Spouštění her přes DOS box v PPC
Dobrý den, na internetu jsem našel Dosbox pro ppc, dříve jsem dosbox používal na PC pro spuštění starých her, ale nyní nevím jak stím pracovat v mobilu, poradíte? Hlavně nevím ten hlavní adresář kde se dává mount c....nevím kam tedy ukládat hry...
Dosbox pro PPC mi nebyl schopen nic pořádně rozjet. Doporučuji spíš aplikaci PocketDOS.
Programy lze pak jednoduše spouštět z místa, kam byl nainstalován. Navíc má víc možností přizpůsobení.
http://www.pocketdos.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Programy lze pak jednoduše spouštět z místa, kam byl nainstalován. Navíc má víc možností přizpůsobení.
http://www.pocketdos.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Aha děkuji moc 
-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 15:00) --
Můžete mi tedy poradit jak v tom pracovat...?
-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 15:01) --
Hra např. GTA nejde spustit, sice už tam mam její ikonu ale stejně píše že to není platná aplikace systemu PPC
-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 15:44) --
No tak jsem si stahnul DukeNuke hru...a též nejde, pač to pořád píše že že to není platná aplikace PPC...prosím poradte, potom už nebude čas...
-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 19:06) --
Odpoví tedy někdo? Popř. jaké hry pro DOS mam stahovat, jsou tyto v něčem jiné (GTA2, DUKENUKE)?
-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 15:00) --
Můžete mi tedy poradit jak v tom pracovat...?
-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 15:01) --
Hra např. GTA nejde spustit, sice už tam mam její ikonu ale stejně píše že to není platná aplikace systemu PPC
-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 15:44) --
No tak jsem si stahnul DukeNuke hru...a též nejde, pač to pořád píše že že to není platná aplikace PPC...prosím poradte, potom už nebude čas...
-- doplnění předchozího příspěvku (sob zář 18, 2010 19:06) --
Odpoví tedy někdo? Popř. jaké hry pro DOS mam stahovat, jsou tyto v něčem jiné (GTA2, DUKENUKE)?
A jak to vůbec spouštíš?
Myslím ty hry...
Ten emulátor ti automaticky nevytvoří žádnou asociaci s dosovkama(jakože bys je mohl spouštět přímo přes průzkumníka). Musíš nejdřív zapnout emulátor. Počkat pár sekund až přestanou blikat řádky a potom už jen napíšeš přesný název dosovky, kterou jsi stáhl do telefonu. Např.: PocketDOS jsi nainstaloval na paměťovou kartu. Takže dosovku, kterou chceš spustit nakopíruješ přímo na paměťovku (bez podsložek). Řekněme, že se jmenuje třeba Mario.exe. Pak spustíš PocketDOS. A napíšeš jen přesný název souboru, tedy Mario(stačí jen název bez exe). Stiskneš ENTER a je to.
Ten emulátor ti automaticky nevytvoří žádnou asociaci s dosovkama(jakože bys je mohl spouštět přímo přes průzkumníka). Musíš nejdřív zapnout emulátor. Počkat pár sekund až přestanou blikat řádky a potom už jen napíšeš přesný název dosovky, kterou jsi stáhl do telefonu. Např.: PocketDOS jsi nainstaloval na paměťovou kartu. Takže dosovku, kterou chceš spustit nakopíruješ přímo na paměťovku (bez podsložek). Řekněme, že se jmenuje třeba Mario.exe. Pak spustíš PocketDOS. A napíšeš jen přesný název souboru, tedy Mario(stačí jen název bez exe). Stiskneš ENTER a je to.
ee...to všechno dělám, ale třeba 3D hry mi nefungují
3D hry jsem nezkoušel, ale je dost možné, že to trojrozměrný engine nepodporuje stejně jako DosBox pro PPC.
Ale plošinovky a zejména adventury mi jedou v pohodě.
Ale plošinovky a zejména adventury mi jedou v pohodě.