Prázdný displej po odemknutí
Zdravím všechny. Poraďte mi prosím. Po odemknutí HTCčka se mi dost často stane, že se mi zobrazí nahoře horní lišta, dole vlevo anglicky napsáno "Contact" a vpravo "Internet". A víc nic. Vše se obnoví když zmáčknu tlačítko Home (baráček). Tohle bych ještě toleroval ale štve mě když si chci přečíst ztracenou zprávu a kliknu na odemčení aby se zobrazilo posuvné tlačítko nevyzvednuté zprávy a po zadání kódu pro odemčení se objeví tento prázdný displej. Po stisknutí Home sice naběhne ale nikde už se neobjeví upozornění na nepřečtenou zprávu. Totéž platí i pro ztracený hovor. Někdy ale funguje vše jak má. Co s tím??? Díky za pomoc. Aleš.
Zdravim,
přesně tohle se mi už taky několikrát stalo (např. při pokusu změnit wallpaper..)
Pak musim znovu "aktivovat" Sense (start - nastaveni - nabidka(nastaveni) - today - items - zaškrtnout HTC Sense)
Mám pocit že mi to způsobil jeden z posledních Updatu z HTC, ale nejsem si jistý
přesně tohle se mi už taky několikrát stalo (např. při pokusu změnit wallpaper..)
Pak musim znovu "aktivovat" Sense (start - nastaveni - nabidka(nastaveni) - today - items - zaškrtnout HTC Sense)
Mám pocit že mi to způsobil jeden z posledních Updatu z HTC, ale nejsem si jistý
Teď jsem to kontroloval a mám to zaškrtnuté. A když už jsme u toho, jaký význam zde mají tyto položky? A co to je "Časový limit Dnes"?