Jezisek mi letos nadelil BB 8520, mam z ni radost...jen bohuzel zjistuji, ze je pro mne dost slozite vse nastavit tak, aby mi uzivani BB Take mne zlobi protokol hovoru delalo radost. Krom jineho se mi dnes po celodennim usili povedlo nstavit Wifi
Prohlizec BB 8520
Prohlizec BB 8520
Ahoooj vsem,
Jezisek mi letos nadelil BB 8520, mam z ni radost...jen bohuzel zjistuji, ze je pro mne dost slozite vse nastavit tak, aby mi uzivani BB Take mne zlobi protokol hovoru delalo radost. Krom jineho se mi dnes po celodennim usili povedlo nstavit Wifi
, jen nevim proc se nemuhu pripojit na domovskou stranku primo pres ikonku prohlizec?? Take mne zlobi zobrazeni protokolu hovoru, proc se mi nezobrazuji vsechny hovory pod sebou, tak jak je uskutecnim, zobrazuji se mi jen jakesi slozky z kterych neni poznat o jaky hovor se jednalo?? Byla jsem uzivatelkou somy ericssona, a BB je ted pro mne spanelska vesnice
. Dekuji za pripadnou radu ci pomoc. Andrea
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Prohlizec BB 8520
Ahoj, vítám tě mezi ostružinovými fanoušky, předem se zeptám jakou máš verzi systému. Zjistíš to tak, že stiskneš zároveň levý Alt + pravý Shift + H , pokud máš verzi 4.6, tak bych doporučil nejdříve provést update na verzi 5. Teď koukám, že OS 5 už pro BB Curve vyšel oficiálně, takže stačí připojit k počítači, zapnout BlackBerry Desktop Manager (pokud nemáš, stáhni a nainstaluj, je to základní synchronizační program) a dát aktualizovat systém. Je to jednoduché a nemusíš se bát, že bys něco zkazila. Jestli se ti zmíněné problémy objeví i na novém systému, tak dej vědět. Jinak nevím jestli sis to zjišťovala, ale k plné funkčnosti BlackBerry smartphonů se doporučuje pořídit si u operátora speciální datový tarif BIS.
Další informace o BlackBerry si můžeš přečíst v článku, který jsem vydal začátkem měsíce.
Další informace o BlackBerry si můžeš přečíst v článku, který jsem vydal začátkem měsíce.
-
Skypi
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: BB 8520 Curve
Prohlizec BB 8520
Dobrý den. Vzhledem k tomu, že v zaměstnání používám BB 9000 Bold a jsem s ním naprosto spokojen po stránce výkonu a aplikací, pořídil jsem si BB 8520 Curve i pro soukromé účely.
Chtěl bych poprosit, zda nemáte nějaký zaručený link na QR čtečku kódů bro 8520 Curve.
Jinak se mi velmi líbil váš článek "Velký pohled ..."
Momentálně mám BB pouze s datovým tarifem, jelikož jsem u Vodafounu, ale toho brzy vyměním za jiného operátora.
S pozdravem Marek
Chtěl bych poprosit, zda nemáte nějaký zaručený link na QR čtečku kódů bro 8520 Curve.
Jinak se mi velmi líbil váš článek "Velký pohled ..."
Momentálně mám BB pouze s datovým tarifem, jelikož jsem u Vodafounu, ale toho brzy vyměním za jiného operátora.
S pozdravem Marek
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Prohlizec BB 8520
Ahooojky,
moooc dekuji za radu, zkusim, a snad to zvladnu
Jinak jsem se do BB uplne zamilovala...supeer vecicka...
Andrea
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 27, 2010 21:01) --
tak pokus se nezdaril, mam skutecne verzi 4.6, aktualizace nejde provest, pise mi to error pri pokusu o aktualizaci systemu, tato sluzba je pristupna pouze pro aktivni odberatele sluzby blackberry...a co ted??? Pordis mi prosim, dekuju Andrea
moooc dekuji za radu, zkusim, a snad to zvladnu
Jinak jsem se do BB uplne zamilovala...supeer vecicka...
Andrea
-- doplnění předchozího příspěvku (pon pro 27, 2010 21:01) --
Ahoooj,Ruslan Botsyurko wrote:Ahoj, vítám tě mezi ostružinovými fanoušky, předem se zeptám jakou máš verzi systému. Zjistíš to tak, že stiskneš zároveň levý Alt + pravý Shift + H , pokud máš verzi 4.6, tak bych doporučil nejdříve provést update na verzi 5. Teď koukám, že OS 5 už pro BB Curve vyšel oficiálně, takže stačí připojit k počítači, zapnout BlackBerry Desktop Manager (pokud nemáš, stáhni a nainstaluj, je to základní synchronizační program) a dát aktualizovat systém. Je to jednoduché a nemusíš se bát, že bys něco zkazila. Jestli se ti zmíněné problémy objeví i na novém systému, tak dej vědět. Jinak nevím jestli sis to zjišťovala, ale k plné funkčnosti BlackBerry smartphonů se doporučuje pořídit si u operátora speciální datový tarif BIS.
tak pokus se nezdaril, mam skutecne verzi 4.6, aktualizace nejde provest, pise mi to error pri pokusu o aktualizaci systemu, tato sluzba je pristupna pouze pro aktivni odberatele sluzby blackberry...a co ted??? Pordis mi prosim, dekuju Andrea
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Prohlizec BB 8520
Ahoooj,
tak uz mam preinstalovano, bohuzel problem s prohlizecem pretrvava, ackoliv jsem pripojena na domaci wifi, kliknutim na ikonu prohlizece v BB se na net nepodivam
, nevim kde delam chybu...
Jeste bych se TTe rada zeptala zd je mozne zmenit ikony na hlavni plose, chtela bych tam mit jine?? Je nekde v nastaveni sms moznost zrusit zobrazovani jako konverzce???
Dekuju za pomoc, Andrea
tak uz mam preinstalovano, bohuzel problem s prohlizecem pretrvava, ackoliv jsem pripojena na domaci wifi, kliknutim na ikonu prohlizece v BB se na net nepodivam
Jeste bych se TTe rada zeptala zd je mozne zmenit ikony na hlavni plose, chtela bych tam mit jine?? Je nekde v nastaveni sms moznost zrusit zobrazovani jako konverzce???
Dekuju za pomoc, Andrea
Prohlizec BB 8520
Pokud ti neběží defaultní browser po připojení na wifi podívej se do nastavení prohlížeče a nastav:
Menu - prohlížeč - menu - možnosti - konfigurace prohlížeče - prohlížeč - PROHLÍŽEČ HOTSPOT
Menu - prohlížeč - menu - možnosti - obecné vlastnosti - výchozí prohlížeč - PROHLÍŽEČ HOTSPOT
Bež do menu - správa připojení - možnosti mobilní sítě - datové služvy - ZAPNUTO.
Ikony a pořadí na Today změníš jednoduše - bež do menu a ikony který chceš mít na uvodní obrazovce přesuneš ( pokud na Today máš 6 ikon ) tak v menu na prvních 6 míst přesun ikony které chceš (najedeš kurzorem na ikonu kterou chceš přesunout - pak zmáčkneš tlačítko menu a vyber přesunout aplikaci - pomocí trackballu ikonu přesuneš a potvrdíš zmáčnutím trackbalu.
Zobrazovaní sms v konverzaci - sice jsem na internetu v diskuzích četl,že se zobrazování dá zrušit ,ale nikde jsem bohužel nenašel funkční řešení jak toho docílit.
Menu - prohlížeč - menu - možnosti - konfigurace prohlížeče - prohlížeč - PROHLÍŽEČ HOTSPOT
Menu - prohlížeč - menu - možnosti - obecné vlastnosti - výchozí prohlížeč - PROHLÍŽEČ HOTSPOT
Bež do menu - správa připojení - možnosti mobilní sítě - datové služvy - ZAPNUTO.
Ikony a pořadí na Today změníš jednoduše - bež do menu a ikony který chceš mít na uvodní obrazovce přesuneš ( pokud na Today máš 6 ikon ) tak v menu na prvních 6 míst přesun ikony které chceš (najedeš kurzorem na ikonu kterou chceš přesunout - pak zmáčkneš tlačítko menu a vyber přesunout aplikaci - pomocí trackballu ikonu přesuneš a potvrdíš zmáčnutím trackbalu.
Zobrazovaní sms v konverzaci - sice jsem na internetu v diskuzích četl,že se zobrazování dá zrušit ,ale nikde jsem bohužel nenašel funkční řešení jak toho docílit.
Prohlizec BB 8520
Ahoooj,
dekuju za pomoc, uz mi to funguje jak ma
Myslim, ze je celkem skoda, ze neni mozne zmenit nastaveni sms, totez mne vadi u protokolu hovou, zda se mi to dooost neprehledne...ale asi si zvyknu
Pokusim se ted nastavit mail, tak to asi bude pro mne take orisek..
Jeste jednou diky, Andrea
dekuju za pomoc, uz mi to funguje jak ma
Myslim, ze je celkem skoda, ze neni mozne zmenit nastaveni sms, totez mne vadi u protokolu hovou, zda se mi to dooost neprehledne...ale asi si zvyknu
Pokusim se ted nastavit mail, tak to asi bude pro mne take orisek..
Jeste jednou diky, Andrea
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

Prohlizec BB 8520
Jestli máš BIS, tak je nastavení mailu jednoduché. Stačí zadat email, heslo a podrobnější nastavení už se stáhne samo.