Nekolik otazek na TP2 a WM

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
xpe_1
nováček
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: pon bře 15, 2010 18:11
Zařízení: HTC Rhodium
Bydliště: Nepomuk
Kontaktovat uživatele:

Nekolik otazek na TP2 a WM

Příspěvek od xpe_1 »

Zdravim, chtel bych poprosit nekoho, kdo uz ma delsi dobu Touch Pro2 o par otazek.

Tou prvni je vysouvaci mechanismus klavesnice. Mam na okrajich klavesnice jeste slidu, ale vsiml jsem si na ni viditelnych car od otvirani a zaviranim stejne tak ze zadni strany displeje. Mam obavy, ze pokud bych nekdy o slidu prisel, mohl bych si takto poskrabat klavesnici i displej zezadu (stavalo se mi to na Xperii X1, pak jsem menil klavesnici). Je to normalni? Nezda se mi, ze bych na to pri vysouvani vylozene tlacil moc, ale s jistotou to rict nemohu.

Tou druhou je, zda nekdo nevite o ciste, ale opravdu ciste romce s WM 6.5? Aby tam byl cisty Windows Mobile, bez vsech tech zbytecnosti okolo?

A ta posledni se netyka ani tak TP2, spis WM, ale nechce se mi kvuli tomu zakladat nove tema.
Jak vlastne vypada WM bez Sense, Touch Flo a vsech nadstavb?
Napriklad tento obrazek ( http://img4.imageshack.us/i/isaacmincom ... highr.png/" onclick="window.open(this.href);return false; ) se objevoval v prvnich recenzich WM6.5, ale nikdy jsem takhle hovor neprijimal ani v ofiko ani v neofiko romkach. Existuje takhle vubec a je mozne mit v telefonu jen WM bez jakychkoli zbytecnosti, co pres to nalepi vyrobci? Vim, ze treba Sense je uzitecne, ale me se mnohem vic libi grafika samotneho WM, ale nikdy jsem ho nevidel v telefonu tak, jako treba na PC v emulatoru.


Dekuji moc za pripadne odpovedi.
Qwerts
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 133
Registrován: sob říj 21, 2006 15:22
Zařízení: Lumia 640
Bydliště: Ivanovice na Hané

Nekolik otazek na TP2 a WM

Příspěvek od Qwerts »

xpe_1 píše: Mam na okrajich klavesnice jeste slidu, ale vsiml jsem si na ni viditelnych car od otvirani a zaviranim stejne tak ze zadni strany displeje. Mam obavy, ze pokud bych nekdy o slidu prisel, mohl bych si takto poskrabat klavesnici i displej zezadu (stavalo se mi to na Xperii X1, pak jsem menil klavesnici). Je to normalni? Nezda se mi, ze bych na to pri vysouvani vylozene tlacil moc, ale s jistotou to rict nemohu.
Po cca půl roce jsem folii odlepil, protože už byla celkem hodně "ojetá", bez ní po dalším půl roce lze na klávesnici vidět, že se to s něčím tře, ale nedá se říct, že by se barva nějak sedřela. Záda displeje dodřená nemám.
xpe_1 píše: Tou druhou je, zda nekdo nevite o ciste, ale opravdu ciste romce s WM 6.5? Aby tam byl cisty Windows Mobile, bez vsech tech zbytecnosti okolo?
Ůplně čisté WM bez ničeho se hledají blbě a jsou i celkem nepohodlné pro bežné používání (alespoň pro mě :D).
Nejlepší zkušenosti mám s nejnovější (4.6.2010) obyč stock romkou od HTC (http://www.htc.com/cz/SupportDownload.a ... &dl_id=953" onclick="window.open(this.href);return false;) nebo s vařenou Simplicity (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=734399" onclick="window.open(this.href);return false;), která mi nepřijde tak šíleně zbalastěná blbostma jako kdysi dobrá EnergyROM, kde to už stařičký Qualcomm nedává a procenta baterky letí dolů jak minuty...
xpe_1 píše: A ta posledni se netyka ani tak TP2, spis WM, ale nechce se mi kvuli tomu zakladat nove tema.
Jak vlastne vypada WM bez Sense, Touch Flo a vsech nadstavb?
Napriklad tento obrazek ( http://img4.imageshack.us/i/isaacmincom ... highr.png/" onclick="window.open(this.href);return false; ) se objevoval v prvnich recenzich WM6.5, ale nikdy jsem takhle hovor neprijimal ani v ofiko ani v neofiko romkach.
Today obrazovka vypadá stejně jako u WM 6.1 a starších, pokud máš vyplé titanium. Jinak ten screen je z nativních Wm6.5 WM, ale v snad každé vařené i ofi ROM je ta blbina od HTC.
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 56 hostů