MP3
-
Stanley248
- nováček

- Zařízení: HTC DESIRE
MP3
Při nainstalování MPtrojek na kartu se mi při otevření přehrávače objeví jen určitý počet písniček, nikdy ne všechny.Pokud telefon propojím s PC a otevřu si obsah karty, jsou tam všechny.Používám základní přehrávač,ale zkoušel jsem nainstalovat i jiný z Marketu a je to stejné. Poradí mi někdo, co s tím?
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
MP3
Zkus vytáhnout kartu, někam si ji kompletně zazálohovat a pak ji naformátovat. Ještě jsi nenapsal jakou používáš kartu. S dodávanou jsou občas problémy a je lepší si koupit novou.
-
Stanley248
- nováček

MP3
Díky, to by mohlo pomoct, zkusím to. Jinak mám 16 giga HC
-
Radek Jahoda
- smartguru

MP3
Tedy koupená karta. Tak to buď formát, anebo máš některé mp3 ve špatném formátu. Telefon jako takový nevezme všechno. Chtělo by se podívat na jednu MP3 co ti to vzalo a jednu co ti to nevzalo jaký mají parametry. Jestli se v něčem neliší.
-
Stanley248
- nováček

MP3
Podívám se na to, ale napřed zkusím to formátování, to by mohlo pomoct.Ty samé MPtrojky jsem měl na HD2 a fungovaly normálně,tak v nich asi problém nebude.
-
Radek Jahoda
- smartguru

MP3
Každé zařízení bere jinak soubory. Zatímco WM bez problémů bralo wmv ale s MP3 mělo problém tak Android zas bere mp3 a má problém v wmv. Popis mp3 je dost zavádějící dost často jsou tak označeny písničky uložený na disku. Můžou mít ale různý formáty. Jseš si jistý že to máš všechno *.mp3?
-
Stanley248
- nováček

MP3
Pro jistotu to projdu, ale jsem si skoro jistý.
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
MP3
MP3 je myslím JEN kontainer, ve kterém může být hudba komprimovaná různými komprimačními nástroji. Je možné, že HTC Desire (neboli Android) neumí některé z kompresních metod přehrát. Zkus vzít jednu mp3, která HRAJE a jednu která NEHRAJE a obě je převeď nějakým komprimačním nástrojem (stejné nastavení) znovu do mp3 a pak zkus přehrát v telefonu.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
MP3
MP3 je formát, ale skutečně může mít různou strukturu podle komprimačního nástroje. Většinou se ale používá standardizovaná struktura (například výstup LAME) a s tím by neměl být problém. Nicméně bych také pro začátek laicky zkontroloval, jestli jsou všechny ve stejném formátů, tedy mají koncovku .mp3. Možná pak i zkontrolovat ID3 tagy, ale tady to už je na zručnosti tazatele, nevím do jakých podrobností se mám pouštět.
-
Luboš Klicpouch
- smartguru

- Zařízení: SGN
MP3
Pokud MP3 stáhnul "odněkud z webu" tak opravdu těžko říct, co komprimátor použil. Ale není problém znovu všechny překomprimovat do stejného formátu a vyzkoušet. Na stahuj.cz je toho mraky.
-
Stanley248
- nováček

MP3
MP3 jsou staženy z webu, tak je možné, že i přesto, že mají všechny koncovku mp3, tak nebudou úplně stejné. Jak bude čas,stáhnu nějaký prográmek a všechny je převedu stejně a uvidí se. Dělá si to co chce a nějak se to s Androidem nesnese, na HDdvojce s WM to fungovalo všechno.