Me se libi tenhle typicky argument jablickaru, ze "Apple prece nikoho do niceho nenuti"

Apple prece nikoho do niceho nenuti, dava takovou svobodu, ale uzivatel nesmi napsat slovo "Android" (kdyz tohle neni cenzura, tak co potom?) a za odemceny iPhone by ho Apple nejradeji hnal pred soud. To je svoboda ala "_iNTERFACE"

To je takova ta svoboda, jak kdyz se mi nelibi to, jak to v teto zemi funguje, tak mi tato vlada take nebrani, abych se prestehoval jinam ze? Nekdy si rikam, ze bych chtel byt tak jednoduchy jako "_iNTERFACE"... muj zivot by byl tak jednoduchy :o)
TO GreenArrow:
Mno to bych rekl, ze je to dulezity faktor a to tuplem pokud se jedna o tak velky rozdil uhlopricek, jako je mezi kapesnim zarizenim a prenosnym zarizenim typu notebook/netbook/tablet. Osobne jsem velmi zvedav, jak se vyvojari s timto problemem poperou. Hlavne me zajima, jestli bude Android pro kazdy z techto dvou typu jiny nebo Google vytvori prostredi, ktere se dokaze adaptovat na konkretni rozliseni, stejne jako je tomu u ruznych OS na PC (tohle druhe reseni je samozrejme slozitejsi, ale me by se zamlouvalo mnohem vice).