V čem číst PDF?

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
rraol
nováček
nováček
Zařízení: LG Optimus Black

V čem číst PDF?

Post by rraol »

Ahoj, mám Omnii II, WM 6.5, kde je v základu Adobe Reader LE 2.5. Tento program ale neumí pracovat s polohovým senzorem, a co hůř - v nabídce "Zobrazení" má pouze lupu, neumožňuje otočit list na šířku. Při čtení dokumentu ve Full screen je písmo příliš drobné a číst nelze, při použití zoom zase není na šířce displeje zobrazena celá řádka a musím text neustále posouvat zleva doprava.
Prosím o radu, v jakém programu bych si mohl číst PDF dokumenty, a mohl je mít otočeny "na šířku"? Pokud možno program zdarma :-) Díky moc.
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

V čem číst PDF?

Post by Jiří Hrma »

Existuje ještě PocketXpdf, ale nejsem si jistý, zda je lepší než řešení od Adobe. Ono teď už je to s novým sw pro WM problém, výrobci od něj upouštějí a nic nového nevzniká.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

V čem číst PDF?

Post by IkE Blaster »

Já mám také Adobe Reader LE 2.5.0.0 a v menu Nástroje > Zobrazení mám i poločky "Otočit vlevo/vpravo"... Stejně je ale podle mě lepší otočit celý display
groovox
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: ML950XL Alcatel IDOL4S Pro W10, NL1520, HTC HD2

V čem číst PDF?

Post by groovox »

mrkni v menu Adobe do About Adobe... jaký máš build - Core Engine, jestli máš nižší než 1.0.404840, tak tam nemáš v Tools>View> přizpůsobovač na čtení tzv. Reflow a ani funkce Rotate Left/Right. Vygoogli si tento novější build v cab-u a přeinstaluj původní.
Post Reply

Return to “Aplikace”