Screen Capturer 3: Screenshoty z Windows Phone 7 zařízení
Screen Capturer 3: Screenshoty z Windows Phone 7 zařízení
Marně jsem Googlil, zda pro Windows Phone 7 existuje nějaký nástroj, přes který mohu pořizovat screenshoty přímo z připojeného zařízení (nemám na mysli skrze emulátor). Bohužel to vypadá, že ani na Xda-developers nemají řešení a co jsem našel v diskuzích, tak je to kvůli tomu, že systém nepodporuje plnohodnotný multitasking. Mně to bylo divné, proč se v žádných zahraničních recenzích neobjevují skutečné screenshoty, ale vždy přímo fotografie displeje zařízení. Je to škoda, pro recenzenty to bude práce navíc a přitom by stačilo tak málo (třeba nějaký klávesový shorcut jako to má iPhone už od samého počátku).
Pokud potřebujete vytvořit screenshot z emulátoru, vystačíte si samozřejmě s kombinací Alt + PrintScreen, ale jsou i elegantnější řešení včetně videa.
Pokud potřebujete vytvořit screenshot z emulátoru, vystačíte si samozřejmě s kombinací Alt + PrintScreen, ale jsou i elegantnější řešení včetně videa.
-
pavliicek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 820, Samsung Galaxy S3 i9300
Screenshoty z Windows Phone 7 zařízení
A tomuhle se dneska rika operacni system:D
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
Na Androidu to taky nejde bez ROOTu, ale teď jde o to, jestli něco, jakože ROOT bude na WP7 fungovat.
Bigis: Na Androidu to přeci bez rootu funguje přes SDK naprosto bez problémů 
Jasně, ale ne každýmu se chtěj instalovat SDK 
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
Ty jo no jó. Já na to úplně zapomělJiří Hrma wrote:Bigis: Na Androidu to přeci bez rootu funguje přes SDK naprosto bez problémů
Jiří Hanč: To je otázka pár minut. Nejjednodušší je udělat screenshot na iPhone, tam stačí stisknout Home + Power a máš uloženo, ale instalace SDK pro Android mi taky nevadí a klidně bych si něco podobného nahodil i kvůli screenshotům z WP7 (recenze, testy), ale asi si budu zatím muset vystačit z foťákem.
-
Kato
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Desire (AOS 4.2.2),Nokia Lumia 800, Apple iPad
Na screenshoty z WP7 bude stacit imho tuzka a papir - to nejak obkreslis :-P
-
jakubcizek
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Magic, Nexus One
Ou nou, žmoulám v ruce Omnii7 a po dvou hodinách jsem našel leda dva blogposty.. Ten na MSDN radí využít emulátor (pitomá rada) pro autory programů, kteří musí dodat screeny do Marketplacu, ten druhý je tento. Dělat snímky nového systému fotoaparátem? To je trošku na přesdržku, zvláště v roce 2010 a na smartphonu :((. Těžká depka...
Jinak k sekundární diskuzi o snímkování na Androidu. IMHO využití ddms na snímkování je to nejlepší možné řešení - resp. snímkování z mašiny - asi těžko uděláte z mobilu screen třeba napůl stažené rolety, hmm?
Nějak jsem doufal, že v SDK pro WP7 něco najdu.
Jinak k sekundární diskuzi o snímkování na Androidu. IMHO využití ddms na snímkování je to nejlepší možné řešení - resp. snímkování z mašiny - asi těžko uděláte z mobilu screen třeba napůl stažené rolety, hmm?
Nějak jsem doufal, že v SDK pro WP7 něco najdu.
Cory Smith vytvořil utilitu, která umožňuje rychle snímat screenshoty alespoň skrze emulátor, další info a odkaz ke stažení najdete zde.

-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Konecne je k dispozici jedna z prvnich utilitek,diky ktere lze porizovat screenshoty primo na WP7 zarizenich.
Utilitka je updatovana kazdou chvili a doladuje se ,aby funkcnost byla zajistena napric vsemi moznymi zarizenimi..vice jiz tradicne na xda..zakladem je ale odemcene zarizeni,coz zase neni nic pro "recenzenty".
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1093169" onclick="window.open(this.href);return false;
Utilitka je updatovana kazdou chvili a doladuje se ,aby funkcnost byla zajistena napric vsemi moznymi zarizenimi..vice jiz tradicne na xda..zakladem je ale odemcene zarizeni,coz zase neni nic pro "recenzenty".
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1093169" onclick="window.open(this.href);return false;
- Attachments
-
- ScreenCapturer-20111023v3.xap
- Screen Capturer 3.0
- (222.03 KiB) Downloaded 178 times