MP3

Diskuze o komunikátoru HTC Desire (Nexus One)
Post Reply
Stanley248
nováček
nováček
Zařízení: HTC DESIRE

MP3

Post by Stanley248 »

Při nainstalování MPtrojek na kartu se mi při otevření přehrávače objeví jen určitý počet písniček, nikdy ne všechny.Pokud telefon propojím s PC a otevřu si obsah karty, jsou tam všechny.Používám základní přehrávač,ale zkoušel jsem nainstalovat i jiný z Marketu a je to stejné. Poradí mi někdo, co s tím?
Radek Jahoda
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950

MP3

Post by Radek Jahoda »

Zkus vytáhnout kartu, někam si ji kompletně zazálohovat a pak ji naformátovat. Ještě jsi nenapsal jakou používáš kartu. S dodávanou jsou občas problémy a je lepší si koupit novou.
Stanley248
nováček
nováček

MP3

Post by Stanley248 »

Díky, to by mohlo pomoct, zkusím to. Jinak mám 16 giga HC
Radek Jahoda
smartguru
smartguru

MP3

Post by Radek Jahoda »

Tedy koupená karta. Tak to buď formát, anebo máš některé mp3 ve špatném formátu. Telefon jako takový nevezme všechno. Chtělo by se podívat na jednu MP3 co ti to vzalo a jednu co ti to nevzalo jaký mají parametry. Jestli se v něčem neliší.
Stanley248
nováček
nováček

MP3

Post by Stanley248 »

Podívám se na to, ale napřed zkusím to formátování, to by mohlo pomoct.Ty samé MPtrojky jsem měl na HD2 a fungovaly normálně,tak v nich asi problém nebude.
Radek Jahoda
smartguru
smartguru

MP3

Post by Radek Jahoda »

Každé zařízení bere jinak soubory. Zatímco WM bez problémů bralo wmv ale s MP3 mělo problém tak Android zas bere mp3 a má problém v wmv. Popis mp3 je dost zavádějící dost často jsou tak označeny písničky uložený na disku. Můžou mít ale různý formáty. Jseš si jistý že to máš všechno *.mp3?
Stanley248
nováček
nováček

MP3

Post by Stanley248 »

Pro jistotu to projdu, ale jsem si skoro jistý.
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

MP3

Post by Luboš Klicpouch »

MP3 je myslím JEN kontainer, ve kterém může být hudba komprimovaná různými komprimačními nástroji. Je možné, že HTC Desire (neboli Android) neumí některé z kompresních metod přehrát. Zkus vzít jednu mp3, která HRAJE a jednu která NEHRAJE a obě je převeď nějakým komprimačním nástrojem (stejné nastavení) znovu do mp3 a pak zkus přehrát v telefonu.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

MP3

Post by IkE Blaster »

MP3 je formát, ale skutečně může mít různou strukturu podle komprimačního nástroje. Většinou se ale používá standardizovaná struktura (například výstup LAME) a s tím by neměl být problém. Nicméně bych také pro začátek laicky zkontroloval, jestli jsou všechny ve stejném formátů, tedy mají koncovku .mp3. Možná pak i zkontrolovat ID3 tagy, ale tady to už je na zručnosti tazatele, nevím do jakých podrobností se mám pouštět.
Luboš Klicpouch
smartguru
smartguru
Zařízení: SGN

MP3

Post by Luboš Klicpouch »

Pokud MP3 stáhnul "odněkud z webu" tak opravdu těžko říct, co komprimátor použil. Ale není problém znovu všechny překomprimovat do stejného formátu a vyzkoušet. Na stahuj.cz je toho mraky.
Stanley248
nováček
nováček

MP3

Post by Stanley248 »

MP3 jsou staženy z webu, tak je možné, že i přesto, že mají všechny koncovku mp3, tak nebudou úplně stejné. Jak bude čas,stáhnu nějaký prográmek a všechny je převedu stejně a uvidí se. Dělá si to co chce a nějak se to s Androidem nesnese, na HDdvojce s WM to fungovalo všechno.
Post Reply

Return to “HTC Desire”