Nexus One se zřejmě dočká aktualizace i na Android 3.0

Diskuze o systému Android (N, 6.x… tipy na úpravy, všeobecná diskuze)
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

Nevím, mě nepřijde chování Applu nijak závadné, stejně tak se chová kde kdo, jen se tak o tom nemluví nebo by se tak choval, kdyby nastala obdobná situace. Takže proto to možná vnímáš citlivěji. A upřímně řečeno, nejsem si jist, kolika uživatelům iOS bude chybět aplikace věnující se Androidí platformě, bo co to bylo....
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Prolbém je, že tahle cenzura se nebude líbit antimonopolním úřadům. Mě to také přijde divné, ale vzpomeňte si, že Microsoft musí ve Windows dát uživateli na výběr mezi prohlížeči. A je to jeho systém... Nicméně když už spravedlivá soutěž, tak pro všechny, takže Apple by měl podle mě být za toto trestán.

Jinak byl bych rád, kdyby google cenzuroval Apple - to by bylo řevu :lol:
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

IkE Blaster: cože? Jak jsi na základě takové kraviny, jako kecání MS do toho, jak chce nabízet svůj produkt (např. nutnost umožnit výběr browseru) usoudil, že se jedná o spravedlivou soutěž? A kde je napsáno, že jakýkoli provozovatel SW Marketu má povinnost mít v nabídce cokoli, co si vývojář usmyslí??? Připadám si tu jak Alenka v říši snů. Takové snůšky nesmyslů....
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

TO UNI:
Myslim ze jediny, kdo to porad nechape, jsi ty (a jeste jeden, ktery snad nepochopi nikdy nic, ale toho jmenovat nebudu, nechci vyvolavat zbytecny flame, stejne sem uz skoro nechodi :o) ). Jde o to, ze Apple cenzuruje slovo "Android". Ukaz mi jakeholiv jineho vyrobce, ktery cenzuruje slovo oznacujici nazev vyrobce/produktu. A ted mluv...
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

Apple necenzuruje slovo,ale naznaky akejkolvek (skrytej)reklamy na konkurenciu. Aj tomu autorovi co mal v svojej app uvedene, ze je vo finale sutaze u androidu,tak mu to jednoducho zakazal. Vyuzivas nas market,kde ti davame moznost zarobit,tak tam take nieco nema co robit.

Treba si uvedomit ze sa jedna o specializovany obchod urceny pre produkty apple. Takze sa nejedna o cenzuru, ale o strazenie si svojho biznisu.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

Ano muzeme vymyslet hromadu marketingovych zvastu, co to vlastne, ale nakonec se shodneme, ze tohle jina znama firma proste nedela. Jestli tohle delaji jine firmy, rad se podivam na nejaky dukaz.
radospol
smartstar
smartstar
Zařízení: Huawei U8650 (sonic)

Post by radospol »

pochybujem, ze by v penny marketu dovolili predavat vyrobok,ktory by mal na obale uvedene Tesco:) Je to tak vsade,len o tom nikto nema potrebu hovorit,lebo je to pochopitelne.

Dufam, ze sa nexus one docka aktualitacie na android 3.0, aby som nebol len OT:)
_iNTERFACE
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone

Post by _iNTERFACE »

:smt009 :smt017
bkf1 wrote:To je takova ta svoboda, jak kdyz se mi nelibi to, jak to v teto zemi funguje, tak mi tato vlada take nebrani, abych se prestehoval jinam ze? Nekdy si rikam, ze bych chtel byt tak jednoduchy jako "_iNTERFACE"... muj zivot by byl tak jednoduchy :o)
> vzdy som tvrdil, ze si jednoduchy cloviecik a ty si mi to vzdy dokazoval...takze ak by si bol len trosku vzdelany, tak by si videl ten jasny rozdiel a ze vlada akehokolvek statu pozostava z prostriedkov, ktore najprv musela ukradnut TEBE, bez opytania a bez moznosti vyberu, teda obmedzovanim(verejne), ktore ty tak nemas rad...
narozdiel od applu, ktory on sam(sukromne) stale dava svoje miliardy do vyvoja a vyvija to co tvoj zaostaly mozog nedokaze pochopit a vzdy ku kazdemu jednemu prispevku hadze taketo zvratky...schvalne si spocitaj pocet mojich a tvojich prispevkov a velmi rychlo zistis, kto je zaslepena ovca, moj zlaty...
> naozaj by si mohol konecne popustit uzdu tolkej nenavisti a prestat stale v kazdom jednom prispevku podpichovat, konkurenciu, ktora tebe je ukradnuta...jedol si niekedy opekane svaby? alebo kobylky? myslim ze vela ludi, toto za jedlo nepovazuje a predsa o tom nevypisuju po kazdej jednej diskusii, ako ty o tom co tebe nechuti...ked ti nechuti, tak to nejedz, ale nechaj ostatnych nech si vyberu a nerozhoduj za nich, ked nevies ake maju potreby...a uz prosim ta nikdy nepis, lebo fakt ma zaraza, ze s vedomim, ze kazdy tvoj prispevok je dohladatelny stale klames a provokujes, dookola tymi istymi bludmi, ktorym snad ani ty neveris, co je tiez dohladatelne, ked vlastne apple obhajujes, pri kydani na tvoj novy objekt nenavisti WP7...fakt zvlastny druh zabavy mas...a to nie je jedina diskusia, kde takto vystupujes...
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

To _iNTERFACE: Zaujal mne tvůj podpis a vzhledem k tomu, že si vybírám nový přístroj pod stromeček, Tě prosím o radu, kde se dá koupit Android zadarmo. Já mám tedy jeden vyhlídlej, ale ten stojí tolik co nový windows. :(
Post Reply

Return to “Operační systém Android”