Vyšel Pocket Heroes 1.0 (aktualizováno)

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Vyšel Pocket Heroes 1.0 (aktualizováno)

Post by Jiří Hrma »

O hře Pocket Heroes jsme vás na SmartManii informovali již několikrát. Kdo vyzkoušel dříve dostupné beta verze, určitě mi dá za pravdu, že hratelnost i grafika hry jsou na velice vyspělé úrovni.

Po všech těch pre-relase verzích výrobce oznámil, že 16.4.2007 (tedy zítra), představí finální verzi hry. Pokud umíte rusky, můžete si hru stáhnout již nyní, my ostatní si budeme muset počkat do zítra. Zatím nevím, jak to bude s licencí hry; testovací verze byly šířeny jako freeware, ovšem nyní se na webu objevil odkaz "buy the game". Uvidíme tedy, zda bude hra i nadále šířena jako freeware a kdo bude chtít bude moci autorům přispět, nebo zda půjde výhradně o placený produkt.

Aktualizováno:
Pocket Heroes 1.01 je konečně ke stažení
Demoverzi pro PocketPC stahujte zde: CAB, ZIP nebo EXE

Image Image
Image Image

Klíčové vlastnosti:
6 odlišných ras (Rytíři, Barbaři, Čarodějové, Válečníci, Mágové a Nekromanceři)
36 hrdinů (6 pro každý národ)
7 zdrojů (dřevo, ruda, krystaly, síra, drahokamy, rtuť a zlato)
36 druhů nepřátel (plus 9 neutrálních), každý má své speciální schopnosti a dovednosti
4 druhy magie (země, vzduch, voda a oheň), které dohromady obsahují přes 40 kouzel
73 jedinečných artefaktů
Více než 60 budov
35 map rozdělených do 5 stupňů obtížnosti

Zdroj: PocketGamer.org
allezzi
nováček
nováček

Post by allezzi »

Doufám, že bude hra freeware, ale musím říct že bych se vůbec nedivil kdyby byla placená - takhle povedená hra je rarita :) . Každopádně už se těším :grin:
milan.smart
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 3GS, MacBook Pro 13"

Post by milan.smart »

píšou tam že to bude 12 april 2007 a přitom už je dneska 15. :?:

EDIT: Aha oni to tam maji 2x, jednou 12 a jednou 16.. to me zmatlo
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

jj, ke koupi tam maji 12., ale nove datum je 16.
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Nevíte někdo jestli hra má už i multiplayer? Nemam to ským vyzkoušet :-(

Jinak ty zvuky super! Zatím si skouším tu ruskou verzi a pohoda, ale asi za chvilku to bude chtít licenci :-(
Asi si jí koupím!

A co jak vás to chytlo?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Multiplayer pres WiFi nebo Bluetooth to mit nebude, ale urcite tam bude mod, kdy bude moct na PPC hrat vice hracu (jako na PC). V kalendari uz mame 16., a anglicka verze stale nikde :-(
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Včerejší slibované datum vydání finální anglické verze hry vývojáři nestihli. Prý raději počkají několik dní a vydají kvalitní produkt, než aby něco uspěchali a pak to dodatečně ladili novými updaty; moudrá slova :-)

Zkoušel jsem spustit ruskou finální verzi, a při prvním spuštění je potřeba zadat licenční číslo, jinak se hra načte v omezené verzi. Na jednom PocketPC může hrát současně až šest hráčů. Hra běhá velice svižně, reakce jsou rychlé a grafika parádní. Jen škoda, že ruským questům opravdu nerozumím, a tak si budu muset počkat na anglický relase ;-)
Kael
nováček
nováček

Post by Kael »

Pokud jde o to placení, hra bude stát 20 dolarů/15 euro, volně dostupné bude jen hratelné demo (osekaná verze časově neomezená). První update, který vychytá nedostatky, bude zdarma, za další add-ony se bude muset znovu platit. Ta cena je ale myslím velmi rozumná.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Rusky sice vubec neumim, ale podle tohoto formulare mi vychazi cena 10USD nebo 7.50EUR, co ze myslim velice dobra cena za tak kvalitni hru.
Kael
nováček
nováček

Post by Kael »

Mně se tam žádný formulář nezobrazí, asi musim být registrovaný. O ceně psal jeden z autorů na místním fóru (anglickém). I těch 20 dolarů je pořád dobrá cena, jen by mě zajímalo, jak mají ošéfovaná autorská práva, když chtějí peníze za napodobeninu Heroesů I a II. Každopádně sám bych za takovou hru taky chtěl zaplatit :)
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Kael: Klikni si u toho linku pak na RUS :-), objevi se ti to. Rusaci autorska prava neresi...
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Vyšel Pocket Heroes

Post by Jiří Hrma »

Tak a je venku, Pocket Heroes 1.01 ENG :-)
Demoverzi pro PocketPC stahujte zde: CAB, ZIP nebo EXE
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Mazec tadle strategie nemá konkurenci na PPC!! I když vyšla o něco pozděj, tak pořád je to super :smile:
Ale zajímala by mě tá licence, jak prostě si jen tak předělaj hru a prodávají ju. Že to autorovi heroes na PC nevadí?
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

kapu: Rusko :), tam licence neresi
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor

Post by Jiří Hrma »

Podle oficiálního fóra hry byly právě dokončeny další jazykové verze PocketHeroese. Italská a Polská verze pro nás moc zajímavá nebude, ale k dispozici by už brzy měla být i slovenská verze (dokončeno), a pracuje se také na české verzi...
JKB16
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by JKB16 »

tak to je další důvod pro mě přejít na PPC uš se těším
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”