Samsung Galaxy S - problém s baterií

Diskuze věnovaná smartphonům řady Samsung Galaxy (S7, edge, S6 a dalším…)
Post Reply
MaThEuS
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Galaxy S I900

Post by MaThEuS »

Dobrý den,
rád bych se zeptal a hlavně poradil jestli nemáte někdo z vás dobré vysvětlení pro rychlé vybíjení u baterie Samsung Galaxy S? Mám telefon 2 dny, veškeré nastavení mám více či méně nastavené na minimu a i tak se telefon dokáže přes noc vybít sám od sebe aniž bych ho používal, když večer má ještě cca 60% kapacity baterie. :-( :-(
Další problém mám v tom, že baterie umístěná pod zadním krytem mi občas při poklepání v dolní části displeje sama od sebe vypadne a telefon se tak vypne. Prozatím to řeším kusem papíru, který by snad měl tomuto zabránit, ale doufám že to tak nebude nastálo. :-(
Kdyby měl někdo typ nebo radu budu moc rád.

Díky
max270
nováček
nováček
Zařízení: Samsung i9100

Post by max270 »

Je pravdepodobne, ze ti baterku drti nejaka aplikace. Zkus wipe a pak postupne instaluj a hlidej co ti to dela. Pokud jde o vypadavani beterie, to neni normalni a samo to neprestane. Urcite bych reklamoval, prece nebudes u telefonu v teto cenove kategorii podkladat baterku papirem.
radaumacher
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by radaumacher »

Vypadávání baterie bych neviděl jako problém, ale zkontrolovat to můžeš. Každopádně osobně tipuji nějakou aplikaci třetích stran. Můžeš se zkusit na nějaké stránce typu Appbrain nebo v Android Marketu podívat do komentářů ke svým aplikacím, jestli někdo neměl obdobný problém, případně třeba nevyšla aktualizace, která by to řešila.
koston2
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S

Post by koston2 »

este sa uisti ci mas skutocne vypnute wifi :-) to pekne nici baterku.. skus preistotu rucne vypinat a zapinat wifi ked potrebujes..ak nie tak to bude nejaka aplikacia..
MaThEuS
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Galaxy S I900

Post by MaThEuS »

Tak problém byl úspěšně vyřešen reklamací. Koupil jsem si ten stejný telefon, ale nyní již u jiného operátora a vše je jak má být a já si užívám SGS :))
Post Reply

Return to “Samsung telefony”