Již dlouhou dobu uvažuji o koupi "chytrého" telefonu.
Nikde jsem se nedozvěděl jaký telefon vybrat, když hlavním kritériem je pro mě funkční excel.
Nemohu se dopídit pod jakým mOS funguje program který umožňuje otevírání a editaci souborů.xls, které:
- obsahují prvky VBA
- obsahují makra VBA
- jsou velké 10-15Mb
- obsahují funkce excelu (hlavně vyhledávací, logické, informační, statistické a samozřejmě i matematické )
- obsahují maticové vzorce
Uvítal bych nějaký vyčerpávající článek na moje téma na vašich stránkách, za což vám předem děkuji.
\\ Přesunuto z 'Náměty a připomínky' do Offtopic. Farokh
Excel v mobilu
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
Excel v mobilu
Asi nejlepší podporu excelu má teď Windows phone 7,ale tam to začíná od nuly a je to stejně v p.r.d.e.l.i jako u androidu a iPhonu,pokud potřebuješ opravdu mobilní excel,šáhnul bych po nějakém starším UMPC s windows 7
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Excel v mobilu
Ty Win7 nechápu, ale souhlasím. VBA podle mě neumí žádný dostupný tabulkový editor na jakékoliv platformě.
-
Docent
- přispěvatel

- Zařízení: Dell AXIM X51v, Vodafone 845
Excel v mobilu
Mně docela vadí dělat v Excelu i na netbooku s 10,1 displejem... Nějak si nedovedu představit vážně s tím pracovat na jakémkoli telefonu.
-
Stavros Niarchos
- nováček

- Zařízení: iPhone 4 + pár WM veteránů
Excel v mobilu
Souhlas. Pod to se taky podepíšu. Na smrtfounu nebo PDA s displejem max 4" je Excel tak na prohlížení a možná ojedinělou editaci a ne na větši vkládání či úpravu dat do "chlívečků". Třeba na HD2 by to bylo za trest - furt zoomovat sem a zpátky. 
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Excel v mobilu
Přesně tak, jednoduchá editace ano, stejně jako ve Wordu, ale na tvorbu složitých maker a prezentací bych to neviděl! 
Excel v mobilu
Ono mě ani tak nejde o tvorbu těch maker,nebo tabulek.xls.
Jde mi hlavně o jejich korektní zobrazení a případnou úpravu.
Jde mi hlavně o jejich korektní zobrazení a případnou úpravu.