Dlouhodobá zkušenost

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět

Při koupi touch pro a delším užívání

PDA bylo opravdu volba,kterou si nyní vychvaluji
6
50%
Solidní PDA nabitý funkcema
4
33%
Nic moc
2
17%
Už nikdy nic podobného
0
Žádná hlasování
 
Celkem hlasů: 12

Uživatelský avatar
Kott02
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: úte úno 19, 2008 19:30
Zařízení: iPhone 5 16GB
Bydliště: OVA
Kontaktovat uživatele:

Dlouhodobá zkušenost

Příspěvek od Kott02 »

Zdravím všechny vlastníky PRO2ky, ze zajmavosti - mam jej již rok (cca - nevím kde mám účtenku :) ) telefon stale funguje, když byl nějaký problém vždy to byl SW problém v tomto mě utvrzuje že HTC dělá opravdu velmi kvalitní přístroje. Co se týče SW, vyzkoušel jsem několik desítek ROMek, nemůžu si pomoct žádná mi neseděla tak sem se asi měsíc zpět vrátil k původní ofiko. Při přecházení z jedné ke druhé co se týče zálohy telefonu použil sem PPC PIM backup - až sem nevěřícně zíral jak to funguje (zaloha SMS, kontaktů, sense "lidé" atp) nakonec jsem dostal system do původního stavu jak měl být. Používal jsem jej na všechny druhy práce od dokument (word), internet (opera), navigace (tomtom). a je to velmi dlouho kdy mě naspoled sklamal - možná jediná věc budík, nevím zda chybu odstranili používám alternativní. Prostě o SW víme všichni své :) . co se týče HW stránky qualcom 7200A mi na moderní sense přijde velmi bídné ale to bude zase bota HTC kdy ma sice pěkné nové prostředí ale při určité chvíli se již začne sekat. Navigace nevím zda ten "sekavý" pohyb je trend PDA navigací (zkoušeno i igo) ted je dostupná i Dynavix 14 denní trial ten jsem ještě nezkoušel.
Občas mívám problémy kdy telefon při SMS vibruje ale nehraje hudba. momentálně požitá ROM 2.07.401.1 WWE (s CZ)

Dále telefon mi už několikrát spadl na zem, je obitý, dokonce jednou mi spadl tak nešťastně že od te doby mi nejde VOL DOWN tlačítko. ale musím říct že už je to více než 4 měsíce, tlačítko moc nepoužívám nemá vliv na funkci telefonu a mám obavy že zaruka by nejspíš nebyla uznána, i podle obitých rohů telefonu. Displayová část se kýve stejně, jako má většina problém.

Display má (teda nevím zda jsem viděl duchy :tlem: ) ale má dost nesprávně zobrazených bodů (jde to vidět na černé kde je plno bodů zelených) ale díky precizznímu rozlišení je to defakto neviditelné, fotoaparát ma několik vadných bodů na snímači - zelené body ve fotce cca 3.
Protože jsem jednou zaneřadil folii a pak jsem zapoměl dát má i dotyková vrstva škrábance. prostě standartně používanmý telefon žádné hýčkání ale zas žádné házení o zem. Nejčastěji požívaný jako navigace a BT sluchátkem.
Baterie stále vydrží v závislosti na používání i 3 dny v kuse když člověk volá, 3G stahuje data, občas nějaká ta wifi youtube hudba. když se méně používá bezproblému vydrží i týden.

Jen by mě zajmalo zda máte někdo podobné zkušenosti s demolicí telefonu a zárukou či placeným servisem průběh, cena, má li někdo problémy o kterých se nezmínil nikdo již na foru a zároveň je to vlastost telefonu atp. Jaká je nejlepší ROM pro toto zařízení (ještě dodám nejvíce se mi pozdávala MUSTANG ROM z XDA ale pak sem ho zaneřádil GTX skinem a telefon byl nepoužitelný).
pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

Dlouhodobá zkušenost

Příspěvek od pleswi »

Romky jsem ozkousel taky nejake taky jsem se moc nezkamaradil, takze mam take puvodni, telefon mam taky rok a dva mesice zhruba cca 16tis, stejne "problemy" jako ty vzdy SW (ale treba budik nezklamal nikdy a pouzivam ho denne) co se tyce opotrebeni tak mam akorat okraje telefonu trosku "obite" parkrat precijen taky spadl (do topeni, na zem, 15 schodu) displej ovsem chodi v pohode zelene body na cerne jsem zatim nezaznamenal a na fotaku jsem taky nepostrehl nutno podotknout, ze na fotaku jsem je nikdy vylozene nehledal. jedine co se mi ted projevilo, je odlupovani zadniho sediveho plasnu (okolo fotaku a zadniho mikrofonu) a jeste docela velka vule usb konektoru, takze obcas vynecháva pri spojeni. Tyto dve veci (plast a usb) se chystam uz asi 2 mesice reklamovat, ale zatim stale sháním informace jak jsou lidi s reklamacemi spokojeni a jake maji zkusenosti. rozhodne bych si koupil telefon znovu, ale nyni spise zvazuju, prechod na desire-z, takze mozna se pokusim o prodej a prechod na noveho bratricka, na kterem me laka hlavne android 2.2 procesor ram a interni pamet. trosku me zrazuje jen 4 rada klavesnice, ale zase cena je nizsi nez loni u tp2 .....
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Dlouhodobá zkušenost

Příspěvek od romčo »

Používam HTC Touch Pro2 tiež už vyše roka...snažím sa si ho šetriť.
Čo sa týka ROM, tiež som ich už vyskúšal veľa, ale momentálne som veľmi spokojný s ROM Simplicity - http://hotfile.com/dl/69960947/c904fb2/ ... TA.7z.html
Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2027
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Moto Zoom
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Dlouhodobá zkušenost

Příspěvek od koumes »

Romčo:co takhle ještě link na forum?Je to ale asi z xda,že.
Uživatelský avatar
Kott02
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 58
Registrován: úte úno 19, 2008 19:30
Zařízení: iPhone 5 16GB
Bydliště: OVA
Kontaktovat uživatele:

Dlouhodobá zkušenost

Příspěvek od Kott02 »

romčo jakou máš dlouhodobou zkušenost s touto ROMkou, ja sem u ofiko a musím říct po pár dnech přestane zvonit a občas nehlásí některé systémové zvuky - ale největší sranda je každá ROMka dělá něco jiného :D napiš jak dlouho ji máš že bych ji vyzkoušel.
romčo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 443
Registrován: ned bře 23, 2008 12:49
Zařízení: Lenovo A7010, Lumia 920, iPad Air 2, Lenovo Tab3 B
Bydliště: Trnava, Slovakia
Kontaktovat uživatele:

Dlouhodobá zkušenost

Příspěvek od romčo »

Ja som skúšal viacero ROM, aj oficiálnu, ale zostal som u tých neoficiálnych, hlavne kvôli "X" a "OK" tlačítku v spodnej lište. Testoval som Energy ROM, tie sa mi celkom páčili, ale vždy mi pri nich blbla iGO 8 navigácia. Potom som objavil ROM Simplicity (http://hotfile.com/dl/69960947/c904fb2/ ... TA.7z.html" onclick="window.open(this.href);return false;) ale má ich viacej, treba ich poskúšať...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=734399" onclick="window.open(this.href);return false;
Tie používam doteraz a som celkom spokojný, je prehľadné, stabilná...
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 37 hostů