Dobry den,
mam tento telefon necely rok, dost mi zerie nervy tym ze je dost nespolahlivy - ma vykyvy vo vykone, mrzne, niekedy sa neprebudi alebo ho najdem ako vibruje (len tak sam od seba a neda sa ho prebudit treba spravit softreset). Emailovy klient mi ukazuje ze mam 2 maily, ktore tam nie su resp neviem kde. Niekedy nejde otvorit sms sprava, niekedy ma zevraj nepocut alebo druha strana pocuje zvuky ako dialup niekedy. Fakt mi vyhovuje vsetkym len keby to fungovalo kusok lepsie. Mam tam nainstalovany mobile shell3,5, sk toools,corelplayer, nitrogen, skype a operu novu a staru; ziadne hry. Otazka je teda ako oficialne falshnut rom - softwer co som mal na cd mi nejde lebo mam windows7 64bit - myslim to new pc studio for samsung. Keby bol niekto taky dobry a nasmeroval ma kde by som stiahol novu rom priamo od samsungu. Ako je to pripadne so spolahlivostou oficialnej najnovsej rom od samsungu na I8000.
Aktualny stav telefonu:
PDA: I8000NXXIJC
CSC: I8000XCSIJC
Telefon: I8000XXIJ3
Windows mobile 6,5
-- doplnění předchozího příspěvku (čtv pro 02, 2010 11:35) --
a aby som nezabudol nekedy mi nejdu otvorit SMS a niekedy mi ani sms neprijme.
Oficialny flash ROM
Oficialny flash ROM
Tak problemy co píšeš jsem mel take, a od flesnuti na novou rom problemy zmizely. Mam rom JG4 a casem flesnu na JH1. Kazdopadne posledni oficialni rom urcena pro ČR je JE2. Byla celkem v pohode akorat sem tam zmrzla pri prichozim hovoru. Ted mam JG4 ta je myslim urcena pro holandsko a zatim nevim co je to restart. Mam ji asi dva mesice a ani jednou mi to nevytuhlo. Je samozdrejme pocestena takze ciziho jazyku se bat nemusis. Akorat po flesi musis najet do mistniho nastaveni a prepnout region na cz protoze je tam standartne stat pro ktery je to urcene. Pak by se ti stalo ze by jsi mel spb mobile shell v Holandstine. Popisovat postup pri flesi , nebo update ovladace pro usb na Win7 ti nebudu protoze bych tu popsal tri stranky. Hodim ti odkaz na jine forum kde se zaregistrujes a vse se tam doctes. Bude to asi na delsi cteni ale kdysi jsem to tam taky nasel a podle navodu flesnul. Jeste pred flesem pro jistotu udelej hard reset a smaz moje uloziste, a po flesi udelej hard znovu. Kdysi jsem to nedelal a nekdy ty romky blbly. Vše se doctes chce to trpelivost, ale fleš stoji za to. Ted kdyz se muzu na telefon opravdu spolehnout tak jsem maximalne spokojeny. Tak flesi zdar.
Code: Select all
http://www.i8000.cz/viewforum.php?f=47&sid=b78cf5be06dfdcbfdb26405206d7c6ebOficialny flash ROM
Dakujem pekne za nasmerovanie ohladom problematiky na tom fore som nasiel vsetko co som potreboval.
Modem, Rom a Octan stiahnuty. Rom som sa rozhodol dat JB1 mala by byt rychlejsia a stabilnejsia ako ta moja ktora stoji za prd. Dufam ze sa to flashom zlepsi. ja volnej ram vela nepotrebujem staci mi ze telefon nemrzne nepada a nemusim ho kazdy den restartovat, dokaze prijimat sms a bude trosku sviznejsi. Stiahol som aj ROM JE2 ktora je zevraj posledna oficialna pre CR. tak zacnem tou JB1 a ked tak casom mozno skusim aj tuto.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 04, 2011 12:36) --
Tak moje poznatky - JB1 som ani nedaval rovno som tam slahol JE2 a je to uplne neporovnatelne oproti tomu co tam bolo pred tym. telefon od flashu este nezamrzol ani raz a zatial som nepostrehol ani zrusenie hovoru. takze som maximalne spokojny a odvolavam vsetky zle slova ktore padli z mojich ust ohladom windows mobile. v hlavnom ulozisti mam 90mb volneho miesta uz len skype musim nainstalovat a RAM sa drzi na urovni medzi 40 az 50 mega (po restarte okolo 72MB)- cize som uplne spokojny. ale na ramke mi moc ani nezalezalo islo mi hlavne o spolahlivost telefonu - takze kto chce stabilny system s rozumnym vykonom odporucam oficialnu ROM JE2 - myslim ze posledna pre cesky trh.
- uz som neinstaloval ziadne rozhrania graficke - plne mi postacuje samsung today.
- no mozno by som sa casom skusil pohrat s Titaniom - videl som aj pekne a prakticke upravy, na defaultnom titaniu mi vadi ze nezobrazuje nic sam od seba ale je potrebne nabehnut na to kurzorom.
Majte sa
Modem, Rom a Octan stiahnuty. Rom som sa rozhodol dat JB1 mala by byt rychlejsia a stabilnejsia ako ta moja ktora stoji za prd. Dufam ze sa to flashom zlepsi. ja volnej ram vela nepotrebujem staci mi ze telefon nemrzne nepada a nemusim ho kazdy den restartovat, dokaze prijimat sms a bude trosku sviznejsi. Stiahol som aj ROM JE2 ktora je zevraj posledna oficialna pre CR. tak zacnem tou JB1 a ked tak casom mozno skusim aj tuto.
-- doplnění předchozího příspěvku (úte led 04, 2011 12:36) --
Tak moje poznatky - JB1 som ani nedaval rovno som tam slahol JE2 a je to uplne neporovnatelne oproti tomu co tam bolo pred tym. telefon od flashu este nezamrzol ani raz a zatial som nepostrehol ani zrusenie hovoru. takze som maximalne spokojny a odvolavam vsetky zle slova ktore padli z mojich ust ohladom windows mobile. v hlavnom ulozisti mam 90mb volneho miesta uz len skype musim nainstalovat a RAM sa drzi na urovni medzi 40 az 50 mega (po restarte okolo 72MB)- cize som uplne spokojny. ale na ramke mi moc ani nezalezalo islo mi hlavne o spolahlivost telefonu - takze kto chce stabilny system s rozumnym vykonom odporucam oficialnu ROM JE2 - myslim ze posledna pre cesky trh.
- uz som neinstaloval ziadne rozhrania graficke - plne mi postacuje samsung today.
- no mozno by som sa casom skusil pohrat s Titaniom - videl som aj pekne a prakticke upravy, na defaultnom titaniu mi vadi ze nezobrazuje nic sam od seba ale je potrebne nabehnut na to kurzorom.
Majte sa