Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Diskuze o zajímavém zařízení Dell Streak
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

Hanysi a Tome, pozor! USB konektor do zapalovani sice sezenes za par babek, ale nefunguje! Uz jsem o to psal o par stranek dozadu. Z vlastni zkusenosti jsem kupoval 2 s odlisnym vykonem a nesel ani jeden. Pokud nekomu funguje at da vedet...Psalo se o tom I na ruznych zahranicnich forech, takze pouze original...

Dan
Bobanovicz
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů

Post by Bobanovicz »

Me funguje ten, ktery jsem kdysi kupoval k TP1, ale je pravda, ze jsem bral nejaky s vetsim nabijecim proudem, prvni obycejna nabijecka do zapalovace mi neutahla nabijeni pri pustene GPS a potom klekla.
HanysR
smartguru
smartguru
Zařízení: Samsung Galaxy Note II

Post by HanysR »

Dane: To já vím, nemluvím ale o CL do auta ale o 230V>USB adaptéru. Do něj strčíš kablík a nabíjíš. Mám takovou Sony nabíječku a tou nabíjím vše co jde do USB
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Tom: na nějaký sync s PC se vyk*kej :-) datový tarif a vše přes Gmail popřípadě přenos přes Mass Storage. Prvotně uděláš Sync Nokie s Outlookem. Vyexportuješ v Outlooku soubor který pak importuješ v Gmailu. Tím tam hodíš co je třeba. Pak uděláš sync ze Streaka a je to Běto. Některým chybí sync s PC a já jsem šťastný že nastává doba kdy je to pasé. Vše mám na Marketu, popřípadě záloha a na serverech Google.
YAMATO
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Galaxy Note 2

Post by YAMATO »

Chci se zeptat na root s poslední ROM. Je možný nějakým snadným způsobem, něco jako s VISIONary pro DHD? Četl jsem něco o aplikaci z4root, funguje? Jde mi hlavně o možnost použití TitaniumBackupu.
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

To by mne taky zajímalo protože nastala situace kdy budu Root potřebovat.
aeon101
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Z Ultra, BB 9800

Post by aeon101 »

Pouzijte aplikaci Super One Click, funguje pouze na nejnovejsim buildu, ktery u nas po updatu kazdy ma. Mrkni na link http://forum.pocketables.net/showthread.php?t=8528" onclick="window.open(this.href);return false; , v poslednim prispevku je link na Youtube navod krok za krokem...

Dan
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Oneplus X

Post by sotrava »

Zkousel jste nekdo ten navod?
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Není teď čas ale je to jednoduché tak do toho.
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by sotrava »

Hotovo,opravdu "one click".Povedlo se hned na poprvé,akorát musíte mít stažené drivery na Dell Streak... :)
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Co se týče mých týdenních zkušeností se Streakem, zklamal mě bluetooth. Android není schopen se přes DUN připojit k jinému telefonu a brát od něj internet, a spojení s BT reproduktorky taky dopadlo neslavně - hudba se přerušuje a je neposlouchatelná. To jsou věci, které jsem ve Windows Mobile považoval za základ. Dál si stále nemůžu zvyknout na systémový konektor s absencí nějakého USB. Musím pořád tahat kabel a přemýšlet, kam jdu. Mini/micro USB měl všude každý.
Jinak je vše přes software (anglická 2.2) až po hardwarovou konstrukci super a zatím u Streaku zůstávám.

P.S.: frajeřina je to taky dobrá - HTC? Nic moc, kdysi kvalita, dnes tuctovka, kdy se na kvalitu nemyslí. Apple? No a co, to má každý druhý. Samsung? Hm, bez reakce. Ale Dell? Ten vždy vzbudí pozornost, když přijde na značku :-)
HanysR
smartguru
smartguru

Post by HanysR »

Ohledně A2DP nevím protože já používám sluchátka MW600 od SonyEricsson a paráda. Hraje to suprově bez jakéhokoli zaškobrtnutí, dosah taky úžasný i přes zeď atd. V práci k nezaplacení někdy. Jestli to není těmi reproduktory.
Standa
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1

Post by Standa »

Já mám ty reproduktorky odzkoušené - 5x přístroj s Windows Mobile (problém byl jen s HTC Touch HD, ale to byl nedom*dek po všech stránkách), několik hloupých telefonů a BlackBerry. Tady všude repro fungovalo, až teda na Streak.
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by sotrava »

Já se nemůžu připojit na svoje handsfree co mám v autě.Mobil ho vidí ale při pokusu o spárování mi hodí chyba při pokusu o párování,(handsfree mám od škody ale není to které používá rSAP profil)
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Me v aute funguje BT bez problemu. (BMW)
sotrava
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by sotrava »

No ja mel pred dellem htc desire hd a s tim jsem nemel problem se pripojit
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Post by xtonda »

Bobanovicz wrote:V telefonu exchange na Hotmail a na PC pres Outlook Connector taky na Hotmail a mam jak v telefonu tak v PC vsechno stejne.
A umí fungovat ten connector tak, že bere data z Outlooku 2003 připojeného na Exchange a synchronizuje je s Hotmailem? Pro objasnění - v práci mám PC s Outlookem připojeným na Exchange. WM PDA sem cvakl do kolíbky, automaticky se synclo přes ActiveSync a během připojení se všechny změny přenášely. ActiveSync v případě potřeby běžel i přes Bluetooth. I hloupý SE to umí, dokonce lze nastavit aby se synchronizace sama spustila, když se telefon přiblíží k PC, netřeba vyndavat z kapsy. Akorát Android nic. Teď zkouším MyPhoneExplorer a zatím zvažuji buď ten a nebo synchronizaci Outlooku s Googlem přes Google Apps Sync a nebo případně tento hotmail connector.

EDIT: Smutné je, že pro Android 1.6 a 2.1 měl Dell pěkné řešení, které s 2.2 zahodil.
Bobanovicz wrote: Jinak na prochazeni souboroveho systemu prece staci pripojit se kabelem k PC a telefon mas jako dalsi diskovou jednotku.
Jo, ale to zpřístupní jen kartu a navíc ji odmountuje z Androida.
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Pokud vim tak Outlook Connector propojuje Hotmail s Outlookem, to co popisujes ty je trochu nesmysl. Pokud mas Exchange server synchronizovany s Outlookem tak si nastav v telefonu ten vas Exchange a nemusis nic pripojovat k PC.
To je pravda, ze prochazis jen kartu, pokud mas duvod prochazet file system telefonu tak ti to nepomuze.
xtonda
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7

Post by xtonda »

Tak jak procházím materiály kolem Outlook connectoru, tak ten prostě zpřístupní Hotmail do Outlooku, ale synchronizaci kalendáře z Exchange a Hotmailu to nedělá.

Problém je, že to zařízení k Exchange není jak připojit, z venku Exchange není přístupná a do vnitřní sítě Streaka nepřipojím, proto mi chybí to, co dělá ActiveSync aplikace či ty různé "PC Suite" od mobilů.
Bobanovicz
smartguru
smartguru

Post by Bobanovicz »

Tak potom to pro tebe neni reseni. Connector opravdu jen spoji Hotmail a Outlook.
Propojit Hotmail nebo Gmail s Exchange urcite nepujde, to je trochu proti smyslu synchronizace i kdyz pro tebe to specificky vyznam ma.
Post Reply

Return to “Dell Streak”