ve verzi 3.0.
CHtělo by to trochu oživit :)
bkf1
smartmaniak
smartmaniak

Post by bkf1 »

Ja spise doufam v opraveni zasadnejsich chyb... vzhled si prece muzes na androidu nastavit, jaky chces ;o)
Post Reply

Return to “Operační systém Android”