Android 2.2 Froyo na Desire: Postřehy, zkušenosti, názory
jako muze to byt zakazane... tahle obnova se neuklada lokalne, ale na server. Po startu by to se na nic nemelo ptat a rovnou to zacne v pozadi pracovat, stahovat znova app a nastavi tel. U cisteho anroida to tak funguje, ale rikam HTC pouziva vlastni zalohu a tak tohle muze byt zakazane a proto je ta volba skryta.
-
mKabel
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
V každém případě to už nefunguje jako před tím... Příjde mi to jako vada. Nicméně už s tím počítám a zálohuji sám, ale funkce to byla skvělá, vše se samo nastavilo...no nic
zrovnatak mi blbne i počasí, nevím kde je chyba 
jak blbne? kdy blbne? uz od prnich rom blbne ve, tak ze pokud nemas automatickou aktualizaci, tak rucne to jde blbe.. pokud mas na pocasi nastavenou aktualni polohu, tak vzdy pri presunu z mista na misto (zmena BTSky) se pocasi smazne a ty ho pak ruco musis aktualizovat a driv to obcas slo az na nekolikaty pokus. Bohuzel... pokud se tomu chces vyhnout, tak nech pocasi automaticky aktualizovat nebo mu nastav tebou vybranou polohu a ne tu moznost "aktualni poloha"
aha takže to asi není jen můj problém. No většinou jak píšeš tak ho musím několikrát aktualizovat než se povede a pak mi občas zmizí i tak. Zapnul jsem tu automatickou aktualizaci tak uvidím, teď jde o to estli se zaktualizuje při vynutém připojení - spíš asi pokaždé, když ho zapnu ne.
no tak logicky, nenapadlo me ze mas vyple data... nebo si v pocasi najdi rucne polohu a uloz ji a pak pri pridavani widgetu s pocasim na plochu zadej misto aktualni pozice tu co najdes rucne.. to by melo taky fungovat, aby ti nemizelo
zkusím díkes, jinak vypínám data čistě z důvodu baterky, když třeba jedu 2 hod. v autě tak nepotřebuju připojení 
to chapu jak vlezu do auta, take vypinam data
prepinani dat na btskach je docela energeticky narocne.. navigace pak vydrzi treba o hodku dele 
-
mKabel
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
To že se u froya přetáčí displej i při otočení telefonu doprava jsem věděl a používal jen občas při prohlížení netu. Teď jsem mobil přetočil znovu, pustil video a to se přehrává jen vzhůru nohama (přetočené doleva)...tak k čemu je to otáčení displeje i na druhou stranu, když to video neumí...
Froyo to umi jen program na video to ma zakazany... a ma to zakazany i vetsina programu treti strany na prehravani videa (mozna existuje nejaky video prehravac, kde to jde. To nevim.. ) Kazdopadne na video prece nepotrebujes natacet displej na vsechny strany. Je to zbytecne.
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Branduje VF Desire?Pokud ano jak ho odbranduji a upgradnu na 2.2 froyo?
-
Pavel Vlasák
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Desire
Nebranduje! Aktualizace přijde sama!
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jediny kdo branduje HTC Desire je T-Mobile.Vodafone ci O2 nikoliv.
-
Thompson
- smartguru

- Zařízení: Apple iPhone SE 64GB SG + Apple Watch series 2
Díky, dneska jdu Desire koupit, tak jsem se zeptal, co mě bude čekat :D .
-
eltoroloco
- nováček

- Zařízení: sony ericson
Jeste jsem neprecetl celi forum ale ja mam problem s MARKETEM ! Po instalaci 2.2 Froyo mi zmizel MARKET a to me fakt stve ! Nevite nekdo co s tim nebo kde ho sezenu a nainstaluju znova?
a provedls HW reset?
-
eltoroloco
- nováček

- Zařízení: sony ericson
ROMEIRO: ja mam s tim kalendarem zase jinej problem ... Zobrazuje mi to i to co nechci a nejde to smazat ! Takze narozeniny to zobrazuje v pohode ale to ze mi to zobrazuje i akci ktera je od do, zasira mi to celej kalendar protoze na kazdy den neco je ! Nevite nekdo co s tim ?
2.Problem : do seznamu kontaktu se mi nasrali fotky a lidi z FB proc ? Nevite jak to zmenim. Urcity veci spojeny s tim Facebookem mi nevadeh a neco me fakt stve! Diky za odpoved
2.Problem : do seznamu kontaktu se mi nasrali fotky a lidi z FB proc ? Nevite jak to zmenim. Urcity veci spojeny s tim Facebookem mi nevadeh a neco me fakt stve! Diky za odpoved
A jak má kalendář vědět co chceš a co nechceš? Kalendář zobrazuje prostě to, co do něj napíšeš. Jediný co lze vypínat jsou druhy kalendářů - facebook, phone etc.
Ad. konktatky. Oni se ty kontakty ve skutečnosti nespojí - pouze propojí. To je docela podstatné. Tzn. při sychnronizaci zůstává pouze to, co jsi si tam uložil ty. Jinak k rozpojování, propojování a úpravám propojených kontaktů slouží ikonka v pravo vedle fotky kontaktu - takový dvě kuličky - spojený nebo rozpojený. Tapnutím na ně, můžeš navolit co chceš mít spojené, co ne a také po tapnutí můžeš vybrat fotografii. Může tam být buď ta facebookovská, nebo nějaká tvoje, nebo teprve vyfotit a přidělit.....
Ad. konktatky. Oni se ty kontakty ve skutečnosti nespojí - pouze propojí. To je docela podstatné. Tzn. při sychnronizaci zůstává pouze to, co jsi si tam uložil ty. Jinak k rozpojování, propojování a úpravám propojených kontaktů slouží ikonka v pravo vedle fotky kontaktu - takový dvě kuličky - spojený nebo rozpojený. Tapnutím na ně, můžeš navolit co chceš mít spojené, co ne a také po tapnutí můžeš vybrat fotografii. Může tam být buď ta facebookovská, nebo nějaká tvoje, nebo teprve vyfotit a přidělit.....
Ahoj,
mohl by mi někdo poradit, proč mi telefon píše že nejsou dostupné žádné aktualizace, i když tam mám verzi 2.1?Telefon je brandovaný Tmobile.Díky a omlouvám se za trochu OT.
mohl by mi někdo poradit, proč mi telefon píše že nejsou dostupné žádné aktualizace, i když tam mám verzi 2.1?Telefon je brandovaný Tmobile.Díky a omlouvám se za trochu OT.
tak si precti par stranek zpet a dozvis se odpoved.