Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Hanysi a Tome, pozor! USB konektor do zapalovani sice sezenes za par babek, ale nefunguje! Uz jsem o to psal o par stranek dozadu. Z vlastni zkusenosti jsem kupoval 2 s odlisnym vykonem a nesel ani jeden. Pokud nekomu funguje at da vedet...Psalo se o tom I na ruznych zahranicnich forech, takze pouze original...
Dan
Dan
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Me funguje ten, ktery jsem kdysi kupoval k TP1, ale je pravda, ze jsem bral nejaky s vetsim nabijecim proudem, prvni obycejna nabijecka do zapalovace mi neutahla nabijeni pri pustene GPS a potom klekla.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Dane: To já vím, nemluvím ale o CL do auta ale o 230V>USB adaptéru. Do něj strčíš kablík a nabíjíš. Mám takovou Sony nabíječku a tou nabíjím vše co jde do USB
- HanysR
- smartguru

Tom: na nějaký sync s PC se vyk*kej
datový tarif a vše přes Gmail popřípadě přenos přes Mass Storage. Prvotně uděláš Sync Nokie s Outlookem. Vyexportuješ v Outlooku soubor který pak importuješ v Gmailu. Tím tam hodíš co je třeba. Pak uděláš sync ze Streaka a je to Běto. Některým chybí sync s PC a já jsem šťastný že nastává doba kdy je to pasé. Vše mám na Marketu, popřípadě záloha a na serverech Google.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Chci se zeptat na root s poslední ROM. Je možný nějakým snadným způsobem, něco jako s VISIONary pro DHD? Četl jsem něco o aplikaci z4root, funguje? Jde mi hlavně o možnost použití TitaniumBackupu.
- HanysR
- smartguru

To by mne taky zajímalo protože nastala situace kdy budu Root potřebovat.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Pouzijte aplikaci Super One Click, funguje pouze na nejnovejsim buildu, ktery u nas po updatu kazdy ma. Mrkni na link http://forum.pocketables.net/showthread.php?t=8528" onclick="window.open(this.href);return false; , v poslednim prispevku je link na Youtube navod krok za krokem...
Dan
Dan
-
sotrava
- častý přispěvatel

- Zařízení: Oneplus X
Zkousel jste nekdo ten navod?
- HanysR
- smartguru

Není teď čas ale je to jednoduché tak do toho.
-
sotrava
- častý přispěvatel

Hotovo,opravdu "one click".Povedlo se hned na poprvé,akorát musíte mít stažené drivery na Dell Streak... 
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Co se týče mých týdenních zkušeností se Streakem, zklamal mě bluetooth. Android není schopen se přes DUN připojit k jinému telefonu a brát od něj internet, a spojení s BT reproduktorky taky dopadlo neslavně - hudba se přerušuje a je neposlouchatelná. To jsou věci, které jsem ve Windows Mobile považoval za základ. Dál si stále nemůžu zvyknout na systémový konektor s absencí nějakého USB. Musím pořád tahat kabel a přemýšlet, kam jdu. Mini/micro USB měl všude každý.
Jinak je vše přes software (anglická 2.2) až po hardwarovou konstrukci super a zatím u Streaku zůstávám.
P.S.: frajeřina je to taky dobrá - HTC? Nic moc, kdysi kvalita, dnes tuctovka, kdy se na kvalitu nemyslí. Apple? No a co, to má každý druhý. Samsung? Hm, bez reakce. Ale Dell? Ten vždy vzbudí pozornost, když přijde na značku
Jinak je vše přes software (anglická 2.2) až po hardwarovou konstrukci super a zatím u Streaku zůstávám.
P.S.: frajeřina je to taky dobrá - HTC? Nic moc, kdysi kvalita, dnes tuctovka, kdy se na kvalitu nemyslí. Apple? No a co, to má každý druhý. Samsung? Hm, bez reakce. Ale Dell? Ten vždy vzbudí pozornost, když přijde na značku
- HanysR
- smartguru

Ohledně A2DP nevím protože já používám sluchátka MW600 od SonyEricsson a paráda. Hraje to suprově bez jakéhokoli zaškobrtnutí, dosah taky úžasný i přes zeď atd. V práci k nezaplacení někdy. Jestli to není těmi reproduktory.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Já mám ty reproduktorky odzkoušené - 5x přístroj s Windows Mobile (problém byl jen s HTC Touch HD, ale to byl nedom*dek po všech stránkách), několik hloupých telefonů a BlackBerry. Tady všude repro fungovalo, až teda na Streak.
-
sotrava
- častý přispěvatel

Já se nemůžu připojit na svoje handsfree co mám v autě.Mobil ho vidí ale při pokusu o spárování mi hodí chyba při pokusu o párování,(handsfree mám od škody ale není to které používá rSAP profil)
-
Bobanovicz
- smartguru

Me v aute funguje BT bez problemu. (BMW)
-
sotrava
- častý přispěvatel

No ja mel pred dellem htc desire hd a s tim jsem nemel problem se pripojit
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
A umí fungovat ten connector tak, že bere data z Outlooku 2003 připojeného na Exchange a synchronizuje je s Hotmailem? Pro objasnění - v práci mám PC s Outlookem připojeným na Exchange. WM PDA sem cvakl do kolíbky, automaticky se synclo přes ActiveSync a během připojení se všechny změny přenášely. ActiveSync v případě potřeby běžel i přes Bluetooth. I hloupý SE to umí, dokonce lze nastavit aby se synchronizace sama spustila, když se telefon přiblíží k PC, netřeba vyndavat z kapsy. Akorát Android nic. Teď zkouším MyPhoneExplorer a zatím zvažuji buď ten a nebo synchronizaci Outlooku s Googlem přes Google Apps Sync a nebo případně tento hotmail connector.Bobanovicz wrote:V telefonu exchange na Hotmail a na PC pres Outlook Connector taky na Hotmail a mam jak v telefonu tak v PC vsechno stejne.
EDIT: Smutné je, že pro Android 1.6 a 2.1 měl Dell pěkné řešení, které s 2.2 zahodil.
Jo, ale to zpřístupní jen kartu a navíc ji odmountuje z Androida.Bobanovicz wrote: Jinak na prochazeni souboroveho systemu prece staci pripojit se kabelem k PC a telefon mas jako dalsi diskovou jednotku.
-
Bobanovicz
- smartguru

Pokud vim tak Outlook Connector propojuje Hotmail s Outlookem, to co popisujes ty je trochu nesmysl. Pokud mas Exchange server synchronizovany s Outlookem tak si nastav v telefonu ten vas Exchange a nemusis nic pripojovat k PC.
To je pravda, ze prochazis jen kartu, pokud mas duvod prochazet file system telefonu tak ti to nepomuze.
To je pravda, ze prochazis jen kartu, pokud mas duvod prochazet file system telefonu tak ti to nepomuze.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Tak jak procházím materiály kolem Outlook connectoru, tak ten prostě zpřístupní Hotmail do Outlooku, ale synchronizaci kalendáře z Exchange a Hotmailu to nedělá.
Problém je, že to zařízení k Exchange není jak připojit, z venku Exchange není přístupná a do vnitřní sítě Streaka nepřipojím, proto mi chybí to, co dělá ActiveSync aplikace či ty různé "PC Suite" od mobilů.
Problém je, že to zařízení k Exchange není jak připojit, z venku Exchange není přístupná a do vnitřní sítě Streaka nepřipojím, proto mi chybí to, co dělá ActiveSync aplikace či ty různé "PC Suite" od mobilů.
-
Bobanovicz
- smartguru

Tak potom to pro tebe neni reseni. Connector opravdu jen spoji Hotmail a Outlook.
Propojit Hotmail nebo Gmail s Exchange urcite nepujde, to je trochu proti smyslu synchronizace i kdyz pro tebe to specificky vyznam ma.
Propojit Hotmail nebo Gmail s Exchange urcite nepujde, to je trochu proti smyslu synchronizace i kdyz pro tebe to specificky vyznam ma.