Tipy na aplikace, bez kterých se na Androidu neobejdete
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Tipy na aplikace, bez kterých se na Androidu neobejdete
Pokud pouzivas LauncherPro tak tam si muzes nastavit na gesto posledni spustene programy tak jak to umi tlacitko Home, ale v matici 4x4, to by mohlo stacit.
- Pistolník
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire HD
To Yamato. A proč to neděláš z horní lišty? Jsou to sice asi naposledy spuštěné, ale de fakto je výsledek stejný.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
No to si dovolím říct že nejsou, když se tam zobrazí kde co od nastavení po CallendarSnooze. Mimo to z horní lišty...tj. dát tam nějakého manažera...tj. stáhnout lištu, klepnout na managera, klepnout na aplikaci, zvolit přepnout do ní...to už můžu rychleji i přes menu. Na WM jsem klepnul jednou, otevřel se manager, klepnul na aplikaci a byl v ní.
Představoval bych si něco, co by při dlouhém podržení tlačítka domů místo posledních spuštěných ukázalo právě nějakého managera, kde by stačilo jedno klepnutí na přepnutí. Hledám něco takového už dost dlouho, ale asi to není...co já vím, třeba to ani nejde udělat.
Představoval bych si něco, co by při dlouhém podržení tlačítka domů místo posledních spuštěných ukázalo právě nějakého managera, kde by stačilo jedno klepnutí na přepnutí. Hledám něco takového už dost dlouho, ale asi to není...co já vím, třeba to ani nejde udělat.
-
Bobanovicz
- smartguru

Tak poslednich 16 pouzitych by mohlo stacit ne? Jinak to prepinani umi urcite nejaky task manager, kdysi jsem nejaky zkousel kde ta moznost byla.
- YAMATO
- smartmaniak

Posledně použitých mám teda jen 8. To jde nastavit?
Samozřejmě že nějaký task manager tu práci taky zastane, ale jak jsem psal, jde o pohodlnost...těch kliků je prostě zbytečně moc. Prostě WM je, snad i pro větší nutnost kontroly běžících procesů, v task managerech dost jinde.
Samozřejmě že nějaký task manager tu práci taky zastane, ale jak jsem psal, jde o pohodlnost...těch kliků je prostě zbytečně moc. Prostě WM je, snad i pro větší nutnost kontroly běžících procesů, v task managerech dost jinde.
-
Bobanovicz
- smartguru

Podivej se o par prispevku vys, uz jsem ti psal...matice 4x4=16.
Co se tyka toho prepinace aplikaci, kdyz si zadam do Marketu "task switch" tak tam vidim i prepinani oken atd., ale nezkousel jsem, nepotrebuju.
Co se tyka toho prepinace aplikaci, kdyz si zadam do Marketu "task switch" tak tam vidim i prepinani oken atd., ale nezkousel jsem, nepotrebuju.
- YAMATO
- smartmaniak

A jo, LPP. Aspoň toto.
Já jsem vyzkoušel i všelijaké přepínače, ale je to takové jaksi překombinované. Nakonec abych se naučil programovat
Já jsem vyzkoušel i všelijaké přepínače, ale je to takové jaksi překombinované. Nakonec abych se naučil programovat
- thebastard
- nováček

- Zařízení: Asus P320, HTC Desire
Ahojte neviem kde sa mam spytat, viete mi poradit? Scummvm je na mobil marketu?? Pretoze som tam nasiel len pluginy (asi hry ) ale samotny program nie. Na webe scummvm síce je *.apk ale mam vypnute instalovanie z inych serverov ako marketu, stane sa nieco ked to povolim a nainstalujem::))
- thebastard
- nováček

- Zařízení: Asus P320, HTC Desire
Hej len ma vystrasilo to varovanie ze si mozem poskodit mobil ako keby som siel sulozit s niekym kto ma HIV :D
- lookass
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
když podržíš "domeček", tak tam máš posledních 8 app... ;)YAMATO wrote:Po zkušenostech docela souhlasím, že klasický TaskManager je vcelku zbytečný. Jiná věc je ovšem nějaký šikovný a odevšad přístupný přepínač běžících procesů...něco jako ArkSwitch a podobné na WM. Bohužel jsem nic podobně praktického zatím neobjevil...tj. vyvolat nabídku a přepnout na dva kliky.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Já to mám asi takto:
Opera Mobile
Opera Mini
RockPlayer
ASTRO
CallMeter
RUNKEEPER
Quickoffice
NeoReader
ACV
Adobe Reader
SoundHou
Twitter (Peep)
Facebook
Gmail
YouTube
Google maps
Aura
NDrive
Compass
Endomondo
Geocaching
Locus

Opera Mobile
Opera Mini
RockPlayer
ASTRO
CallMeter
RUNKEEPER
Quickoffice
NeoReader
ACV
Adobe Reader
SoundHou
Twitter (Peep)
Gmail
YouTube
Google maps
Aura
NDrive
Compass
Endomondo
Geocaching
Locus
- lookass
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, origo ROM
http://www.appbrain.com/user/lookass/apps-on-the-phone" onclick="window.open(this.href);return false;